قلم چی سوالاش استاندارد نیست...
قلم چی پشنیباناش خوب نیست ....
قلم چی برنامه ی راهبردیش خوب نیست ...
تراز قلم چی با تراز کنکور خیلی فرق داره ..
خیلیا بودن ک تراز قلم چی شون پایین بوده ولی رتبه ی کنکورشون خوب شده ..
من طبق برنامه قلم چی نمیخونم بخاطر همین ترازم پایین میاد . مشاورم گفته برنامه قلم چی خوب نیست ...
قلم چی کلاهبرداره
تو قلم چی تقلب زیاد میشه پس نگران نباشم اگه ترازم پایین میاد
تو قلم چی رتبه م شده n ... بخاطر اینه که همه کلید سوالاتو میخرن !
قلم چی
قلم چی
قلم چی .....
آره یه زمان منم درگیر همه ی این حاشیه ها بودم ...
همه ی این حرفا رو میزدم .
تراز پایین خودمو با این حرفا توجیه میکردم .
میگفتم قلم چی مهم نیست ! مهم کنکوره ! تو کنکور میترکونم ...
گذشت و گذشت تا اینکه
تو کنکور ترکوندم ! رتبه م در حدی بود که حتی به فیزیوتراپی ام نمیرسید ! چه برسه به رشته های پزشکی ....
همه ی دور و بریام میگفتن : خب معلوم بود تو از سوم دبیرستان حتی یه تراز بالای 6500 هم نداشتی ... چه انتظاری از خودت داشتی ؟ رتبه ی دو رقمی ؟
راست میگفتن ...
من آدمی بودم که درگیر همه ی این حواشی بودم و از خود آزمونایی که میدادم غافل شده بودم ..
تراز و درصدای پایین خودمو با برنامه توجیه میکردم .. با تقلب ... با سطح غیر استاندارد سوالا .. هه !
و نتیجه م شد این ...
فقط اومدم این متنو بنویسم تا به دوستایی که درگیر حاشیه ان هشدار بدم ...
فرقی نمیکنه چه ازمونی شرکت میکنین ... فقط به خود آزمون توجه کنین . رتبه مهمه . تراز مهمه . اما نه در حدی که باعث بشه شما ناامید بشین یا به خودتون مغرور بشین . ازمون بدین تا یاد بگیرین . اشکالاتتون رو برطرف کنین .
فکر نکنین سوالای کانون سخته و بخاطر همین شما بالاتر از 50 درصد نمیتونین بزنین و درنتیجه تو کنکور بالای 80 میزنین ! این طرز فکر خیلی غلطه .
وقتی نفر اول کشور و صدها نفر بعد از اون همه ی درسا رو بالای 80 یا اصلا 70 میزنن بدونین که مشکل از شماست نه سوالای کانون ...
تقلب میشه ؟؟؟؟؟ با تقلب این درصدا رو میزنن ؟؟
اره تقلب میشه ولی انقد خودمونو گول نزنیم ! اینهمه آدم دارن بدون تقلب درصدای بالا میزنن ...
همون ادما از شمایی که فک میکنی تو کنکور قراره عوض قلم چی بترکونی , درصدای بهتری میزنن تو کنکور
و شما میمونی و رتبه ی خیلی زیبات !
دیگه بسه درگیر حواشی بودن ...
سرتونو بندازین پایین و درستونو بخونین و به هیچ حرف و حاشیه ای دامن نزنین و انقد با دیگران راجب کنکور حرف نزنین !
بشینین برای کنکور تلاش کنین
( من کسی نیستم و هیچ ادعاییم ندارم . فقط خواستم حداقل دو سه نفر با خوندن این پست اشتباهات پارسال منو تکرار نکنن ..)