خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

DvD یا کتب تست ؟؟؟ مسئله این است ...

سلام

یکی از بچه ها میخواد واسه کنکور 96 تازه شروع کنه و قصد داره واسه بعضی درسا مثل ریاضی و فیزیک با دی وی دی پیش بره ...

چون من اطلاع چندانی در مورد این دی وی دیا و کیفیت و نحوه تاثیر گذاریشون ندارم ، خیلی نتونستم بهش کمک کنم...

الآن هم از شما و از دوستان دیگه خواهش می کنم ، اگه واقعا دی وی دی به کارش میاد ، لطف کنین واسه دو تا درس ریاضی و فیزیک ، دی وی دی های خوب بازار رو معرفی کنین ...

اگر هم اعتقاد دارین که وقت گذاشتن روی کتابای خوب بازار بهتر از دی وی دی جواب می ده ،دلیلتونو بفرمایین تا ایشون در انتها پیشمون نشه ...

در کل میشه یه مقایسه بین استفاده از کتب تستی خوب بازار و استفاده از دی وی دی های آموزشی واسه یه داوطلب متوسط داشته باشین ...؟؟؟ (از لحاظ وقتی که باید صرف بشه / از لحاظ بار آموزشی / از لحاظ قرابت با سوالای کنکوری و ...)

یه خواهش ویژه از کسایی که از دی وی دی واسه درساشون ، مخصوصا واسه دو درس ریاضی و فیزیک استفاده کردن ، و کنکور 96 رو شرکت کردن، دارم...

میخوام خیلی منصفانه در مورد تاثیر دی وی دی مورد استفاده تون در درصد درس مورد نظر (مخصوصا ریاضی و فیزیک) ، در کنکوری که دادین صحبت کنین و بگین که چند درصد از نمره ی هر درس کنکور 96 رو مدیون اون دی وی دی مورد نظر هستین...

راستی یادتون نره که جانبدارانه از یک برند تعریف نکنین ...
      انصافا سود اونا که به جیب ما نمیره پس لطفا کنید که جانبداری الکی نکنین ....

ممنون از همه کسایی که نظر می دن ...
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 25 تیر 1395 در ساعت 23:18

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بستگی به رشتشون داره...
      اگه ریاضی هستند برای دیفرانسیل مهربان , برای فیزیک آقای نوروزی و برای شیمی هم آقاجانی رو توصیه میکنم . دیفرانسیل حدودا در میاد 1 تومن . فیزیک با جزوه اش 180 تومن و آقاجانی هم فیلماش برای آلا هست و رایگانه ولی جزوه اش که همون کتابش هست 80 هزار تومن میشه.

کتاب و دی وی دی از هم به هیچ وجه جدا نیستند. حتما حتما بعد از دی وی دی باید تست زد وگرنه خود دانش آموز نمیتونه سوال حل کنه. کلاس هم همینطوره اگه بعد از کلاس تست حل نشه دانش آموز یاد نمیگیره.
      DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام

یکی از بچه ها میخواد واسه کنکور 96 تازه شروع کنه و قصد داره واسه بعضی درسا مثل ریاضی و فیزیک با دی وی دی پیش بره ...

چون من اطلاع چندانی در مورد این دی وی دیا و کیفیت و نحوه تاثیر گذاریشون ندارم ، خیلی نتونستم بهش کمک کنم...

الآن هم از شما و از دوستان دیگه خواهش می کنم ، اگه واقعا دی وی دی به کارش میاد ، لطف کنین واسه دو تا درس ریاضی و فیزیک ، دی وی دی های خوب بازار رو معرفی کنین ...

اگر هم اعتقاد دارین که وقت گذاشتن روی کتابای خوب بازار بهتر از دی وی دی جواب می ده ،دلیلتونو بفرمایین تا ایشون در انتها پیشمون نشه ...

در کل میشه یه مقایسه بین استفاده از کتب تستی خوب بازار و استفاده از دی وی دی های آموزشی واسه یه داوطلب متوسط داشته باشین ...؟؟؟ (از لحاظ وقتی که باید صرف بشه / از لحاظ بار آموزشی / از لحاظ قرابت با سوالای کنکوری و ...)

ممنون از همه کسایی که نظر می دن ...

من اگه به عقل الانم بودم فقط سی دی میخریدم!
      چون با سی دی
      1)روش های میانبر-بهترین روش ها رو داری
      2)معلم داری
      3)تست های جدید و گزیده میزنی
      4)...........

موسساتی مثل ونوس-پرواز-افبا-اینا خوبن
      امتحانشونم پس دادن
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من بد ترین کار خرید dvd است.چون اولا خیلی وقت ازت میگیره و بعد از اون خیلی از دی وی دی ها محتواشون مبتدی و مسخرس. من خودم کنکور آسان رو گرفتم ولی فقط پولمو هدر دادم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط edisonha نمایش پست ها
      به نظر من بد ترین کار خرید dvd است.چون اولا خیلی وقت ازت میگیره و بعد از اون خیلی از دی وی دی ها محتواشون مبتدی و مسخرس. من خودم کنکور آسان رو گرفتم ولی فقط پولمو هدر دادم
      می تونم بپرسم چه درسایی رو گرفتین ...؟؟؟
      آخه بعضیا تعریف فیزیک و ریاضیشو زیاد می کنن...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      بستگی به رشتشون داره...
      اگه ریاضی هستند برای دیفرانسیل مهربان , برای فیزیک آقای نوروزی و برای شیمی هم آقاجانی رو توصیه میکنم . دیفرانسیل حدودا در میاد 1 تومن . فیزیک با جزوه اش 180 تومن و آقاجانی هم فیلماش برای آلا هست و رایگانه ولی جزوه اش که همون کتابش هست 80 هزار تومن میشه.

کتاب و دی وی دی از هم به هیچ وجه جدا نیستند. حتما حتما بعد از دی وی دی باید تست زد وگرنه خود دانش آموز نمیتونه سوال حل کنه. کلاس هم همینطوره اگه بعد از کلاس تست حل نشه دانش آموز یاد نمیگیره.
      ایشون رشته ی تجربی هستن (دیفرانسیل به کارشون نمیاد..)
      فیزیک نوروزی مربوط به کدوم موسسه می شه ...؟؟؟
      کتاب آقاجانی داخل کدوم انتشارات چاپ شده ...؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.N نمایش پست ها
      من اگه به عقل الانم بودم فقط سی دی میخریدم!
      چون با سی دی
      1)روش های میانبر-بهترین روش ها رو داری
      2)معلم داری
      3)تست های جدید و گزیده میزنی
      4)...........

موسساتی مثل ونوس-پرواز-افبا-اینا خوبن
      امتحانشونم پس دادن
      یعنی با کتب خوب تستی بازار نمیشه به اون نکته ها و تکنیک ها دست پیدا کرد ...؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بگو پولشو حروم خرید dvd نکنه که همش الکیه و هیچ تاثیری نداره فقط باید خودش تلاش کنه و کار کنه و کتاب تست خیلی خیلی بهتر از dvd ها هست

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      اینجوری که نمیشه گفت...
      باید ببینی برای هر درس یا دقیقترش برای هر مبحث درسی, چی خوبه!!
      بگردی پیدا میشه...
      از الاء هم غافل نشو مخصوصا اقاجانی و ناصح زاده...

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

علما فتوا دادن که DVD شرعا حرام است

با DVD خریدن پول و وقتت رو هدر نده ، بازم خوددانی

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اداش گلم علما دارن نظر میدن اما اینو فقط بهت بگم هرچقدر پول بدی همونقدز اش میخوری بعضیا میگن دی وی دی وقت گیره شما فک کن ساعت 2 کلاس داری باید 1 راه بیفتی بری برسی 3.30 تموم شه دوباره 4.15 برسی خونه ی ساعت استراحت کنی دایی حال تو سرما گرما خونه باشی یا یه وقتایی شاید حوصله کلاس رفتن نداشته باشی...عیب بچه ها اینه که اونایی که دی وی دی دارن همه رو از یه جا خردین یا نه بعضیا کپی خریدن حالت سوم کلا ندارن ومیان تخریب میکنن..بالا 10 تا ادم سراغ دارم همین 94 از منابع موسسات استفاده کردن ودوسنداشتن اسشمون بگن تا موسسات تبلیغ کنن من ساکن تهرانم بخوام با بهترینا میرم کلاس خود استاد اناری تو اموزشگاه کاد گفت تو دی وی دی با حوصله تراز کتاب گفتم وارزون تر حالا مرض مغذی راه ادم بره کلاس تو سرما گرما هزینه رفت امد حالا یه روز استاد نیاد بیاد حال نداشته باشه اینم یادت باشه بالا ترین استاد تجربه س...تنها عیب دی وی دی تنبل کردن ادم ودور کردن از جو کلاسه که با رفتن به ازمون درست میشه...

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      همینو نشنیده بودم که شنیدم
      هیچی تاکید میکنم هیچچچچی حتی معلمی که میاد سر کلاس بهت درس میده جای کتاب تست رو نمیگیره در مرحله اول کتاب تست و بعد معلم dvd کجا بود؟؟؟؟؟
      من از تک تک معلمای امسالم پرسیدم حتی یکیشون هم dvd رو پیشنهاد ندادن

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معلمات دعا میکنم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دی وی دی خوبه

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

علما فتوا دادن که DVD شرعا حرام است

با DVD خریدن پول و وقتت رو هدر نده ، بازم خوددانی
      یعنی حتی واسه ریاضی و فیزیک ...!!!!

آخه بعضیا می گن: فرضا اگه شما بخوای واسه یه مبحث کتاب تست فیزیک یا ریاضی رو بخونی ، خیلی باید خودتو چپ و راست کنی تا به تکنیک ها و روشای اون مسلط شی...
      ولی یه دی وی دی خوب براحتی و با صرف کمترین انرژی از جانب شخص ، اون تکنیکا رو در اختیار طرف می ذاره و بعد شما می تونی بری و از کتب کمک آموزشی ، تستاش رو با صرف انرژی کمتری بزنی...

نمی دونم نظر اینجور افراد در مورد دی وی دیا واقعا درسته یا نه ....؟؟؟
      ممنون می شم کسایی که خودشون از دی وی دی استفاده کردن هم بیان و نظر بدن ...

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)