سلام دوستان ، انشاالل.. که خوب باشید همگی ، من هم مثل شما واسه کنکور 96 شروع کردم اما یه سری مشکلات خاص خودمو دارم که باید برای شروع رفعشون کنم و نیاز به کمکتون دارم. اینقدر که تایپک های مختلف بود هیچی حالیم نشد که از توی اونا مشکلمو حل کنم. اول از همه بگم که من خودم معدل نهاییم خیلی بد شده و یعنی تقریبا هیچی نخوندم و بلد نیستم از اختصاصی دوم و سوم ، چون معلمای مدرسمون خوب نبودن و انتخاب منابع بیرونمم خوب نبودن من از DVD های رهپویان (اردو) استفاده میکردم ، که بعد از سال اول دیگه بدردم نخورد و الان اینطوری گیر کردم. عمومی هام تقریبا خوبه و همرو میتونم درصد بالا بزنم. در ضمن میشه گفت خیلی ضریب گیراییم بالاِ و اگه درس و منبع یادگرفتن داشته باشم خیلی سریع میتونم متوجه بشم . الان قبل شروع درسای اختصاصی دنبال DVD اموزشی هستم که بتونم خیلی سریع جبران کنم. اگه میشه برای هر دوسال سوم و دوم (رشته ریاضی) اختصاصی ها فیلم هایی معرفی کنید که بتونم واقعا متوجه بشم و تست هامو بزنم. در ضمن بگم که 4 ساله قلم چی میرم و از تراز 6300 دوسال اول و سال سوم 4500 و الان ترازم 5900 هست. یه سوال دیگه هم دارم که نصف ساعات مطالعم بخاطر حواس پرتی و فکر کردن به چیزای دیگه از بین میره ، چطور میتونم اینها رو از بین ببرم؟ مرسی که کمکم میکنید.