خود درسنامه های الگو انقد مختصر و کامله که نیاز به هیچ کتابی از جمله خود کتاب درسیم نیست !!
البته کتابم خونده بشه واسه محکم کاری خوبه چون ممکنه بعضی جلات و نیورده باشه یا اشتباه چاپی داشته باشه !
خود درسنامه های الگو انقد مختصر و کامله که نیاز به هیچ کتابی از جمله خود کتاب درسیم نیست !!
البته کتابم خونده بشه واسه محکم کاری خوبه چون ممکنه بعضی جلات و نیورده باشه یا اشتباه چاپی داشته باشه !
SaM019
ویرایش توسط Dr.ali : 02 تیر 1395 در ساعت 04:33
خیلی سبز هم خوبه برا دین و زندگی
آزمون اول سنجش که داشتم براش دو درس اول پیش دانشگاهی رو ازش خوندم و تقریبا همه تستاشو زدم
سوم و دومو نشد بخونم
سوم و دوم طبق چیزای که بلد بودم تست زدم
68 درصد زدم
ویرایش توسط shirin998 : 02 تیر 1395 در ساعت 05:26 دلیل: ناقص بود
خط ویژه ریاضی گاج میگن اگه خوب بخونی 70 درصد میزنی
اینو خود سایت گاج گفت......درست و غلطش با خودشونه چون کنکور ندادم که امتحانش کنم
کتابشون کم حجم و خیلی خوبه
هر ساله تعداد زیادی ازسوالات کنکور به نوع خاصی داخل کنکور های بعد تکرار میشن. برا مثال
داخل دین و زندگی سوالاتی هستن که کپی میشن بدون جا افتادن یک واو!
داخل زیست شناسی حدود 25 درصد سوالات رو میشه از نکته های سوالات سال قبل استدلال کرد البته اگه مثل 94 سخت باشه 25 درصد اگه اسون تر باشه که بیشتر
داخل ریاضی و فیزیک تیپ طراحی تعدادی از سوالات تکرار میشه یعنی مسیر کلی حل سوالات تکراری یکسانه.
اگه منابعی که پیشنهاد کردم رو بخونید یا هر منبع دیگه که داخلش درسنامه + تست های سراسری داخل تا اخرین کنکور + تست های سراسری خارج + سوالات ازمون های سنجش + تعدادی سوال تالیفی باشه بخونید و روی جلسه کنکور اکثر سوالات تکراری رو جواب بدین و تعدادی هم از سوالات جدید رو با خلاقیت خودتون حتما موفق میشید.
متن اصلی کتاب درسی برای زیست-شیمی-تاریخ ادبیات و لغت و معنی ادبیات ضروریه و همچنین فیزیک پیش 2 که مطالب حفظی داره و از کتاب سوال میاد.
داخل دینی هم متن کتاب خیلی مهمه که گاج میکرو کپی کرده متن رو.
مابقی کتب درسی = اتلاف 100% وقت
مطالعه کتب درسی بدون تست یا هزار تا کتاب کمکی یعنی زندگی با چشمان بسته! ادم نمیتونه مطالبو درست هضم کنه.
رتبه های برتر کنکور هم نابغه هایی نیستند که از مریخ اومده باشن بیشتر درصدهای اون ها هم از سوالات تکراریه!
حل سوالات تکراری و کمی خلاقیت برای تعداد کمی از سوالات جدید = کلید پیروزی
داخل یه مصاحبه شبکه اموزش با مهندس سروش مویینی [ مولف ریاضی خیلی سبز ] دیدم که میگفت واسه ریاضی سر جلسه ازمون اول اون همه سوال تکراری رو بزنید بعد اگه وقت اضافه اومد برید سراغ سوالات جدید.
کتاب های جمع بندی به درد کسی میخوره که جامع ها رو قورت داده!
کتاب جمع بندی بدون جامع = فوتبال بدون توپ
عزیزم
کتابای جمع بندی میشه به عنوان
یه جزوه هم ازشون استفاده کرد
در حد جزوه های مدرسه
مثلا بنده خودم چون فیزیک جامع گاج رو دارم و این کتاب با اینکه دو جلده ولی درسنامه کافی نداره ینی یه خلاصه نکات داره که اونم زیاد جالب نیست ؛ میخام یه خط ویژه بگیرم از روش بخونم و از گاج تست بزنم
فک میکنم جواب هم بده. چون لااقل برای فیزیک به درسنامه حجیم اعتقاد ندارم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)