من امسال پیش دانشگاهی بودم سه سال میرفتم قلم چی ولی امسال برعکس همه رفتم گاج درسته جامعه آماریش 10000 نفر بود ولی خیلی راضی بودم هم از سطح سوالاش هم کیفیت آزمون
اگه کنکوری هسی بت پیشنهاد میدم وارد این حواشی نشی.....اعتراض به تقلب اینا خوبه اما با یه گل بهار نمیشه....دو سه ماه بعدم شروع میکنن یه سری از کنکوریا برای تاثیر معدل 96 تاپیک زدن.....اینا همش حواشیه...بکش خودتو کار ...بچسب به کار خودت....اینارو یه پشت کنکوری بت میگه که چوب همشو خورددددددد....
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
در گران بودن قلمچي كه شكي نيست
اما اگر امسال قلمچي نبود من ٦ بار ترك تحصيل ميكرد
كلا ما ايرانيا همينطوريم زود جوگير ميشيم و فلان و بهمان كار انجام ميدم تا بياد بالا از يه طرف تا رسيد بالا همه كار انجام ميديم با مخ بكوبونيمش زمين
داداش تحريم فايده نداره بايد مستقيم صداتون رو برسونيد
ميتونيد شكايت كنيد ( از مراجع ) يا ميتونيد اجمع چند صد نفري انجام بديد و باعث منصرف كردنش بشيد
قلمچي كه گردنش از سازمان سنجش و توكلي كه كلفت تر نيست
الانم راحت ميتونيد به جاي اين افكار كم ارزش بريد درس بخونيد و ترك نت كنيد كه بلاست و افت جان !
دست از اين كارا بر داريد و كار خودتونو كنيد وقتي همه نظام اموزشي كشور درهم بر همه
این جور کارا فایده نداره خودتونو درگیر نکنین بهتره
همیشه ی سریا هستن ک مخالف بقین تازه همه هم باشن اونا زیر بار نمیرن
من خودم دوسال پیش همچین کاری کردم شهر ما دقیقا دوبرابر کل کشور ازمون پول میگرفت ب بهونه های مختلف
چقد با مسئولشون بحث کردم رفتم خود قلم چی اولیایی ک اونجا بودن باهاشون حرف زدم بهشون گفتم چه کلایی سرشون رفته همشون در سکوت بهم گوش دادن کلشونم تکون دادن بعدش سرشونو انداختن پایین فرم ثبت نامو پر کردن
ی سریو دو هفته تونستم نگه دارم زنگ زدم تهران شکایت کردم چن باری پیگیر شدن اونا تهش گفتن اونجا در ازای خدماتش پول میگیره همشون دستشون تو ی کاست بعدش همه رفتن ثبت نام کردن
تنها نتیجه ای ک داشت این شد ک من کلی از وقتمو از دست دادم مسئول قلم چی هم بم گفت خودتم مجبوری میای دیگه منم ک نمیتونستم همین جور بمونم با مشخصات ی نفر دیگه ثبت نام کردم
ویرایش توسط staar : 09 تیر 1395 در ساعت 21:06
کانون مدادچی صرفا تبدیل شده به یه بنگاه اقتصادی
بودن دوستانی از همین مشهد خودمون که مهرماه 94 رفتن نمایندگی کانون ثبت نام کردن هزینه ثبتیدن نامشون شد بالای 1 میلیون و صد هزار تومان بری اینو به کی بگی؟! بعد ادعای وقف عام شدن هم دارن
حدود 20 تا آزمون که سوالاتش شب قبلش لو میره و مثل کنکور استاندارد هم نیست به همراه یه مشت کتابی که مفتش گیرونه و یه تعداد همایش بدردنخور که صرفا وقت داوطلب رو هدر میده سر جمع 1 میلیون و خورده ای آب میخوره
خوددانید ...
منم یکی از بدترین تجربه ها زندگیم تو قلمچی رقم خورد.
پشتیبان هایی که من اسمشون رو میذارم بازاریاب
ازمونی که حتی درست نمیدونستی رتبه ات بین داوطلبا چنده با تقلب های فراگیر
به نظرم اگر میخواین ثبت نام کنید فقط جامع ها رو برید و خودتون رو براساس کنکور اماده کنید نه کانون
به نظرم فعلا گاج ثابت کرده تو اکثر موارد هم کتاب و هم ازمون قابل اعتماده
با احترام به نظر دوستان
ولی واقعن من یکی که راضی بودم از آزمونهای قلم چی
درسته ک بودن کسایی که خودشونو و خانوادشون رو گول میزدن و جوابها رو میخریدن ولی خب هر کی آزمون میده خودش رو با خودش میسنجه اون طرف ک نمیتونه تو درصد من دخیل باشه و با آدم با خودش رو راسته
و ناراحتم از اینکه چند آمون غیبت داشتم
انشالله همگی موفق باشید
منم میخواستم بعد کنکور همچین تاپیکی بزنم خدایی شعورشو در اورده قلمچی با این قیمت و سوالاش... گزینه دو و گاج بهترن خداییش
دوستانی که میرن مدرسه اصن طرف قلمچی نرن که بد ضربه ای میبینن از ما گفتن بود... یجا برین و خودتونو بر اساس درصداتون بسنجین اگه احساس کردین سوالات اسونه میتونین از موسسه های دیگرو تو نت دان کنید و حلشون کنید
عاقا خداییش یه چیزی میگم نتوپید بهم
من وقتی میبینم همه ی دوستام دارن قلم میرن و من یه موسسه ی دیگه به کارم شک میکنم دلسرد هم ممکنه بشم
به خدا دبیرایی تو اهواز هستن که وقتی میری پیششون میگی میخوام دانش اموزتون بشم میگن قلم میدی؟درصد فلان درست چنده؟ترازت چنده؟منم وقتی به یکیشون گفتم امسال هیچ ازمونی ندادم گفت منم فقط اونایی رو میگیرم که قلم میدن و درصدای بالایی میزنن منم برگشتم بهش گفتم موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)