خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 23 از 23 نخستنخست ... 132223
    نمایش نتایج: از 331 به 344 از 344
    1. Top | #331
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sadman نمایش پست ها
      دوست عزیز حرفات از یه جهاتی درسته و از یه جهاتی نادرست اینکه اوضاع اموزشی کشور نابسامانه و تو هر شهر و روستایی دانشگاه ازاد مازاد و.... پیدا میشه کاملا صحیحه ولی کسی که رتبه خوبی میاره می ره یه دانشگاهی مث شریف یا تهران هیچ وقت بیکار نمی مونه مگر اینکه خودش بخواد
      ثانیا شما میگی دانشگاه تهران این دانشگاه فقط رشته تخصصیش رشته های فنی نیس مث (شریف و امیر کبیر) و رشته های دیگه ای نظیر رشته های علوم انسانی و پزشکی هم داره پس درست نیس که نارسایی یه قسمت هایی رو به پا رشته های مهندسی این دانشگاه بزاریم
      با تشکر از شما

فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
      اتفاقا من خیلیارو می شناسم تو همین دانشگاه های مطرح ک اصلا آخرش کار مرتبط با رشتشون پیدا نکردن ... برخلاف پزشکی تو مهندسی صرفا دانشگاه خوب رفتن کافی نیست متاسفانه

2. Top | #332
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imaginedragon نمایش پست ها
      اتفاقا من خیلیارو می شناسم تو همین دانشگاه های مطرح ک اصلا آخرش کار مرتبط با رشتشون پیدا نکردن ... برخلاف پزشکی تو مهندسی صرفا دانشگاه خوب رفتن کافی نیست متاسفانه

3. Top | #333
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جان ??? )

4. Top | #334
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      هیچی رفیق

5. Top | #335
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      فقط می خواستم بگم برای همهمون بهتره که به جای تعصبات الکی به درسامون برسیم که هممون به اونچه که می خوایم برسیم شما به پزشکی دانشگاه تهران برسین (البته اگه می خاین پزشکی تو دانشگاه تهران بخونید) و من به برق شریف

6. Top | #336
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط می خواستم بگم برای همهمون بهتره که به جای تعصبات الکی به درسامون برسیم که هممون به اونچه که می خوایم برسیم شما به پزشکی دانشگاه تهران برسین (البته اگه می خاین پزشکی تو دانشگاه تهران بخونید) و من به برق شریف

نه عزیزم من خودم ریاضی هستم و ميخام ترم افزار بخونم ولی این دیگه واقعياتي هست ک همه ميدونن

7. Top | #337
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      [emoji5]
      ویرایش توسط sadman : 17 تیر 1395 در ساعت 01:03

8. Top | #338
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نه عزیزم من خودم ریاضی هستم و ميخام ترم افزار بخونم ولی این دیگه واقعياتي هست ک همه ميدونن
      نرم افزار الویت بعدیم بعد برقه

9. Top | #339
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      اگه اجازه بدی یه نصیحتی بکنم. اگه توی رشتت تو ایران کار گیر نیاوردی بهتره بری خارج

10. Top | #340
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ش
      اگه اجازه بدی یه نصیحتی بکنم. اگه توی رشتت تو ایران کار گیر نیاوردی بهتره بری خارج

بله میدونم البته خودم خیلی اینو دوست ندارم

11. Top | #341
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ش

بله میدونم البته خودم خیلی اینو دوست ندارم
      مجبوریم

12. Top | #342
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز حرفات از یه جهاتی درسته و از یه جهاتی نادرست اینکه اوضاع اموزشی کشور نابسامانه و تو هر شهر و روستایی دانشگاه ازاد مازاد و.... پیدا میشه کاملا صحیحه ولی کسی که رتبه خوبی میاره می ره یه دانشگاهی مث شریف یا تهران هیچ وقت بیکار نمی مونه مگر اینکه خودش بخواد
      ثانیا شما میگی دانشگاه تهران این دانشگاه فقط رشته تخصصیش رشته های فنی نیس مث (شریف و امیر کبیر) و رشته های دیگه ای نظیر رشته های علوم انسانی و پزشکی هم داره پس درست نیس که نارسایی یه قسمت هایی رو به پا رشته های مهندسی این دانشگاه بزاریم
      با تشکر از شما

سلام دوست گرامی
      در پست قبلی هم اشاره کردم که برای قسمتهایی از عرائضم که به آمار یا خبری استناد و اشاره کردم میتونین مطلب را گوگل بفرمائید
      به عنوان مثال رشته معماری که در پست قبلی هم مثال زدم به عنوان یکی از چند رشته پر طرفدار مهندسی
      ریاست دانشگاه بعد از حذف بعضی از گرایشهای این رشته آن هم بدون اعلام قبلی دلیل رو نداشتن امکانات و استاد کافی ذکر میکنه
      مثلا گفته میشه کلاسهای بعضی گرایشهای این رشته در مقطع ارشد که کیفیت بالایی باید داشته باشه به خاطر نداشتن امکانات و استاد با بیشتر از ۲۵ نعر برگزار میشده

در مقطع کارشناسی هم چند وقت پیش اعلام شد ظرفیت خیلی از رشته از دفترچه امسال حذف میشه چون کار به تعداد فارغ التحصیلانش نیست

این خبر رو ببینید
      توضیحات دانشگاه تهران درباره عدم پذیرش دانشجو در برخی رشته‌ها - ایسنا

*********به اون کامنت زیر خبر که در مورد نظر دانشجوها در مورد امکانات سطح کیفی دانشگاه هست هم دقت بفرمائید
      مريم اسدي ۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۵:۳۸
      اي بابا.. کااااش واقعن بحث کيفي سازي بود.. دانشگاه تهران حتي اگه ظرفيتشم کم کنه اوضاعش درست نميشه..اينو همه دانشجوهاش ميگن... سياست هاي غلطه که به اينجا رسيده.
      ................
      ولی به هر شکل نمیخوام کاملا ناامیدانه به این موضوع نگاه کنم تنها اینکه به هدف و علاقه تون و توانایی هایی که برای رشته تون لازم دارین تمرکز کنین انشالله که حتما با تلاش در دانشگاه و کار موفق خواهید شد
      ویرایش توسط persian_sphinx : 18 تیر 1395 در ساعت 02:11

13. Top | #343
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط persian_sphinx نمایش پست ها
      سلام دوست گرامی
      در پست قبلی هم اشاره کردم که برای قسمتهایی از عرائضم که به آمار یا خبری استناد و اشاره کردم میتونین مطلب را گوگل بفرمائید
      به عنوان مثال رشته معماری که در پست قبلی هم مثال زدم به عنوان یکی از چند رشته پر طرفدار مهندسی
      ریاست دانشگاه بعد از حذف بعضی از گرایشهای این رشته آن هم بدون اعلام قبلی دلیل رو نداشتن امکانات و استاد کافی ذکر میکنه
      مثلا گفته میشه کلاسهای بعضی گرایشهای این رشته در مقطع ارشد که کیفیت بالایی باید داشته باشه به خاطر نداشتن امکانات و استاد با بیشتر از ۲۵ نعر برگزار میشده

در مقطع کارشناسی هم چند وقت پیش اعلام شد ظرفیت خیلی از رشته از دفترچه امسال حذف میشه چون کار به تعداد فارغ التحصیلانش نیست

این خبر رو ببینید
      توضیحات دانشگاه تهران درباره عدم پذیرش دانشجو در برخی رشته‌ها - ایسنا

*********به اون کامنت زیر خبر که در مورد نظر دانشجوها در مورد امکانات سطح کیفی دانشگاه هست هم دقت بفرمائید

................
      ولی به هر شکل نمیخوام کاملا ناامیدانه به این موضوع نگاه کنم تنها اینکه به هدف و علاقه تون و توانایی هایی که برای رشته تون لازم دارین تمرکز کنین انشالله که حتما با تلاش در دانشگاه و کار موفق خواهید شد
      دوست خوبم تو صورت خبر اومده معماری نه عمران!
      برای اینکه با تفاوت این دو رشته اشنا بشی یه سرچی بزن
      منظورم اینه که عمران پر طرفداره

ویرایش توسط sadman : 19 تیر 1395 در ساعت 02:57

14. Top | #344
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این تاپیک شده تقابل بین آتئیست ها و خداپرستان !
      هرکسی حرف خودشو میزنه و دلایل خودشو داره ،
      طرف مقابل هم هیچوقت قانع نمیشه ،
      بیخیال بحث و مذاکره شیم ( همگی ) بهتره

صفحه 23 از 23 نخستنخست ... 132223

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن