حذف که نمیشه
امکان نداره حدف بشه
یه مسله دیگه هم هست اصلا اساس تشکیل یه همچین سهمیه اینه که بچه های ایثارگرا راحت تر بتونن برن دانشگاه.وقتی میشه راحت رفت دانشگاه که تعداد کم باشه با این حساب اگه زیر 25% ها بیان تعداد افراد تو سهمیه به طور وحشتناکی بالا میره شاید به 60 یا 70 هزار هم برسه که دراینصورت خاصیت سهمیه ایثارگران از بین میره
در کل میتونم بگم که عزیزان به فکر سهمیه باشید.با توجه به اینکه مدارس شاهد دارن حتی سلاسه و نتیجه و نبیره شهدا رو دارن ثبت نام میکنن و احتمال گسترشش به کنکور زیاده
پاسخ به سوالات سربازی
دوستان من یه سوال دارم
من معدل نهایی 19.60 هستش و 25 در صد سهمیه دارم
اگه تو کانون چه ترازو باید حد اقل بیارم و تو کنکور حداکثر چه رتبه جون هر کی میپرستی فقط دروغ تحويلمون ندین
و یه چیز دیگه
اگه فرزندان جانبازان زیر 25 در صد هم داخل کنکور 96 سهمیه دار شن چقدر رقابت سخت تر میشه؟ از بین چند نفر رقابت صورت میگیره؟
چه خبره 70 80 هزار نفر! نهایت 2 برابر بشه تعداد که بازم قبولی با میانگین 10 15 درصد تو هر درس بیشتر نسبت به الان امکانبذیره.راستی اینو یه جا شنیدنپم نصف افرادی ک الان تو سهمیه اند قبلا دانشگاه رفتن الان بازم اومدن کنکو بدن! چون الان حداقل 28 سال از جنگ میگدره یه جانباز مگه تا چند سالگی بچه دار میشه!که بخواد از سهمیه هم استفاده کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)