سلام دوستان
هر چند این مساله نسبی هست ولی تاثیر مثبت معدل تا چه میزان در رتبه یک داوطلب ، نسبت به داوطلبی با درصد مشابه ولی تنها با نمره اکتسابی کنکور و بدون در نظر گرفتن سوابق تحصیلی موثر هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
هر چند این مساله نسبی هست ولی تاثیر مثبت معدل تا چه میزان در رتبه یک داوطلب ، نسبت به داوطلبی با درصد مشابه ولی تنها با نمره اکتسابی کنکور و بدون در نظر گرفتن سوابق تحصیلی موثر هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
آره منم همین سوالو دارم
مثلا اگه بدون معدل رتبه بشه 3500 اینا بعد با تاثیر معدل چجور میشه چقد میشه؟
سوال منم هست
کنکور 93 تاثیر منفی بود؟ تا برم کارنامه اون سالمو بگیرم درصدامو بزنم ببینم چقد با بدون کنکور فرق داره
I wanna thank me for believing in me
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلا شما فرض کن
تاثیبر مستقیمه
و معدل شما 12 هست
و معدل یه نفر دیگه 20
حالا اگه شما بخواید یه رتبه مشابه به دست بیارید 550و 549 مثلا
مثلا اگه معدل 20 همه درسا رو حدود 70. بزنه/. شما باید 78-80 بزنی
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام دوباره دوستان
بله حرفتون درسته تاثیر معدل در صورتی که قطعی بود برای داوطلب با معدل پایین مسلما چندان جالب نبود و به ضرر که البته خوشبختانه الان گفته میشه با تاثیر مثبت هست
ولی من سوالم این بود برای داوطلبی با رتبه براساس نمره اکتسابی چطور هست مثلا داوطلب با دیپلم قبل از ۸۴
این تاثیر معدل چطور هست به صورت مثبت
یعنی نمره رو میشکنن به ۷۵ درصد و ۲۵ درصد ؟
حالا کسی که ۱۰۰ درصد نمره ش نمره کنکور هست و معدلی محاسبه نمیشه که بخواد چیزی ازش کم کنه یا اضافه کنه باز هم باید همون قدر بیشتر تلاش کنه که جبران تاثیر مثبت معدل بشه ؟
راستش دوستان بیشتر میخواستم ببینم کارنامه نمونه موردی در این رابطه هست که دو فرد با درصد اکتسابی مشابه و البته قابل قبول خوب وقتی که یکی تاثیر مثبت معدل شرایطش چقدر بهتر میشه ؟
یعنی یه جورایی تاثیر مثبت براش از ۱۲۵ درصد میشه ؟ و اون که خالص هست باید تلاش بیشتری کنه برای جبران ؟ ( البته هر چند میدونم نمره میشکنه به ۷۵ و ۲۵ اگر خوب بود)
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ویرایش توسط Dayi javad : 14 تیر 1395 در ساعت 00:01
خوب الان واسه اون ماقبل 84 خوبه با بد که تاثیری نداره؟
من خودم ریاضی بودم.96 میخوام تجربی کنکور بدم.اینکه معدل من 18% تاثیر داره خوبه یا بد؟باید بیشتر بزنم تا جبران شه تاثیر کمترش؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)