آخر اطلاعیه رو نگاه کنید
ماده ی 11ماده 11 - چنانچه با بررسيهاي فني و علمي، بين نمرات و رتبه اكتسابي داوطلبي و سوابق تحصيلي وي مغايرتهاي غيرمتعارف مشهود و اساسي از قبيل عدم تطابق معدل ديپلم و دوره پيشدانشگاهي با رتبه و نمره اكتسابي در آزمون وجود داشته باشد، با تأييد هيأتهاي بدوي رسيدگي به تخلفات در آزمونها از داوطلب در يك يا چند درس عمومي و اختصاصي امتحان مجدد به عمل ميآيد. تعيين وضعيت نهايي آزمون اين داوطلب، بر اساس نتايج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هيأت بدوي ميباشد.
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
این جواب سنجشه :
در صورتي که شماره سريال ثبت نام/علاقه مندي را گم کرده ايد یا به آن دسترسي نداريد مي بايست در سايت http://epay.sanjesh.org از منوي مشاهده مشخصات کارت اقدام کرده و پس از انتخاب سيستم مربوطه و وارد کردن شماره پيگيري پرداخت و سايرمشخصات خواسته شده، در صورتي که اطلاعات صحيح باشد، بلافاصله شماره سريال ثبت نام نمايش داده مي شود.
+ من شماره پیگیری پرداختو ندارم . کارمون با همون شماره پرونده و کد پیگیری ثبت نام راه نمی افته ؟
باید صبر کنیم ببینیم موقع دریفات پرینت کارت چی ازمون میخوان . همین .
چاره ای نیس
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
اقا یه سوال میشه حوزه امتحانی رو موقع صدور کارت ویرایش کرد؟؟؟ کافی نت رفتم یارو یجا دیگه زده حوزه رو... تازه فهمیدم
اگه هم نشد ویرایش کرد، مشکلی که پیش نمیاد ن؟؟ حوزه من تو یه شهر دیگه از استانمون زده...
ماده 11 - چنانچه با بررسيهاي فني و علمي، بين نمرات و رتبه اكتسابي داوطلبي و سوابق تحصيلي وي مغايرتهاي غيرمتعارف مشهود و اساسي از قبيل عدم تطابق معدل ديپلم و دوره پيشدانشگاهي با رتبه و نمره اكتسابي در آزمون وجود داشته باشد، با تأييد هيأتهاي بدوي رسيدگي به تخلفات در آزمونها از داوطلب در يك يا چند درس عمومي و اختصاصي امتحان مجدد به عمل ميآيد. تعيين وضعيت نهايي آزمون اين داوطلب، بر اساس نتايج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هيأت بدوي ميباشد.
این دیگه چیه ؟![]()
هیعت بدوی چیه ؟
الان من معدلم 15.8 عه یعنی مثلا زیر 500 شدم باید دوباره کنکور بدم ؟
run forrest runnn
من فکر میکنم منظورشون رتبه های تک رقمی کشور هستش ولی در هر صورت خیلی ناعادلانه است که دوباره کنکور بگیرن![]()
یعنی کسی که یک سال درس خونده تا رتبه دلخواهشو کسب کنه الآن باید به خاطر یک ماه دبیرستان بهش شک بشه و دوباره کنکور بده؟؟؟؟؟!!!!
daniad من کارنامه دوتا از داوطلبا رو دیدم که یکی با معدل 15 و دیگری با معدل10 رتبه ای بین 500 تا 600 آوردن ولی نمیدونم ازشون دوباره کنکور گرفتن یا نه
کارنامشون رو تو همین انجمن دیدم فکر کنم مال تاپیک شگفتی ساز های کنکور سراسریه
واسه همتون آرزوی موفقیت میکنم
ایشالا حوزه های امتحانیتون شرایط مناسبی داشته باشه
و تابستون خیلی خوبی در انتظارتون باشه
و به اونچه که آرزوتونه و براش تلاش کردین و لایقشین برسین همگی
![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)