خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 118
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط peony نمایش پست ها
      منم فکر کنم خیلی از کنکور بی اطلاعن
      نمیدونن برای همین ازاد پزشکی بعضیا پشت کنکور موندن

عزیزم شما بخون بعد فکر ازاد سراسریش باش

چون خیلیا اول گفتن سراسرس
      ولی موقع نتایج نگران اینن ک کاش تکمیل ظرفیت ازاد بیاریم

اینقدرا هم کشک نیس عزیزم قبولی پزشکی
      کل اطلاعات کنکورو خبر دارم ...
      چون ی سال پشت کنکور بودم بعدم رفتم معماری ازاد الان هیچکی اصن شایدم فکرشم نمیتونه بکنه ک باز میخوام واسه پزشکی بخونم
      چون اگه همون سال میخواسم برم پزشکی بین الملل امکان قبولی بود ولی بخاطر دلیلی ب خاطر ی نفر فقط معماری ازادو میخواسم ک خیلی پشیمونم من اونقدی علاقه دارم ک اینقد تلاش میکنم تا بشه ...

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      انشالا ک بتونین
      منم از خانوادم 1 نفر فقط باخبره کنکور دارم امسال
      ب هیچکس نگفتمممم

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

برای خود 96 فکر نکنم مشکلی باشه.
      عرض بنده این بود که طبق صحبتهای خودتون کتابهایی که ما الان از اونها بعنوان منبع کنکور سراسری استفاده میکنیم همون کتابهای چندین سال قبل هستند که فقط حذف یا اضافه داشتن , ولی اگر بخاطر تغییرات سیستم اموزشی , درصورتی که هدفتون کنکور 97 به بعد باشه با تغییرات اساسی در بین کتابها مواجه خواهید شد نمونه های جدید زیست و شیمی و.... که همین الان هم در سایت چاپ و نشر کتب درسی هست , میتونید یک سر برید ببینید تا عرایضم رو بهتر درک کنید.
      اره میدونم ... ن من 96 میخوام شرکت کنم 97 دیگه خیلی خیلی خیلی فاصله میفته بین اون چیزایی ک میخوام برسم 23 سالمه دیگه یعنی 5 سال پیش بار اول کنکور دادم میتونستم بخونم و قبول شم پزشککی ازاد حداقل ولی نخوندم... پشیمونم هستم ک واسه چی ولی سال دیگه میخوام قبول شده باشمانشالا...
      الان من هنوز تحویل درسای معماریمه تو امتحانای دانشگامه هنوز ( خیلی از درسامم خرراب کردم بخاطر حتی فکر پزشکی ولی از همین روزا شروع کنم نمیخوام ب ماه مرداد بکشه هرچند هنوز تحویلام مونده ولی نمیخوام ب پزشکیم هیچ چیزی لطمه بزنه...

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آیناز نمایش پست ها
      الان فرض کنین امسال فارغ التحصیل شدم چ فرقی میکرد اونوق؟
      فرض کن الان فارغ التحصیلم...
      نه منظورم این بود که اگه فارغ التحصیل بودین،زمان بیشتری برای مطالعه داشتین.
      حالا عب نداره.را یه برنامه ریزی کامل و مناسب میتونین به هر دو به بهترین شکل برسین

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      اتفاقا تو بی خبری دزس بخونین خیالت اینقد راحته
      خودتی و خودتی
      تهش اگه نشد کسی سرکوفت نمیزنه بهت

ولی اگه بگی
      پسفردا همه میگن ایییی چی شر تو ک نتونستی
      ما ک میگفتیم محاله
      از این حرفای مفت

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.من یه چیزی بگم چون خیلیها (یکیش خود من) دیدم اینجا یا گروه های کنکوری تلگرام که خیلی ها لیسانس داشتن و میخان دوباره کنکور بدن برا پزشکی و متاسفانه یه عده زیادی هم چند ماه پیش اینجور که من شنیدم به خاطر اون قضیه شهریه دادن لیسانسه های روزانه رفتن دیوان شکایت کردن برا همین این احتمال هم وجود داره که بگن از سال بعد لیسانس ها حق شرکت در سراسری پزشکی رو ندارن.از طرفی کنکور تجربی هم به این سادگی نیست.و برای اینکه شایستگی ها حفظ بشه! مجبورن سختش کنند.ککور تجربی امسال حدودا 3 برابر ریاضی و انسانی داوطلب داشت.ولی قطعا میشه با تلاش رتبه خوبی آورد.منابع هم ظاهرا ممکنه تغییرات داشته باشند و از همه مهم تر معدل دیپلم و پیش دانشگاهی هم معلوم نیست چه تصمیم برا 96 در موردش بگیرن.پس بهتره با همه این چیزایی که گفتم برنامه بریزید که خدای نکرده یه وقت حسرت نخورید! من خودم هم مثل شما لیسانس دارم فقط من برق خوندم و 25 سالمه! و میخوام کنکور تجربی بدم برا عشقم!

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انشالا ک بتونین
      منم از خانوادم 1 نفر فقط باخبره کنکور دارم امسال
      ب هیچکس نگفتمممم
      خوشبحالت ب ی نفر گفتی بابا مامانت...
      منم میگم ب بابا مامانم ولی از فروردین ک مطمون شم خوندم و به قولی ک ب خودم دادم عمل کردم...
      آخه من ی سال پشت کنکور بودم حتی ی سال هم ک دانشگا رفتم سال اول دانشگام بود باز اونموقع هم کنکور دادم ولی کسی جز بابا مامانم نمیدونس ولی باز قبول نشدم چون نخونده بودم زیاد و پشیمونی...
      من سابقه کنکور دادنم خوبه یعنی سه سال کنکور دادم ی سال اول دانشگاه ی سال ک پیش دانشگاهی بودم و ی سال ک پشت کنکور بودم ...
      همشم بر باد رفت اطر معماری ازاد ب خاطر ی نفری ک الان واقعا موندم چرا ب موقش نخوندم ک این همه عمرمو هدر نمیدادم...
      خوشبحال اونایی ک 17 18 19 سالشونه و سال اول کنکوشونه تازه دارن اماده میشن خیلی عمرمونو الکی هدر دادیم

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      ببین بهت بگم حتی اگه ازادم بیاری
      خودش خیلیههههههه

هرکیم حرف بزنه ک چرا ازاد ازاد راحته فلان
      فقط کافیه در جوابش بگی راحته ؟ بفرمایین شما هم شرکت کنین قبول شید

همین!!!

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نه اتفاقا ب مامان بابام نگفتم

ب یکی از بستگان گفتم ک مطمینم ازش و سنگ صبورمه

من چی بگم 27 سالمه

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اتفاقا تو بی خبری دزس بخونین خیالت اینقد راحته
      خودتی و خودتی
      تهش اگه نشد کسی سرکوفت نمیزنه بهت

ولی اگه بگی
      پسفردا همه میگن ایییی چی شر تو ک نتونستی
      ما ک میگفتیم محاله
      از این حرفای مفت
      ن من هیچکدوم از افراد خانوادم سرکوفت نمیزنن خداروشکر همشونم تحصیل کرده یکی من این وسط خنگ اخه چرا ب موقش نخوندم
      من میخوام بشه این همه وقت 5 سال نشد ولی میخوام بشه اگه رفته بودم معماری فقط تنها دلیلش ی چیز بود و پشیمونم خیلی زیاد ولی پزشکی واقعا علاقه دارم ...جوری ک حاضرم هر چیزیو جز افراد از دس بدم این لیسانس هرچی...

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      خدایا من هردفعه برات نوشتم حس کردم جوابمو دادی
      ازت میخوام امشب تو این شب عزیز
      همه و هرکس ک استحقاقش رو داره به خواستش برسونی
      خصوصا بچه های کنکوری نا امیدشون نکنی
      هرچی به صلاحشونه اتفاق بیافته

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آیناز نمایش پست ها
      خوشبحالت ب ی نفر گفتی بابا مامانت... منم میگم ب بابا مامانم ولی از فروردین ک مطمون شم خوندم و به قولی ک ب خودم دادم عمل کردم... آخه من ی سال پشت کنکور بودم حتی ی سال هم ک دانشگا رفتم سال اول دانشگام بود باز اونموقع هم کنکور دادم ولی کسی جز بابا مامانم نمیدونس ولی باز قبول نشدم چون نخونده بودم زیاد و پشیمونی... من سابقه کنکور دادنم خوبه یعنی سه سال کنکور دادم ی سال اول دانشگاه ی سال ک پیش دانشگاهی بودم و ی سال ک پشت کنکور بودم ... همشم بر باد رفت اطر معماری ازاد ب خاطر ی نفری ک الان واقعا موندم چرا ب موقش نخوندم ک این همه عمرمو هدر نمیدادم... خوشبحال اونایی ک 17 18 19 سالشونه و سال اول کنکوشونه تازه دارن اماده میشن خیلی عمرمونو الکی هدر دادیم
      رسیدن به اهداف هیچ ارتباطی به سنو سال نداره. پیری و جوونی آدما هیش ارتباطی به سنو سال نداره. کسی که داره تو راه اهدافش تلاش میکنه،در واقع داره عمرشو ذخیره میکنه نه تلف. به احترام این سه تا حرفم،یه دقیقه سکوت

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین بهت بگم حتی اگه ازادم بیاری
      خودش خیلیههههههه

هرکیم حرف بزنه ک چرا ازاد ازاد راحته فلان
      فقط کافیه در جوابش بگی راحته ؟ بفرمایین شما هم شرکت کنین قبول شید

همین!!!
      کاری ب بقیه ندارم من ازاد قبول بشم صد در صد خیلی قربون صدقمم میرن ولی من میخوام برم پزشکی سراسری بخاطر خودم ب خاطر علاقم

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه اتفاقا ب مامان بابام نگفتم ب یکی از بستگان گفتم ک مطمینم ازش و سنگ صبورمه من چی بگم 27 سالمه
      ینی تو خونه،پدرو مادرتون متوجه درس خوندنتون نمیشن؟

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      ایناز بحث سرکوفت نیس
      اعتماد ب نفس خود ادم میاد پایین
      وگرنه هیچ خانواده ای بدی عزیزشون رو نمیخوان

من خودم برای خودم چون اخلاقمو میدونپ خیلی حساسم نگفتم
      چون اونا اذیت میشن

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن