خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منبع جامع فیزیک تجربی

سلام برای فیزیک تجربی آیا منبع جامعی هست ؟ درسنامه خوبی هم داشته باشه - کنکوری 96 هستم میخوام دوم و سوم رو تو تابستون جمع کنم تا جای ممکن هم از چهارم بخونم چه کتابی رو تصوصیه میکنید ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      جامع خیلی سبز(تک جلدی).فقط بگم تو این کتاب خبری از تست اسون نیست پس اگه یه پیش زمینه ای داری یا یه جزوه خوب میتونی از این کتاب استفاده کنی
      خودم همینو میخوندم ابته مخصوص رشته ریاضیشو
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      البته خیلی از بچه ها فیزیک گاج رو به عنوان بهترین منبع معرفی میکنن که من اصن نتونستم با این کتاب ارتباط برقرار کنم
      واسه فیزیک اکثر انتشارات خوب کار کردن ببین با کدوم راحتی همونو بخر.
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eminent نمایش پست ها
      سلام برای فیزیک تجربی آیا منبع جامعی هست ؟ درسنامه خوبی هم داشته باشه - کنکوری 96 هستم میخوام دوم و سوم رو تو تابستون جمع کنم تا جای ممکن هم از چهارم بخونم چه کتابی رو تصوصیه میکنید ؟
      درسنامه و جامع خوب ی جا سراغ ندارمسال به سال میتونم کمک کنم
      سوم خیلی سبز
      پیش دو جلدی الگو
      دوم چیزی به ذهنم نمیرسه!جامع گاج زده کار کرده بودم
      جامع گاج خودش عالیه ولی درسنامه اش دو قرون نمی ارزه وقت صرف کنی بیشتر شبیه نکته است تا درسنامه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کتاب فیزیک پایه انتشارات مهر و ماه خیلی خوبه

فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
      «امام جعفر صادق(عليه‌السلام)»:

به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا مي‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمي‌گردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي مي‌دهد. (المحجّة‌البيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      فیزیک پایه دو جلدی خیلی سبز مطابق با کنکور 96+فیزیک پیش دو جلدی خیلی سبز مطابق کنکور 96 که بعدا منتشر میشه

Sent from my D6502 using Tapatalk

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام برا اموزش کتاب رو 2.3 بار کارکن و نکته هاشو بردار برا تست مقدماتی (خیلی مقدماتی) ابی قلمچی برا تکمیلی خیلی سبز (اگه وقت داشتی 4جلدی اما اگه وق نداشتی جامع)
      گاج منبع خوبی اما من خودم ازش خوشم نمیاد (تو برو بررسی کن کدوم بیشتر خوشت میاد )اگه دنبال درصد بالای 90 وقت زیادی داری تست های مرحله اول المپیاد رو هم سعی کن بزنی در اخر اگه تستی خیلی ضعیف نیستی نرو سراغ ابی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن