رشته پزشکی که سخت نیست. همه چیش علمی قابل دیدنه. رشته های مهندسی که همش ریاضی و فیزیک و دیفرانسیله مخ آدمو می ترکونه
رشته پزشکی که سخت نیست. همه چیش علمی قابل دیدنه. رشته های مهندسی که همش ریاضی و فیزیک و دیفرانسیله مخ آدمو می ترکونه
به قول خود دانشجو های سه رشته اول تجربی :
درس رو داروساز ها می خونند . زحمت و سختی رو پزشک ها می کشند . پول را دندان پزشک ها می برند .
بنظر من برای دخترا رشته دندان و دارو بهتره تا پزشکی . چون پزشکی واقعا خیلی رشته ی حساس و استرس زا هست .
البته علاقه حرف اولو میزنه .
رشته هاي محض مانند علوم كامپيوتر، رياضيات، مهندسي نرم افزار (تا حدودي) و برق (مجددا تا حدودي) بيشترين ميزان سختي را دارا هستند.
در رشته هاي علوم كامپيوتر و رياضيات مباحث تئوريك و البته مباحثي مانند الگوريتم نويسي بسيار سخت هستند.
اما در رشته هاي مهندسي به دليل امكان Simulation در بسياري موارد و استفاده از مواردي مانند MatLab, Solid Works, Ansys و... حالت مستدل جنبه بيشتري پيدا مي كند.
رشته هاي تجربي (عموما پزشكي) صرفا حجم مطالب تجربي قابل توجه است و به نظر شخصي من چون استدلال و ايده نگر نيستند، صرفا بنا به شخصيت فرد مي تواند سختي متفاوتي داشته باشد چرا كه صرفا حجم مطالب، اجبار به توجه و بخاطر سپاري جزئيات و البته نحوه ارائه مطالب در دانشگاه نسبت به مهندسي كاملا متفاوت است.
Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry
اگه اشتباه نکنم یه جا میگفت اشتباه یه مهندس رویخاک دفن میشه اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه ولی اشتباه یه معلم زنده است باعث همه ی این اتفاقا میشه و هیشه خرابی بباره میاره سخترین کار معلمیه به نظرم چون با هر کار درست یا غلط بچه ها خواسته یا نا خواسته الگو بر میدارن
ویرایش توسط shirin.sa : 15 تیر 1397 در ساعت 13:07
ببینید سخت دوتا معنی داره تو ایران
یکی اینکه سخت باشه ذاتا یا اینکه سخت بگیرن...!
ذاتا بخوایم نگاه کنیم رشته های ریاضی طبیعتا سخت تره از پزشکی.چون ریاضی مسله است و پزشکی حفظی.
اما وقتی دوستان رشته ی ریاضیم ۴ ام تموم کردن ترمو ما تا ۲۵ ام امتحان داریم(تازه ترم بعد تا ۱۳ مرداد!) و حجم کتابا هم وحشتناااااک و استادا هم مریض و ... خب من میگم پزشکی:/
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
برا خوندن فک کنم داروسازی سخت ترین باشه
ولی برا کار کردن بنظرم پزشکی ....چون با جون آدنا سر و کار داره و خیلی حساسه کارش بخصوص اگه جراح باشه
خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
هر رشته ای که دوسش نداری میشه سخت
هر رشته ای که دوسش داری میشه راحت
..............................
ولی خب رشته ها و مشاغلی هستن که در سطح دنیا سخت حساب میشن :
مثل کار تو معدن
یا اونایی که دور از خانواده تو پالایشگاه نفت یا رو سکوهای نفت وسط دریا کارشونه
...........................
ولی علاقه و استعداد تو هر کاری باشه اون کار واست راحت میشه
![]()
اصلا از روان شناسی مگر سخت تر هم داریم؟
پزشکی اخر اخرش با بدن طرف سر و کار داره
ولی روان شناسی با روح و افکار طرف
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)