چه جالب بعد چند سال رفتم باشگاه خبرنگاران همین خبر بود:/ آلواورا میبینم به یاد جناب خان میفتم:/ تا چند سال پیش هویج مد بود از د مده شد الان نوشیدنی مث آلوورا و عسل مسل جاشو گرفت:/ راستی عسل طبیعی بدون ناخالصی هست ولی قیمتش کمر شکنه....انققققدر خوشمزس که نگوووو...شیرینیش اصلا زیاد نیس و خیلیم رقیقه....یکمشو بخوری انرژی زیادی بت میده ان شاالله به عسل دست پیدا کنی؟))
دوستان مشکلتن اگه عسله وقتی اومدین تبریز وقت بذارین برین شهرستان خوی که از توابع آذربایجان غریه اما با تبریز فوقش دوساعت راهه عسل های فوق العاده ای داره البته آشنا داشته باشی دیگه عالیه
عسل خالص زیاد شیرین نیست برعکس این آب قندیا
ایشاالله آدرس مغازرم میگیرم براتون میذارم اما سال بعد
رفع اسپم:چه نوشیدنی ای
همش موجوده غیر اون آلوئورا البته چشم من که ده دهمه ولی یه تست میزنم ببینم چی میشه !
در ضمن دوستان برای خرید عسل دقت کنید که اولا 99 درصد عسلهای بازار تغلبیه . ثانیا عسل پرورشی طبیعی تقریبا راحت گیر میاد ، درسته مثل کوهی نمیشه ولی دیگه آب شکری هم نیست . اگه عسل طبیعی دم دستتون هست توصیه میکنم همیشه مصرف کنید . خیلی سوخت و ساز بدن رو کنترل میکنه! بعد از مدت طولانی عسل خوردن یه آزمایش خون بدید میبینید یونها و ویتامین های مورد نیاز بدنتون کاملا استاندارد شده ...
There is enough light for one who wants to see
پ.ن. عسل رو همیشه رو موم بخرین
حداقل از شیکم زنبور بیرون اومده
شهد هاشون خیلی وقتا شربت گلوکز با اسانس و رنگه
پولش که قابلتو نداره
کارتون چیه دادا عسل خالص کمیابه یه ظرف شبیه این از این سس کوچیکا کلی پولشه ولی در عوض خالصه خالصه البته تو شهری که گفتم میتونی بگی چقد خالص میخوای که قیمتاشون فرق داره
تنها مشکل اینکه من خوی نیستم تبریزم یه کاری کن اومدی تبریز پیام بفرست بیام پیدات کنم یه نهار مهمونم کنی منم آدرسو بهت بدم اگه نهاره توپ باشم که باهات میام ترکی بحرفم سرت کلا نره
ر.ا:استعدادی که جوانان ایرانی تو خلاصه کردن واژه ها دارن کره ای ها ندارن
گردو این نوشیدنی واسه مغز خوبه شاید یکم با هوش شدید امیدتون بخدا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)