بچه ها برای هندسه بهم فار رو معرفی کردن اگه منبع بهتر دارين بهم معرفی کنید
بعدشم خیلی تو کنکور ترس از هندسه است داستان چیه
بچه ها برای هندسه بهم فار رو معرفی کردن اگه منبع بهتر دارين بهم معرفی کنید
بعدشم خیلی تو کنکور ترس از هندسه است داستان چیه
هندسه رو خیلی باید خوب باشی که بتونی خوب جواب بدی . از الان اگه واسه سال بعد میخونی ببین میتونی وقت بذاری فول بشی که تازه بازم معلوم نیس بتونی جواب بدی یا نه ! من وقتشو گذاشتم واسه تحلیلیو گسسته الان ریاضی 30 تا 50 میزنم بسه . هندسه پایه ام الگو داشتم خوب بود
ترس از هندسه ام واسه اینه که سوالاش استعداد و هوش خاص خودشو میخواد گسسته م بعضا همینطوره . تو اون حجم از استرس و سختی سر جلسه باید ببینی میتونی یا نه . من خودم با گسسته خیلی خیلی راحتم ولی دوستام همه مشکل دارن . هندسه ام همینطوره . ببین خودت چی میخوای
ویرایش توسط vahyd : 15 تیر 1395 در ساعت 14:35
من فقط میدونم که از انتشارات فار شیمیش سخت و خوبه ولی از هندسش بی خبرم!
ولی خوب چیزی ک مطلعم اینه که هندسه ی الگو (کلا کتابای الگو) سطح بالایی دارن و خیلی برای یاد گیری خوبن ولی اگه یکمی مشکل داری و الگو برات بی نهایت سخته یه کتاب اسون تر مثل گاج نقره ایو بزن ولی بعدش حتما الگو بزن این خیلی کمک میکنه!
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
برای رفع اشکال میتونید از این استفاده کنید : هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) | آلاء
@SUBZERO
There is enough light for one who wants to see
یعنی یه مسئله رو از چندین راه میشه حل کرد .
هرکی یه از یه روشی استفاده میکنه
اصن همون روزی ک خدا داشت خلاقیت رو به آدما میداد من دستشویی بودم
ولی این مشکل رو هم میشه با تمرین زیاد حل کرد
موفق باشیم
هندسه رو یا باید هر روز و کامل بخونی یا اصلا نخونی
کامل ترین کتابشم بنظرم سیر تا پیاز گاجه که اینقد سخته که روانیت میکنه بخصوص اون اولاش
اگه پایه درسیت خوبه و میبینی مثلا میتونی 1 ساعت در روز رو بزاری برای هندسه برو سمتش
اگه نه همون بهتر که حذفش کنی
نکته دیگه اینکه حتما از همین الان شروع کن اگه میخوای شروع کنی من که خودم مهر که شروع کردم هیچ وقت به برنامه کانون نرسیدم و سر 1 ماه عقب افتادگی برا امتحانا دیماه دیپلم مجدد کلا از برنامه پرت شدم و دیگه ولش کردم
run forrest runnn
نه باو اینا نتیجه ی بررسی خودم و دوستامه
شیمیو هم یکی از دوستام بهم گفت فار بگیر اونم چون خیلی سبز و مبتکران سوالاش اسونه نقریبا گفت فار سوالاش سخته ولی از یه طرف من فیزیک فارو دست یکی از دوستام دیدم و سوالاش برای نهایی و اینا خوب بود نه کنکور!
با این وضع اگه درس خاصی مد نظرته بگو که بگم بهت
هندسه الگوهای جدا ازهم خوبن دوتاکتابن هندسه 1 وهندسه 2
من خودم سرازمونای ازمایشی از7 تا نهایتا یکیش غلط بود یکی نزده گاج میکروهم داشتم صرفا روی سوالای خاصی مانور داده وبرااونا فرمول گفته که مطمئنن به درد هندسه 94 نمیخورد ولی الگودرسنامه خوبی داره
تستاشم اسون و متوسط و سخته تعدادشم خوبه فصلی حدود 200تا
البته من توطول سال اصلا هندسه الگو رو نخوندم و با جزوه دبیر که ازمون امتحان میگرفتن اومدم جلو دبیرمون انصافا عالیه
ولی حتی جزوه دبیرمون نه تنها توی نشرالگو هست
بلکه یه سری نکات تکمیلیم هست که فقط برای حل یه تست خاص کاربرد نداره
کلا به نظرم الگو هارو حتما کارکنین به عنوان منبع دومم اگه میخواین زیاد مانور بدین میتونین فار بزنین اونم خوبه
بعد ازاون سیرتاپیاز وآی کیوگاجم شنیدم خوبه
هندسه عشق میخواد ! من که منتفرم
اصن تجربی رو چه به هندسه ! بدرد ریاضیا میخوره که مخ ریاضی دارن !
ولی در کل برای حل سوالاتش ی ذهن خلاق میخواد دقیقا .
واسه هندسه 1 و هندسه 2 شک نکن کتاب نشر الگو بگیر (تست رو بگیر 3 بعدی زیادی بسط داده به نظرم) واسه تحلیلی هم من همون الگو گرفتم ولی هنوز کار نکردم واسه همین نظر نمیدم
در ضمن سعی کن رو سوالا خیلی فکر کنی که کم کم ذهنت باز شه و بتونی خلاقیت لازم رو به کار ببری چون اگه خلاق باشی تو هندسه سوالایی هست که با راه های خیلی خیلی ساده تر از پاسخ نامه هم حل میشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)