ziyad khodto dargir darsnameha nakon,bishtar test bzan makhsosan vase riazi,zistam nokteye testaro bnvis k roz ghable azmon bkhoni onaro,brahati mishi 6100
ziyad khodto dargir darsnameha nakon,bishtar test bzan makhsosan vase riazi,zistam nokteye testaro bnvis k roz ghable azmon bkhoni onaro,brahati mishi 6100
یه راه میانبر
درصد زمینتو ببر بالا
و درصد زیست بقه اختصاصیا ۲۰ هم بزنی این دوتا درس میبرنت بالای ۶۱۰۰
عربی هم که مهمه
کلا بیشتر رو اختصاصیا زوم کن
عاقاتست تستتتتتتتتتت
خیلیییییی اثر داره همش نخون تست بزن
من 2تا دوست داشتم متفاوت
یکیش فقط میخوند خیبییییییییییی ترازش 5400
یکیش زیاد نمیخوند به قدر تسلط ولیی خیلیییییییی تست میزد تراز7100
رویی 200 تاتست بزن
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
یکی هست که با روزی 7 ساعت خوندن درسو خوب متوجه میشه ولی یکی با روزی 12 ساعت خوندن درسو متوجه نمیشه پس ساعت مطالعه مهم نیس چیزی که مهمه تمرکزت موقع درس خوندن و شناخت توانایی های خودت که تا چقدر میتونی یه درسو متوجه بشی و کامل بفهمی یکی میتونه با یک دور خوندن یه درسو بفهمه یکیم با چندین دور
سلام. خیلی راحت میشه به 6000 رسید من ترازم4000بود ازمون بعدش شدم6300 خیلی خیلی راحت همه هم تعجب کرده بودن اما توجه داشته باشید که میانگین تراز6000 نیازی به هوش انچنانی یا نمیدونم پایه قوی نداره شما اگه یکم باهوش باشی می بینی تراز 6000 میانگین درصد40 می خواد این یعنی مثلا درسی مث فیزیک به نظرتون چندتا باید از تستاش پاسخ بدین؟؟؟تقریبا11 سوال از 30 سوالبه همی راحتی...اصلا نگاه به درصد نکن فقط بگو من اینقد سوال باید جواب بدم .......موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)