up
دوستانی که کنکوریه 97 هستن تنها چارشون اینه که همین 97 قبول شن
اگر بخوان بمونن برای 98 باید سال دهم و یازدهم و دوازدهم رو توی 1 سال بخونن که با توجه به سخت تر شدن مطالب و تایم کم
با کار بسیار سختی مواجه هستن
پس تمام تلاشتون رو بکنید که در همین 97 موفق باشید
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
سلام والا چن تا دبیر توی شهرما هستن که میگن سابقه برگزاری دوتا کنکور در دهه 70بوده واین چیز جدیدی نیست!!البته شما بخونید هرچی زودتر قبول شین وان شالله که سال اول می قبولید اما اگه نشد احتمالاسال 98دو کنکور برگزار بشه البته هیچی از سازمان سنجش بعید نیست!!!فعلا تمام تمرکزتون روی درستون باشه....موفق باشید
خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹
اگه اشتباه نکنم قبلا هم توی یه تاپیکی سر این موضوع باهاتون بحث کردم
به نظر من که 2 تا کنکور برگزار نمیشه
دلایل مختلفی هم داره از جمله اینکه عدالت اموزشی زیر سوال میره ( چون 2 نوع سوال مختلف خواهیم داشت )و با این وضعی که دیوان عدالت اموزشی الان داره بعید میدونم بذارن 2 کنکور برگزار بشه مخصوصا وقتی مخالفت جدی سر تاثیر قطعی کردن و...
و خیلی دلایل دیگه
به نظرم این دلخوشی رو باید کنار بزارید و به فکر کنکور 97 باشید که قبول بشید
اگه یه زمانی 97 موفق نشدید اونوقت پیگیر بشید که چرا 2 تا کنکور برگزار نمیشه
نه من با شما یادم نیست بحثی کرده باشم!!بعدشم نمیدونم...! گفتم که اینطوری میگن وممکنه!نگفتم دلخوش بشن به کنکور 98اگه شما کامنت منو درست میخوندی منم گفتم که فکر شون به درسشان باشه فعلا تا بعد ببینم چی میشه!!درضمن من خودم کنکوری96ام نه97...بعدشم به نظرخودم به شخصه سنجش دوتا کنکور برگزار میکنه چون هم نا عدالتیه وهم جیب سنجش ودانشگاه ها خالی میمونه !چون اگه یه کنکور برگزار بشه تعداد داوطلبا به شدت کم میشه...موفق باشید
خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹
ویرایش توسط Dr Hanieh-7797 : 26 فروردین 1396 در ساعت 02:12
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
سلام .من خودم که انشاالله 96قبولم اما خواهرم کنکوری97هستش...من خودم قبلا میگفتم که کنکور98دوجور برگزار میشه اما الان خیلی از مشاورها میگن که نه!!!فقط یکی برگزار میشه اونم فقط نظام جدید خواستم بدونم اینجا کسی اطلاع خیلی دقیقی نداره احیانا؟؟ خواهش میکنم اگر کسی اطلاع خیلی دقیقی داره از این موضوع راهنمایی کنه!مرسی دوستان
خودت که کنکوری۹۶هستی حله ولی خواهرت۹۷خب بهش نصیحت بده که الآن به درساش فک کنه ودرگیرحاشیه نشه الآن بایدخودت به نظرم یه مشاورواسش بشی وسعی کن بهش برسی واینکه الآن خواهرت بفکرکنکور۹۸این دیگه خیلی مسخرس...ازالآن سفت ومحکم باشه هیچ وقت شل نگیره ازخدابخوادکه بهش کمک کنه خودم هم کنکوری۹۷ام ولی تمام تلاشمومیکنم این آخرین سالم باشه
ویرایش توسط Dr Hanieh-7797 : 31 خرداد 1396 در ساعت 23:30
دوستان اگه امسال قبول نشدم خواستم سال بعد بخونم ، انوقت اگه کتاب اموزشی و تست و... خواستم ،هست یا نه کلا جمع میشه کتاب اموزشی و...نظام جدیدی میارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)