لطفادیگه تواین تایپیک پیام نزارین خواهشا
لطفادیگه تواین تایپیک پیام نزارین خواهشا
ویرایش توسط politician : 13 مرداد 1395 در ساعت 23:24
تمام آزمون های آزمایشی مشکل دارن..یکی دوتا نیست مشکلات..
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
اسمشون پشتبان نیس همشون دانشجون شما برو دانشگاه قبول شو میری سر کار دانشگاه دولتی نه ها دانشگاه ازاد سال سوم از طرف مدرسه قرداد با قلمچی بستن اول یکی اومد دانشجو عمران دانشگاه ازاد 3 تا ازمون بود رفت بعدش یکی دیگه رو اوردن اونم 1 ازمون بود رفت بعد اینا یکی رو اوردن فقط مراقب بود یه چیزی بگم تا تهش بخونید ماجرا رو اون اقای مراقب خودش کنکور ردی بود و ازمونی 15 هزار تومن بهش میدادن که بیاد فقط واسته
ولی باید بگم تو همین قلم چی هم پشتیبانای خوب داشتم سال 90 که ثبت نام کردم یه پشتیبان درجه 1 داشتم به نام اقای م.م بعد چند وقت شد مدیر متوسطه مرکز بعد دو سال رفت گاج شد مدیر مرکز جنوبش اتفاقا یکی دیگه از پشتیبانای خوبم هم رفت گاج باید در نظر داشته باشیم که گاج و گزینه 2 بیشتر خوبای کانون رو بردن
الان ما اینجا داریم حرف میزنیم تحریم شد؟
وقتی کل دبیرام و البته یکی که خیلی حرفش برام حرفه دارن میگن برو قلم منم میرم
امسال میرم یه محکی میزنم
به جاش قیمتشون معقوله . قلمچی اون سوالای غیر استاندارد رو میندازه به ملت ، کتاباش رو هم قالب میکنه . من موندم چی این قلمچی خوبه ؟ جامعه آماری ؟ خب ما نریم دیگه جامعه آماری نخواهد داشت ...
من امسال کانونم سال دیگه میرم گزینه دو یا گاج . هم سوال استاندارد گیرم میام هم به خاطر اون سوالای سخت تو ذوقم نمیخوره ناامید بشم هم پولم رو به باد نمیدم ...
There is enough light for one who wants to see
هرچه بیشتر احساس تنهایی کنی،احتمال اغاز یک رابطه ی احمقانه بیشتر میشود...
"نامه ای عاشقانه از بیمارستان دولتی"
"ریچارد براتیگان"
خب بعدش چی میشه؟
مثلا قلم چی ورشکست میشه؟
این افکار بچه گانه رو بریزید دور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)