I wanna thank me for believing in me
There is enough light for one who wants to see
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
I wanna thank me for believing in me
زبان که گریه نداره درس به این خوبی
تنها درسی که دوسش داشتم و خیلی کم میخوندمش
البته تاثیر فیلم زبان اصلیو چند ترم کلاس زبانه
لغت هارو دوره کن دوباره
من زبان درصدم بالاست(در حدود 90 درصد)،اگه واقعا ک میگی خوب حفظ باشی هر شب یه قسمت 20 دقیقه ای ی سریال رو قبل خواب یا وقت استراحت ببین با زیرنویس فارسی اول بعدش انگلیسی.خیلی وضعت بهتر میشه،چیزی که واسه از دست دادن نداری،این روشم امتحان کن....برای من جواب داد،اونقد که حتی بعضی وقتا که گیر میکنم حسم بهم کمک میکنه و اگ ترکیب آشنا باشه میفهممبرای شروع ب نظرم سریال Sam And Cat بد نیست.اینم کمک من اگه جواب داد که دعام کن واگرنه که خواهشا نفرین نکن
![]()
به جای اینکه بخونیش گوشش بده مطمینا اگه به جای وقتی که میذاری تا لغات رو حفظ کنی یک دور بخونیش با معنی و صداتو ضبط کنی و بعدا گوشش بدی بیشتر کاربرد داره تا بخوای بری همش بخونی و تست بزنی
پيشنهاد من اينه به جاي درصد گرفتن از كنكورهاي سال هاي قبل، تست هاي كنكورهاي سال هاي قبل رو آموزشي از كتاب دور دنيا بزني و تست هايي كه اشكال داري پاسخنامه رو بخوني و اينكه با اين فرصت كم ريدينگ هاي كتاب دور دنيا رو نخوني فقط سوال هايي كه به يه كلمه از ريدينگ اشاره ميكنن رو بخوني
تو سايت اپارات هم يه سري فيلم حل تست كنكور زبان هست
ویرایش توسط bahaarr : 15 تیر 1395 در ساعت 23:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)