به نظر شما سخت ترین رشته یا رشته های دانشگاهی کدوما هستن؟
به نظر شما سخت ترین رشته یا رشته های دانشگاهی کدوما هستن؟
چه فرقی می کندعاشق تو باشمیا عاشق رنگین کمانوقتی هر دو هفت خطید؟!!
ویرایش توسط FarhadMechanic : 05 تیر 1395 در ساعت 11:18
من درک نمیکنم مقایسه این رشته ها رو باهم..الان بچه ها تجزبی میان میگن پزشکی
بچه های ریاضی هم خب فک کنم مکانیک،وبرق..نمیضه گفت کدوم اسونتره یاسخت تر..همش هم سختی دارع هم اسونی حالا به هر میزانی علاقه بیشتری به اون رشته باشه خب سختیاش کمتر به چشم میاد....☺☺☺☺☺
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
ویرایش توسط پریسان1375 : 05 تیر 1395 در ساعت 12:15
اگه درس خوندن آسون بود ؛ من کلکسیونی از افتخارات و موفقیت داشتم اما بنظرم رشته های مهندسی سخت تر از پزشکی هستند ، تلاشی که یک دانشجوی مهندسی میکنه با تلاشی که یه دانشجوی پزشکی میکنه خیلی فرق داره پزشکی ها حجم حفظیات و همچنین استرس کاریشون بالاست، اما دانشجوی مهندسی میبینی که همزمان سه چهارتا منبع رو باید ساپورت کنه باید تمرین و پروژه تحویل بده (این حرف برا کساییکه صدق میکنه دانشجوی دانشگاه های خوب هستند)
به نظر من رشته ی مهندسی برق سخت ترینه
خصوصا برق شریف چند تا دوست برق شریف دارم چند نا هم پزشکی تهران ، اونایی که شریف هستن بیشتر سختی می کشن
وضعیت برق شریف طوریه که می گه کاش دانشگاه نمی اومدم![]()
اصلا نمیشه گفت
ب نظر من
وقتی که داری درس میخونی داری میخونی حالا هر رشته
ولی وقتی وارد فیلد کاریت شدی اونوقت سختیش مشخص میشه
حالا پزشک یا مهندس یا وکیل یا ....
سختی رو همیشه با کار میسنجن نه درس
هر رشته ای سختی و آسونی خودش رو داره. البته من همیشه فکر می کردم سخت ترین رشته مهندسی برقه ... هنوزم فکر میکنم(البته این فکر خودمه ها)
ولی خب این خودمونیم که میزان سختی و آسونی رشته ها رو تعیین می کنیم.مثلا یکی ممکنه از دینامیک و فیزیک بدش بیاد بگه رشته مکانیک سخته در صورتی که یکی عاشق دینامیک و فیزیک باشه و بگه نه مکانیک آسونه...
یه ادم 18 سالع الان پزشکی قبول میشه راحت و بدون دغدغه میره درس میخونه و لذت میبره
بهشم میگی میگه باز پزشکی میخونم
یکی مث من تو این سن پزشکی قبول میشه حالا این وسط ازدواجم میخواد کنه ممکنه
باید با کلی سختی درسشو تموم کنه ک حالا مسوولیت زندگی مشترک داره
بچه دار شدن و غیره و ذلک
ممنون
بخاطر ازدواج ک نمیشه از همه چی گذشت
همیشه خانوما باید از خودگذشتگی کنن برا اقایون !!
ولی در کل شرایط ادم هم خیلی مهمه
سلام قصد بی احترامی ندارم اما تو نمیتونی از کسی که سواد کافی نداره بپرسی اینجا ما بعید میدونم متخصص داشته باشیم براای این کار باید بری از یک استاد دانشگاه بپرسی نه از دانش اموزانی که قصد رفتن به دانشگاه دارن یا از دانش جویانی که در حال تحصیل در یک رشته اند. اگه پرسیده بودی الان تو ایران کدوم رشته کلاس داره تو ریاضی اره میشد اول برق بعد مکانیک اما الات تو داری درجه سختی رو میپرسی اگه میخوای بدونی خودت برو تحقیق کن .البته بگم قصد بی احترامی ندارم اگه کسی بابت این حرفم ناراحت شده ببخشید
ویرایش توسط FarhadMechanic : 06 تیر 1396 در ساعت 14:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)