فار یه خوبی که داره اینه که وقتی تستایی که فقط برای یه فصل هستن تموم میشه
پنج شش تا آزمون ترکیبی داره که باعث یاداوری میشه
سوالاتش سخت تر از مبتکرانه و تستایی شبیه به بخش چهار موضوعی مبتکران زیاد داره و کیفیتش هم بهتره
الگو رو ندیدم اما تعریفش رو شنیدم
زیاد وسواس به خرج نده مبتکران و فار رو داشتی باشه هیچی دیگه نمیخوای
فقط توی این میمونی که چه جوری تمومشون کنی
یه کتاب جدیدی (ظاهرا) مبتکران داده بیرون ، از بازرگانی و بابایی ، به نام شیمی پیش رفته که 2 جلده ، کسی توضیحی راجع بهش نداره؟
حرفتو قبول دارم ولی من حدود بیست روز پیش کلی گشت ینی یکی دو روز تمام گشتم به این نتیجه رسیدم که برای دوم هیچ کتابی بهتر از الگو نیست ازمون فار هم کتابای خیلی خوبی هستن که واقعا هرکی خونده راضی بوده
خیلی ها اعتقاد داشتن که ازمون فار امتحانشو پس داده و خودشو ثابت کرده ولی مشکل من فقط با تعداد تستاشه که واقعا کمه
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
اقا من شروع کردم واسه کنکور 96 منبع شیمی ندارم....خلاصه ووو مفید فردا برم کتابفروشی چ کتابی واسه شیمی بگیرم در حد متوسط به بالا...اموزش و تست داشته باشه؟؟؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
There is enough light for one who wants to see
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)