سلام برای فیزیک تجربی آیا منبع جامعی هست ؟ درسنامه خوبی هم داشته باشه - کنکوری 96 هستم میخوام دوم و سوم رو تو تابستون جمع کنم تا جای ممکن هم از چهارم بخونم چه کتابی رو تصوصیه میکنید ؟
سلام برای فیزیک تجربی آیا منبع جامعی هست ؟ درسنامه خوبی هم داشته باشه - کنکوری 96 هستم میخوام دوم و سوم رو تو تابستون جمع کنم تا جای ممکن هم از چهارم بخونم چه کتابی رو تصوصیه میکنید ؟
جامع خیلی سبز(تک جلدی).فقط بگم تو این کتاب خبری از تست اسون نیست پس اگه یه پیش زمینه ای داری یا یه جزوه خوب میتونی از این کتاب استفاده کنی
خودم همینو میخوندم ابته مخصوص رشته ریاضیشو
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
البته خیلی از بچه ها فیزیک گاج رو به عنوان بهترین منبع معرفی میکنن که من اصن نتونستم با این کتاب ارتباط برقرار کنم
واسه فیزیک اکثر انتشارات خوب کار کردن ببین با کدوم راحتی همونو بخر.
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
فیزیک پایه دو جلدی خیلی سبز مطابق با کنکور 96+فیزیک پیش دو جلدی خیلی سبز مطابق کنکور 96 که بعدا منتشر میشه
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلام برا اموزش کتاب رو 2.3 بار کارکن و نکته هاشو بردار برا تست مقدماتی (خیلی مقدماتی) ابی قلمچی برا تکمیلی خیلی سبز (اگه وقت داشتی 4جلدی اما اگه وق نداشتی جامع)
گاج منبع خوبی اما من خودم ازش خوشم نمیاد (تو برو بررسی کن کدوم بیشتر خوشت میاد )اگه دنبال درصد بالای 90 وقت زیادی داری تست های مرحله اول المپیاد رو هم سعی کن بزنی در اخر اگه تستی خیلی ضعیف نیستی نرو سراغ ابی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)