خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 27 از 27
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      منم میخوام مهندس برق بشم(bargh dos dalam)
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      واقعا مشکل چیه!؟ همه از رشته های ریاضی فرار میکنن!
      دارم نا امید میشم
      چون بقیه خوششون نمیاد داری نا امید میشی؟؟جلل خاق...
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhossein.a نمایش پست ها
      آقا منم وضعیتم مثل شماست ، سال 93 کنکور ریاضی دادم رتبم هم شد 162.
      دلیل انصرافم هم اینه که با مهندسی حال نکردم ، بیش از حد خشک و کسل آوره .
      الان هم تصمیم گرفتم انصراف بدم دوباره برای کنکور تجربی بخونم چند روزی هم هست شروع کردم اگه گروه می زنید تو تلگرام آدرسش هم بذارید اینجا تا به هم کمک بدیم.
      یعنی چی حال نکردم!!!! من آرزو داشتم جای تو بودم!!!! ://///////////////////////////// سرمایه های مملکت همینجوری هدر میره!چون پولش کمه داری تغییر رشته میدی؟!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      یعنی چی حال نکردم!!!! من آرزو داشتم جای تو بودم!!!! ://///////////////////////////// سرمایه های مملکت همینجوری هدر میره!چون پولش کمه داری تغییر رشته میدی؟!
      اولا کی گفته پولش کمه؟ یه سری از بچه های دانشکدمون که از ایران می رن که وضعشون معلومه، اون هایی که هم اینجا می مونن رو هم دیدم و تقریبا بدون استثناء درآمد همشون تو 22 سالگی از پزشک متخصص بیشتره .
      دوما اکثر آدما تو عمرشون از شغلشون و رشته ای که خوندن ناراضی ان فقط جرئت این که بگن اشتباه کردم و مسیرم اشتباهه رو ندارن ، تو همین دانشگاه شریف خیلی زیادن کسایی که به رشته های دیگه علی الخصوص رشته های انسانی علاقه مند اند اما به خاطر شهامت نداشتن یا حرف مردم هنوز با بی علاقگی ادامه میدن.
      سوما وقتی که انصراف می دی باید هزینه ی تحصیلت رو پرداخت کنی پس منتی هم روی دانشجوی انصرافی نیست .

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.tb92 نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      من دانشجوی انصرافی مهندسی برقم واسه کنکور 96 دارم واسه تجربی میخونم از اونجا که واقعا زیست نمی دونم چیه و بقیه درسام 6 سال فاصله بوده (89 کنکور دادم ) خواستم ببینم برنامه طولانی مدت پیشنهادی و کوتاه مدت پیشنهادیتون چیا هس برام؟ مثلا تا کی کذوم پایه و درسارو تموم کنم موفق میشم چون من دندون پزشکی می‌خوام تبریز بشه که خوبه رتبه زیر 300 منطقه یک میخواد ممنون میشم نظر بدبن .( معدل کتبی 19.5 رتبه اون موقمم 800 )
      به به هم دانشگاهیه عزیز

پیشنهاد من بهت اینه که زودتر شروع کنی , قائدتا فیزیک و ریاضیت خوبه و نباید مشکل خاصی داشته باشی برای همین تمرکزت رو بزار روی زیست دوم و سوم تا جایی که میتونی , آزمون آزمایشی هم شرکت کنی بد نیست فقط قلمچی نرو ...

سبک جدید کنکور با قدیم خیلی فرق داره , زیر ۳۰۰ شدن خیلی سخته اما غیر ممکن نیست , رقیب هات الان حداقل یک ساله که شروع کردن و تو برای زیر ۳۰۰ شدن باید نهایت تلاشت رو بکنی , از ۴ تا ۵ ساعت مطالعه شروع کن و سعی کن تا انتهای تابستون برسونیش به ۱۰ ساعت .
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad98 نمایش پست ها
      مهندسی برق که بهترین رشته ریاضیه
      چی شد ول کردیش؟بحث علاقه بود یا بازارکار
      صفحه اول همین تاپیک جواب دادم خلاصه وار همین سوال رو میلاد جان

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها
      به به هم دانشگاهیه عزیز

پیشنهاد من بهت اینه که زودتر شروع کنی , قائدتا فیزیک و ریاضیت خوبه و نباید مشکل خاصی داشته باشی برای همین تمرکزت رو بزار روی زیست دوم و سوم تا جایی که میتونی , آزمون آزمایشی هم شرکت کنی بد نیست فقط قلمچی نرو ...

سبک جدید کنکور با قدیم خیلی فرق داره , زیر ۳۰۰ شدن خیلی سخته اما غیر ممکن نیست , رقیب هات الان حداقل یک ساله که شروع کردن و تو برای زیر ۳۰۰ شدن باید نهایت تلاشت رو بکنی , از ۴ تا ۵ ساعت مطالعه شروع کن و سعی کن تا انتهای تابستون برسونیش به ۱۰ ساعت .
      خیلی آقایی ممنون از راهنماییات فقط قلمچی میگی چرا نرم؟

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خیلی آقایی ممنون از راهنماییات فقط قلمچی میگی چرا نرم؟

چون سوالای تخیلی میده و از طرف دیگه تقلب در سطح وسیعی توش انجام میگیره که باعث میشه تراز واقعیت رو بدست نیاری , یه زمانی تراز ۷۰۰۰ برای خودش ابهتی داشت اما الان به خاطر تقلب ها تراز بالایی حساب نمیشه ... آزمون های تابستونش هم سوالاش از روی کتاب زرداش داده میشه ( البته منکر این نمیشم که برنامه مطالعاتیش از همه موسسه ها بهتره )

راستی چجوری با رتبه ۸۰۰ برق علمو صنعت آوردی ؟؟!! سهمیه داشتی ؟
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

ویرایش توسط Adolf_Hitler : 07 تیر 1395 در ساعت 14:03

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها
      چون سوالای تخیلی میده و از طرف دیگه تقلب در سطح وسیعی توش انجام میگیره که باعث میشه تراز واقعیت رو بدست نیاری , یه زمانی تراز ۷۰۰۰ برای خودش ابهتی داشت اما الان به خاطر تقلب ها تراز بالایی حساب نمیشه ... آزمون های تابستونش هم سوالاش از روی کتاب زرداش داده میشه ( البته منکر این نمیشم که برنامه مطالعاتیش از همه موسسه ها بهتره )

راستی چجوری با رتبه ۸۰۰ برق علمو صنعت آوردی ؟؟!! سهمیه داشتی ؟
      یعنی چی سهمیه ؟؟ رتبه 800 منطقه یک سال 89 چه نیازی به سهمیس؟

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      یعنی چی سهمیه ؟؟ رتبه 800 منطقه یک سال 89 چه نیازی به سهمیس؟
      برو بچ برق دانشگامون رتبه های بهتری داشتن, ۲ تا از دوستان من که برق میخوندن پونصد خورده ای بود رتبشون ... حالا خیلی مهم نیست
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      من دانشجوی انصرافی مهندسی برقم واسه کنکور 96 دارم واسه تجربی میخونم از اونجا که واقعا زیست نمی دونم چیه و بقیه درسام 6 سال فاصله بوده (89 کنکور دادم ) خواستم ببینم برنامه طولانی مدت پیشنهادی و کوتاه مدت پیشنهادیتون چیا هس برام؟ مثلا تا کی کذوم پایه و درسارو تموم کنم موفق میشم چون من دندون پزشکی می‌خوام تبریز بشه که خوبه رتبه زیر 300 منطقه یک میخواد ممنون میشم نظر بدبن .( معدل کتبی 19.5 رتبه اون موقمم 800 )
      سلام.
      دوست عزیز شما از دانش آموزان بسیار قوی کنکور هستید این باعث میشه برای هر هدفی که تو ذهنتون هست بتونید برنامه ریزی کنید و برای رسیدن بهش تلاش کنید.
      چیزی که همین ابتدای کار برای شما خیلی اهمین داره داشتن یه مسیر مشخصه.
      اول از همه نیاز به یه برنامه خوب داری که بتونه خیالت رو راحت کنه.
      بعد باید با توجه به برنامت منابع و محتوای آموزشی مورد نیازت رو فراهم کنی.
      بعدش آزمون و کلاسه.
      آخرین چیز هم که مهم نیاز به مشاور داری که بتونی توی مسیر پیش روت کمکت کنه و بهترین راه حل ها رو بهت نشون بده.
      موفق باشی

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم منم دقیقا مث شما یعنی دانشجوی انصرافی و در حال خدمت مقدس سربازی هستم و برا کنکور96 تجربی دارم مهیا میشم.....

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن