سلام
یکی از بچه ها میخواد واسه کنکور 96 تازه شروع کنه و قصد داره واسه بعضی درسا مثل ریاضی و فیزیک با دی وی دی پیش بره ...
چون من اطلاع چندانی در مورد این دی وی دیا و کیفیت و نحوه تاثیر گذاریشون ندارم ، خیلی نتونستم بهش کمک کنم...
الآن هم از شما و از دوستان دیگه خواهش می کنم ، اگه واقعا دی وی دی به کارش میاد ، لطف کنین واسه دو تا درس ریاضی و فیزیک ، دی وی دی های خوب بازار رو معرفی کنین ...
اگر هم اعتقاد دارین که وقت گذاشتن روی کتابای خوب بازار بهتر از دی وی دی جواب می ده ،دلیلتونو بفرمایین تا ایشون در انتها پیشمون نشه ...
در کل میشه یه مقایسه بین استفاده از کتب تستی خوب بازار و استفاده از دی وی دی های آموزشی واسه یه داوطلب متوسط داشته باشین ...؟؟؟ (از لحاظ وقتی که باید صرف بشه / از لحاظ بار آموزشی / از لحاظ قرابت با سوالای کنکوری و ...)
یه خواهش ویژه از کسایی که از دی وی دی واسه درساشون ، مخصوصا واسه دو درس ریاضی و فیزیک استفاده کردن ، و کنکور 96 رو شرکت کردن، دارم...
میخوام خیلی منصفانه در مورد تاثیر دی وی دی مورد استفاده تون در درصد درس مورد نظر (مخصوصا ریاضی و فیزیک) ، در کنکوری که دادین صحبت کنین و بگین که چند درصد از نمره ی هر درس کنکور 96 رو مدیون اون دی وی دی مورد نظر هستین...
راستی یادتون نره که جانبدارانه از یک برند تعریف نکنین ...
انصافا سود اونا که به جیب ما نمیره پس لطفا کنید که جانبداری الکی نکنین ....
ممنون از همه کسایی که نظر می دن ...