داداش من خیلی خوبه این دیدگاهت که به چای جند کتاب یه کتابو می خونی داداش من کلکسیون کتاب های بازارو دارم
و ای کاش نداشتم . امسالم که احتمالا 4000 یا 3000 بزار بیارم میمونم واسه سال بعد ولی از من میشنوی
ادبیات : زبان فارسی رو با کتاب لقمه بخون زبان فارسی نشر هم خوبه ولی نه در حد لقمه تاریه ادبیات چیزی نیست با لقمه بخون اارایه که اصلا شک نکن لقمه بخون و موند قرابت و لغت قرابت رو حتما کتاب ابی دریافت سبطی رو بگیر و تنها از ادبیات موضوعی واسه تست استفاده کن فقط فقط راستی واسه املا بورو کتاب خیلی سبز جمع رو از یکی از دوستات بگیر پیتش اخرین صفحات پاسخنامش یه فرهنگ املایی هست هر چی تو کنکور و قلمچی و... میاد از اون اونجا میاد 14 صفحه هس بخونی قول شرف میدم تست نمیزاری از املا بمونه هر چی هست از اونجاس راستی نری خیلی سبز جامع بگیر از یک بگیر کپی کن
در مورد ریاضی هم اول سروش مویینی بعد خواستی کتاب IQ رو بگیر
در مورد فیزیک توصیه اکید میکنم واسه پیش کتاب احمد مصلایی خیلی سبز رو بگیر خیل عالیه از IQ هم سختتره واسه پایه نمی تونم راهنمایی کنم
در مورد شیمی یه چیز کلی میگم اولا از کتاب های سطح متوسط بخون تموم نکات درسنامه ایش رو وارد کتاب کن واسه دور های بعد کتاب های تست رو فقط بزن مثلا واسه پیش 1 یه بار خیلی سبز ر. بخون از اون به بعد چند بار کتاب مبتکران تکمیلی رو بزن مثلا 10 بار
در مورد شیمی واسه پیش حتما کتاب خیلی سبز رو بگیر واسه سوم اول برو فصل محلول رو از فیلم های صنعتی شریف - شکیباییان رو ببین فقط واسه سوم مبتکران تکمیلی داشته باش واسه دوم بی برو برگرد نشر الگو رو میگم عالیه مفهوم توضیح میده مثل چی . خیلی عالیه