ویرایش توسط Alireza23 : 24 تیر 1395 در ساعت 19:14
شما هر موقع ک انصراف بدی چ ترم 1 باشی چ ترم 5 از زمان انصراف 1 سال فرصت داری برای قبولی مجدد تو دانشگاه ! 1 سال شمسی
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام داداش ! منم تا امروز همین فکرو میکردم تا این مطلب رو خوندم ...:
هرگونه شركت مجدد در آزمون سراسري به منظور تغيير رشته با مجوز سازمان وظيفه ي عمومي ميسر خواهد بود ، در اين صورت ثبت نام متقاضي در دانشگاه بعدي (( پس از قبولي در آزمون)) درصورتي امكان پذير است كه از معافيت صادر شده اوليه بيش از چهار نيم سال نگذشته باشد
اینم لینکش از سایت پیام نور (قسمت انتقال و تغییر رشته رو بخون لطفا)
پورتال دانشگاه پیام نور-اداره کل خدمات آموزشی
نظره شما چیه؟
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام.این موضوع درست نیست من خودم حضوری رفتم پرسیدم به من گفتن هرکس میتونه فقط یکبار انصراف بده و یکبار فرصت داره چیز جدید و خاص دیگه هم نگفتن.راستی سایت رسمی نظام وظیفه هم چیزی راجع به 4 ترم نگفته اینم لینکه نظام وظیفه سوال 16 رو مطالعه کنید تا خیالتون راحت شه اگه همچین چیزی بود حتما اینجا میگفتنسازمان وظیفه عمومی ناجا - سئوالات متداول تحصیلی
راستی خیلی عجیب که پیام نور همچین چیزی گفته چون این موضوع ربطی به دانشگاه نداره اولین باره همچین چیزیو دیدم
اتفاقا همین الان این بند 16 رو خوندم . درست میگید ... منم گیج شدم . شاید منظورش اینه که از دانشگاه های غیر از پیام نور بیاید به پیام نور نباید از 4 ترم بیشتر معافیت رو استفاده کرده باشید ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)