فقط می خواستم بگم برای همهمون بهتره که به جای تعصبات الکی به درسامون برسیم که هممون به اونچه که می خوایم برسیم شما به پزشکی دانشگاه تهران برسین (البته اگه می خاین پزشکی تو دانشگاه تهران بخونید) و من به برق شریف
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
سلام دوست گرامی
در پست قبلی هم اشاره کردم که برای قسمتهایی از عرائضم که به آمار یا خبری استناد و اشاره کردم میتونین مطلب را گوگل بفرمائید
به عنوان مثال رشته معماری که در پست قبلی هم مثال زدم به عنوان یکی از چند رشته پر طرفدار مهندسی
ریاست دانشگاه بعد از حذف بعضی از گرایشهای این رشته آن هم بدون اعلام قبلی دلیل رو نداشتن امکانات و استاد کافی ذکر میکنه
مثلا گفته میشه کلاسهای بعضی گرایشهای این رشته در مقطع ارشد که کیفیت بالایی باید داشته باشه به خاطر نداشتن امکانات و استاد با بیشتر از ۲۵ نعر برگزار میشده
در مقطع کارشناسی هم چند وقت پیش اعلام شد ظرفیت خیلی از رشته از دفترچه امسال حذف میشه چون کار به تعداد فارغ التحصیلانش نیست
این خبر رو ببینید
توضیحات دانشگاه تهران درباره عدم پذیرش دانشجو در برخی رشتهها - ایسنا
*********به اون کامنت زیر خبر که در مورد نظر دانشجوها در مورد امکانات سطح کیفی دانشگاه هست هم دقت بفرمائید
................مريم اسدي ۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۵:۳۸
اي بابا.. کااااش واقعن بحث کيفي سازي بود.. دانشگاه تهران حتي اگه ظرفيتشم کم کنه اوضاعش درست نميشه..اينو همه دانشجوهاش ميگن... سياست هاي غلطه که به اينجا رسيده.
ولی به هر شکل نمیخوام کاملا ناامیدانه به این موضوع نگاه کنم تنها اینکه به هدف و علاقه تون و توانایی هایی که برای رشته تون لازم دارین تمرکز کنین انشالله که حتما با تلاش در دانشگاه و کار موفق خواهید شد
ویرایش توسط persian_sphinx : 18 تیر 1395 در ساعت 02:11
ویرایش توسط sadman : 19 تیر 1395 در ساعت 02:57
این تاپیک شده تقابل بین آتئیست ها و خداپرستان !
هرکسی حرف خودشو میزنه و دلایل خودشو داره ،
طرف مقابل هم هیچوقت قانع نمیشه ،
بیخیال بحث و مذاکره شیم ( همگی ) بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)