خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 56 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 835
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کاری بس نکوست فقط تاپیک خودته نذار خاک بخوره فقط به جدتون با روزی 10-11 ساعت از الان نخونین!یه زخم خورده داره میگه!اخرش به شکل عجیبی میمونین!قسمتون دادم
      هرچه بیشتر احساس تنهایی کنی،احتمال اغاز یک رابطه ی احمقانه بیشتر میشود...
      "نامه ای عاشقانه از بیمارستان دولتی"
      "ریچارد براتیگان"

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام به همه
      من وقتي الان اومدم اينجا👈👈👈🙀
      بخدا اصلا فكر نميكردم كامنت بديد دستت همتون رو ميبوسم🙂
      منم بعد از نظر دوستمون سريع رفتم دست و صورت شستم درو چهار قفله كردن پنبه كردم تو گوش نشستم خوندم تا الان
      1:30 خوندن زيست سال دوم از اول يعني تار عنكبوت تا ابتداي آنزيم ميدونم حجم كمي رو خوندم ولي سعي كردم تركيبي بخونم يعني الان كه ميگم فصل اول زيست دوم فصل ٦ و ٨ و ٧ و٢ و٣ و٤ دوم و فصل١و ٤ سوم رو هم همراش يه نگاهي انداختم مثلا گفته عنكبوت بندپاست من رفتم جدول بيشتر بدانيد فصل سوم سال دوم رو كه تقسيم بندي جاندارانه رو خوندم و فهميدم كه: جانداران👈يوكاريوت ها👈بي مهرگان 👈بندپايان 👈حشرات و عنكبوتيان و هزارپايان و سختپوستان
      طول كشيد ولي از خودم لذت بردم .

١:٣٠ شيمي سال دوم از تالس تا amu يعني atomic mass unity شو هم حفظ كردم + شيمي سوم از اول تا ابتداي جابه جايي يگانه
      ١ ساعت هم دروس عمومي كه شد 84 لغت ادبيات سال سوم+ لغات اخر درس اول زبان

تست: 0 تا وقت نكردم ولي حتماااا فردا تو زدن تست جبران ميكنم💪
      جمعا شد 4 ساعت مطالعه

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام الان داشتم نظرات قبلي رو ميخوندم داداش پوريا مرسي بابت حمايت و تشويقت بدون تا اخر با تو و همه دوستاي اينجا ميام
      ولي اون جوابت به دوستتمون amimjhيكم دلخورم كرد نميگم الگو ام و ... وقتي سعي كن نظر دوستاي خوبمون رو با ثابت كردن و با ساعت مطالعت بدي و بهش ثابت كني كه اشتباه كرده همون كاري كه من سعي كردم انجام بدم . از اين حرفا انگيزه بگير بخون بتركون . اوكي داداش؟
      داداش امين باور كن الان نميخواستم حرف بدي بهتون بگم بخدا مثل رفيقمي داداش ١٠٠ درصد من با حرفت موافقم منم خيلي ميترسم اخرم اين جوري بشه و به قول معروف برا يه روز هوش هيجاني فوران كنه و فرداش بشه مثل دماوند خاموش😔ولي خوب حق نداريم كه تا وقتي تلاشمونو نكرديم تسليم بشيم درسته؟ تو هم برامون دعا كن اخر و عاقبتمون تسليم شدن نباشه🙏
      مرسي از هردوتون🌷🌹

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بچه همون طور كه خواسته بوديد ١٢ شب رو كردم قبل از خواب
      اصلا به من مربوط نيست ولي برادرانه بگم اونطوري كه من تو مقالات خوندم و ( خودم ) تجربه كردم خوب نيست شبا بيدار بمونيم خدا يه جوري ريتم شبانه روزي مون رو تنظيم كرده يعني ريتم كل طبيعت رو كه صبح مثل خورشيدي كه طلوع ميكنه بلند شيم و بتركونيم و ديگه اينكه با توجه به ترشح هورمون ملاتونين بهتره ( از نظر من) صبح بيدار شيم
      واي بازم ميگم اين نظر منه اين حرفم فقط پيشنهاد بود

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ساعت مطالعه بچهايي كه اعلام كردن رو مطمئن باشي يه جا يادداشت ميكنم فقط دوتا نكته لطفا همراه حجم مطالعه ساعت مطالعتون رو هم بنويسيد چون حجم به كميت كيفيه و قابل شمارش و مقايسه نيست.خب؟
      بعدشم چندتا از دوستامون هفته پيش رو نوشتن كه مثلا داداشreza16 كه تركونده😁 با اعلام افرين تركوندي به همشون ولي از امروز شروع ميكنيم رقابت رو خب؟مرسي

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان کنکوری 96 چنتا نکته رو رعایت کنید اگه میخواید به حاشیه نرید .
      1-مهم نیست تا حالا چیکار کردی . اگه هیچکاری نکردی همین الان شروع کن ، نه شنبه ، نه فردا ، نه x دیقه دیگه که ساعت رند بشه . همین الان برو کتاب رو بگیر دستت .
      2- اگه نمیدونی از کجا باید شروع کنی اصلا اهمیتی نداره . کتابی که ازش بدت میاد رو بگیر دستت شروع کن به خوندن . دو سه روز کتابای بد قلق رو بخونی یاد میگیری چیکار کنی .
      3-ایده آل گرا نباش . نگو صبر میکنم فلان کتاب کمک درسی برسه به دستم بعد اون درس رو شروع کنم . یا اول باید یه برنامه کامل بنویسم بعد شروع کنم . اینا حاشیه هست ...
      4-اینکه میگن آهسته و پیوسته جلو برو همش حرفه . الان تا میتونی درس بخون ، ولی هیچ مبحثی رو ول نکن مگه اینکه توش به تسلط کامل رسیده باشی . اگه خسته شدی یه روز به خودت استراحت بدی خستگیت در میره . فقط از همین الان شل نگیر .

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بدجور با حرفت موافقم داداش.
      اميدوارم ازاين نكته ها سرسري نگذريد
      مخصوصا اين نكته كه كنكور دو ماراتن نيست و دو ١٠٠ متره

8. Top | #38
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مام هستیم دوستان....البته ما به پای شما دوستان نمیرسیم ....دوستای جدیدی اینجا میدا میکنیم...سلام بر اریا ووو اقا رضا ووو محمد ک زحمت کشید مطلب خوووبی گزاشت

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خب منم با اینکه امروز کلا درگیر بیمارستان و مهمون بودم ولی بازم بعد خوندن حرف بچه ها که گفتن فردا نگو و امروز شروع کن(مرسی ازتون) نشستم
      ۳۰ دقیقه زبان لغت
      و ۱ ساعت شیمی استوکیومتری

خوندم...
      چند روزه درگیرم و چند روز دیگه هم این درگیری ادامه داره ولی من نهایت تلاشمو میکنم و از ۲۰ تیر مطالعه اصلیم شروع میشه

فرستاده شده از N9100ِ من با Tapatalk
      اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
      1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
      2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام داداش نيما.مرسي بابت نظرت. اميدوارم اين تاپيك تا شب كنكور ادامه داشته باشه . ولي خب احتمال بريدن خيلي از دوستامون هست ولي هر اتفاقي هم كه بيافته باز ما تشنه هاي موفقيت ميخوايم كسايي باشيم كه اخرش ميخنديم.
      ايده آل من اينه كه از صبح تا شب هيچكس تو اين انجمن فعال نباشه . ولي شب اينجارو با افتخارات و ساعت مطالعه ي بالامون بتركونيم.
      يادت باشه اگه من و بقيه بريديم ، تو ادامه بده و بهمون نشون بده كه هنوز خيلي ها هستن كه دارن ادامه ميدن و هنوز اميد هست.

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

4-اینکه میگن آهسته و پیوسته جلو برو همش حرفه . الان تا میتونی درس بخون ، ولی هیچ مبحثی رو ول نکن مگه اینکه توش به تسلط کامل رسیده باشی . اگه خسته شدی یه روز به خودت استراحت بدی خستگیت در میره . فقط از همین الان شل نگیر .
      نگین به این سومی ها این حرفارو بابا خسته میشن 1 ماه اخر الکی الکی نمیفهمن چیشد ول میکنن!خیلیییی مورد اینجوری بوده اصلا این روش ک گفتین خوب نیس!مورد داریم تو همین انجمن الان نفر برتر ماز و قلم چیه ولی همیشه اروم و پیوسته خونده!
      "ریچارد براتیگان"

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arya3f نمایش پست ها
      سلام داداش نيما.مرسي بابت نظرت. اميدوارم اين تاپيك تا شب كنكور ادامه داشته باشه . ولي خب احتمال بريدن خيلي از دوستامون هست ولي هر اتفاقي هم كه بيافته باز ما تشنه هاي موفقيت ميخوايم كسايي باشيم كه اخرش ميخنديم.
      ايده آل من اينه كه از صبح تا شب هيچكس تو اين انجمن فعال نباشه . ولي شب اينجارو با افتخارات و ساعت مطالعه ي بالامون بتركونيم.
      يادت باشه اگه من و بقيه بريديم ، تو ادامه بده و بهمون نشون بده كه هنوز خيلي ها هستن كه دارن ادامه ميدن و هنوز اميد هست.
      بنظرم تو موارد اولی که تو پست اول نوشتی ذکر کنی که دوستان بعد ازمون هم بگن با فلان ساعت مطالعه در دو هفته این ترازشون شده. بنظرم بهتر باشه چون شاید کسی با ساعت کمتر تراز بالا داشته باشه میتونین از کیفیت خوندنشون هم بهره ببرین
      "ریچارد براتیگان"

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Fardin نمایش پست ها
      خب منم با اینکه امروز کلا درگیر بیمارستان و مهمون بودم ولی بازم بعد خوندن حرف بچه ها که گفتن فردا نگو و امروز شروع کن(مرسی ازتون) نشستم
      ۳۰ دقیقه زبان لغت

خوندم...
      چند روزه درگیرم و چند روز دیگه هم این درگیری ادامه داره ولی من نهایت تلاشمو میکنم و از ۲۰ تیر مطالعه اصلیم شروع میشه

سلام كارت جدا عالي بود الان خواب از سرم پريد وقتي همچين رقباي سرسختي مثل تورو ميبينم بگي نگي استرس ميگيرم😨 والا منم فكر نميكردم امروز بخونم ولي بايد از نويسنده كامنت اول تاپيك تشكر كنيم كه به قول معروف ((غيرتي)) مون كرد
      به اين فكر كن كه تو صفر ساعت امروزت رو تبديل كردي به ١:٣٠ واقعا عالي نيست ؟ اينكه به سرسختيت افتخار كني؟

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Fardin نمایش پست ها
      ۳۰ دقیقه زبان لغت

خوندم...

نقل قول نوشته اصلی توسط gallant نمایش پست ها
      بنظرم تو موارد اولی که تو پست اول نوشتی ذکر کنی که دوستان بعد ازمون هم بگن با فلان ساعت مطالعه در دو هفته این ترازشون شده. بنظرم بهتر باشه چون شاید کسی با ساعت کمتر تراز بالا داشته باشه میتونین از کیفیت خوندنشون هم بهره ببرین
      درسته اينم روشيه ولي خب شايد بچه ها ازمون هاشون فرق ميكنه و خب نمره تراز و سختي سوالات هم همين طور و ديگه اينكه تا ازمون دو هفته اي فاصله هست ولي اگه رقابت روزانه داشته باشيم فكر ميكنم انگيزه ها بيشتر ميشه . ولي خب چرا كه نه ميتونيم براي تراز هم يه رتبه بندي دوهفته اي داشته باشيم.

15. Top | #45
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عاليه، منم هستم

صفحه 3 از 56 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)