خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نحوه مطالعه افراد فارغ از تحصیل از تابستان برای کنکور 96 !!!

سلام به همه دوستان
      من دانشجوی انصرافی مهندسی برقم واسه کنکور 96 دارم واسه تجربی میخونم از اونجا که واقعا زیست نمی دونم چیه و بقیه درسام 6 سال فاصله بوده (89 کنکور دادم ) خواستم ببینم برنامه طولانی مدت پیشنهادی و کوتاه مدت پیشنهادیتون چیا هس برام؟ مثلا تا کی کذوم پایه و درسارو تموم کنم موفق میشم چون من دندون پزشکی می‌خوام تبریز بشه که خوبه رتبه زیر 300 منطقه یک میخواد ممنون میشم نظر بدبن .( معدل کتبی 19.5 رتبه اون موقمم 800 )

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.tb92 نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      من دانشجوی انصرافی مهندسی برقم واسه کنکور 96 دارم واسه تجربی میخونم از اونجا که واقعا زیست نمی دونم چیه و بقیه درسام 6 سال فاصله بوده (89 کنکور دادم ) خواستم ببینم برنامه طولانی مدت پیشنهادی و کوتاه مدت پیشنهادیتون چیا هس برام؟ مثلا تا کی کذوم پایه و درسارو تموم کنم موفق میشم چون من دندون پزشکی می‌خوام تبریز بشه که خوبه رتبه زیر 300 منطقه یک میخواد ممنون میشم نظر بدبن .( معدل کتبی 19.5 رتبه اون موقمم 800 )
      براچی ازیه دانشگاه خوبی مث علم وصنعت انصراف دادی؟خواهشاشفاف سازی کن تابچه های رشته ریاضی بادیدبازتری به دانشگا برن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد کاملی نمایش پست ها
      براچی ازیه دانشگاه خوبی مث علم وصنعت انصراف دادی؟خواهشاشفاف سازی کن تابچه های رشته ریاضی بادیدبازتری به دانشگا برن
      خوب دلیل انصراف من مسایل مختلفی رو شامل میشه من سال 93 انصراف دادم و مسلما تو چند تا خط نمیشه توضیح داد اما تیتر وار میگم پایین البته ابن رو بگم انصراف من بخاطر این نبود که بیام تجربی ابن تصمیم بعدا گرفتم
      1- متاسفانه من تو جو دبیرستان که زمان ما اکثرا مخصوصا شاگرد زرنگا میرفتن ریاضی منم رفتم ریاضی اشتباه بعدی من انتخاب رشته برق بود رشته خوبیه برق اما من خوشم نیومد
      2- بعضی مشکلات شخصی
      3- میگم عدم علاقه به جو مهندسی
      حالا من الان راضیم از انصرافم درسته به خاطر کنکور تجربی انصراف ندادم اما اگه مذرک کارشناسیمو میگرفتم به احتمال 90 درصد امکان تحصیل دوباره تو روزانه رو نداشتم و هزینه های زیادی باید می پرداختم
      باز میگم دلایل من بیشتر شخصی بود تا اینکه بگم رشته برق مشکلی داره نه اصلا اینطور نیس .بعله در کل بازار کار به خصوص مهندسی راکد هس و کمی این کار و مشکل کرده اما کسی که بخواد کار کنه همیشه کار هس
      اصلا خصوصیت یه مهندس همینه که یا راهیو پیدا کنه یا اگه دید راهی نیس راهیو بسازه شعاره میدونم اما فاصله خیلی شعارا تا عمل گاهی کمی فکر و قدم برداشتنه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد کاملی نمایش پست ها
      انتظار این جوابو نداشتی..نه؟
      .
      .
      .انتخاب رشته فقط بر اساس علاقه درونی.....وضعیت درآمد هر کس به رشتش مربوط نمیشه ..مربوط به خود فرده

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=amir.tb92;837929]سلام به همه دوستان
      من دانشجوی انصرافی مهندسی برقم واسه کنکور 96 دارم واسه تجربی میخونم از اونجا که واقعا زیست نمی دونم چیه و بقیه درسام 6 سال فاصله بوده (89 کنکور دادم ) خواستم ببینم برنامه طولانی مدت پیشنهادی و کوتاه مدت پیشنهادیتون چیا هس برام؟ مثلا تا کی کذوم پایه و درسارو تموم کنم موفق میشم چون من دندون پزشکی می‌خوام تبریز بشه که خوبه رتبه زیر 300 منطقه یک میخواد ممنون میشم نظر بدبن .( معدل کتبی 19.5 رتبه اون موقمم 800 )[/QUOTEا
      سوال من یه چیز دیگه بود دوستان لطف میکنین اینو جواب بدین؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      منم مهندس برقم و از این رشته اصلا خوشم نمیومد و نمیاد ؛ قطعا موفق میشی ، سعی کن تو تابستون زیست ۱ و ۲ کامل بخون چون پایه ی پیش دانشگاهی هست

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      سلام توتابستون سعی کن زیست 1و2 رو بخوانی منظورم بیشتر خوندن خیلی تست تابستون نزن مگه برای کمی تسلط سعی کن شیمی فیزیک و ریاضی رو مرور کنی تو دروس عمومی برو سراغ عربی و ادبیات (مباحث قرابت ارایه وزبان فارسی) تو دروس عمومی تست فراموش نکن . تو تابستون اگه خواستی ازمون ازمایشی شرکت کن اما تو سال تحصیلی حتما برو ازمون ازمایشی(یا قلم چی یا گزینه 2 )تست های سنجش رو هم بزن پاییز سعی کن با برنامه ازمون ازمایشی پیش بو مرور کن تست بزن در کلام اخر زمین رو هم فراموش نکن نگو چون خیلیا میگن 0 بزن منم نخونم بخون برا تستم فقط ازمون ازمایشی رو بزن (منظورم فقط تو زمین ) تو بقیه درسام منبع بگیر اگه نمیدونی چی بگیری سرچ کن میاد اگه گیج شدی تو انتخاب منابع بگو بچه ها راهنماییت میکنن در عین حال حواست باشه حتما خودت منبع هاتو ببینی (منظورم اینه برو نمونه پی دی اف رو از سایت دانلود کن)
      ویرایش توسط Armin80 : 05 تیر 1395 در ساعت 13:42

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armin80 نمایش پست ها
      سلام توتابستون سعی کن زیست 1و2 رو بخوانی منظورم بیشتر خوندن خیلی تست تابستون نزن مگه برای کمی تسلط سعی کن شیمی فیزیک و ریاضی رو مرور کنی تو دروس عمومی برو سراغ عربی و ادبیات (مباحث قرابت ارایه وزبان فارسی) تو دروس عمومی تست فراموش نکن . تو تابستون اگه خواستی ازمون ازمایشی شرکت کن اما تو سال تحصیلی حتما برو ازمون ازمایشی(یا قلم چی یا گزینه 2 )تست های سنجش رو هم بزن پاییز سعی کن با برنامه ازمون ازمایشی پیش بو مرور کن تست بزن در کلام اخر زمین رو هم فراموش نکن نگو چون خیلیا میگن 0 بزن منم نخونم بخون برا تستم فقط ازمون ازمایشی رو بزن (منظورم فقط تو زمین ) تو بقیه درسام منبع بگیر اگه نمیدونی چی بگیری سرچ کن میاد اگه گیج شدی تو انتخاب منابع بگو بچه ها راهنماییت میکنن در عین حال حواست باشه حتما خودت منبع هاتو ببینی (منظورم اینه برو نمونه پی دی اف رو از سایت دانلود کن)
      بنظرت کل پایه رو میشه جمعش کرد که از مهر با برنامه آزمونا رفت جلو؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parlamicome نمایش پست ها
      سلام خوبی منم فارغ التحصیل رشته برقم
      ولی می خوام امسال واسه پزشکی بخونم
      خیلی برام فاصله افتاده من ورودی 88 ام
      بیا با هم بخونیم همو راهنمایی کنیم
      من بعد از ماه رمضون شروع می کنم
      اگر صفحه تو تلگرام داریم بیا یک گروه بزنیم با هم درس بخونیم چون قبول شدن تو پزشکی مثل زمان ما نیست می گن سخت تر شده
      من غصه ریاضی و زبانشو نمی خورم... غصه بقیه و زیست رو می خورم که نمی دونم .... بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
      چرا که نه خیلیم خوب میشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرت کل پایه رو میشه جمعش کرد که از مهر با برنامه آزمونا رفت جلو؟
      اره میشه اگه خودت بخوای میشه البته نه حرفه ای حرفه ای اما اره میشه ببین برای تو ریاضی فیزیک و شیمی مروره اگه بخوای مطمعن باش هر کتابی رو یه ماهه مرور کرد برای زیست تابستان تو باید اول بفهمی اگه بحثی رو نفهمیدی برو تو سایت الا فیلم تدریسشو ببین اگه خیلی دلت میخواهد تابستان بیشتر زیست رو بخوانی میتونی با کلاس کنکوررایگان الا پیش بری مطمئن باش خواستن توانستن است

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ایول رتبه
      با توجه به رتبه ‌و معدلت بچه درسخون بودی ها
      این نشون میده در مورد همه ی دروس بجز زیست هیچ مشکلی نخواهی داشت درسته مطالب یادت رفته ‌اما با یکی دو دور ‌خوندن کاملا یادت میاد
      در ‌مورد زیست باید حتما به ترتیب بخونیشون چون مطالب پیوسته و مرتبه
      از زیست دوم شروع کن زیاد عجله نکن تمومش کنی ‌میتونی از فاگوزیست برای تفهیم مطالب استفاده کنی
      اگه دیدی هیچی نمی فهمی از مطالبزیست اول دبیرستانم یه دور روی کتابو بخون
      چون زیستو اکثرا کم میزنن لازم نیست همشو بخونی مثلا از الان گیاهی یا ژنتیکشو حذف کن بقیه رو بخون
      درسای دیگه تم تبدیل به نقاط قوت‌کن چون قبلات خوندیشون بلدی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      مهندسی برق که بهترین رشته ریاضیه
      چی شد ول کردیش؟بحث علاقه بود یا بازارکار

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      واقعا مشکل چیه!؟ همه از رشته های ریاضی فرار میکنن!
      دارم نا امید میشم
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چرا که نه خیلیم خوب میشه
      اگه گروه زدین به منم بگین

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آقا منم وضعیتم مثل شماست ، سال 93 کنکور ریاضی دادم رتبم هم شد 162.
      دلیل انصرافم هم اینه که با مهندسی حال نکردم ، بیش از حد خشک و کسل آوره .
      الان هم تصمیم گرفتم انصراف بدم دوباره برای کنکور تجربی بخونم چند روزی هم هست شروع کردم اگه گروه می زنید تو تلگرام آدرسش هم بذارید اینجا تا به هم کمک بدیم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن