این رو بیخیال بری دانشگاه یکی دیگه از اینها میدن بهت تو اون هم ی سال دیگه رو صقف مجاز زده برات
ولی در کل تا یک سال پس از فراغت از تحصیل باید خودت رو معرفی کنی یعنی یک سال فرصت داری نه بیشتر
برا من معافیت زده تا 1406 ولی من 1404 درسم تموم میشه بعدش باید برم سربازی دیگه! اون اضافی رو میزنن تا ی وقت تحصیلت یکی دو ترم بیشتر طول کشید به مشکل بر نخوری
ببین قانون درستش اینه شما تا 20 سالگی حق داری در دوران دبیرستان تحصیل کنی حالا چه روزانه و چه شبانه اگه تایمت پر بشه و قبول نشی باید بری سربازی دانشگاهم اجازه ثبت نام نداره.
اخرین تایمت واسه قبولی شهریور دو تا درستو پاس کنی بتونی بری دانشگاه ثبت نام کنی و واسه کنکور 96 بخونی.
اگر اشتباه نکنم تا کنکور 95 معافیت تحصیلی داری ، یعنی تا پایان شهریور 95
برای اینکه 96 هم برای بار سوم بتونی کنکور بدی و مشکل نظام وظیفه نداشته باشی موقع انتخاب رشته کنکور 95 باید یه رشته ای مثل آبیاری گیاهان دریایی داخل پیام نور انتخاب و ثبت نام کنی و مرخصی بگیری و بشینی واس 96 بخونی و ...
96 هستم میخوام کنکور بدم ...بنظرت برم پیام نور یابه همین اکتفا کنم اخه ناظم مدرسه گفت همینه مدرسه شبانه گفت میتونی بمونی یکسال بعداز فارغ شدن
میگم داداشم اگر قوانین نظام وظیفه تغییر نکرده باشه نیازی نیست بری پیام نور ثبت نام کنی و از همون مهلت یکسال بعد از فارغ التحصیلی میتونی استفاده کنی و در کنکور 96 شرکت کنی
حالا برا اینکه خیالت راحت بشه بهتره یه سر بری تا پلیس+10 و از مسئول نظام وظیفه سوال کنی و بگی که ؛ من شهریور 95 فارغ التحصیل میشم و متولد فلان سال هستم و اینا ، برای اینکه کنکور 96 شرکت کنم و مشکل نظام وظیفه نداشته باشم لازمه دانشگاه ثبت نام کنم یا که نه میشه از اون مهلت یکساله بعد از فارغ التحصیلی استفاده کرد؟ ببین چی جواب میده بهت
به نظر من حامد جان از خود نظام وظیفه شهرتون سوال کن... یه سرهنگ مسیولشه... برو از دهن خودش بشنو... این مطمین ترین راهه...
تو پلیس + 10 هیچی حالیشون نیست به ولله.... طرف به من میگفت تا 31 اردیبهشت 95 وقت داری ینی از 1 خرداد به بعد اضافه میخوره بهت!!!!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)