خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

سوال بردار فیزیک (فیزیکدان ها بیان تو)

سلام خسه نباشید و نماز روزه هاتون قبول درگاه خداوند قادر و متعال قرار گرفته باشه(من الان خیلی نورانی شدم ازم فاصله بگیرین)

آیا درسته این سوال از این روش حل بشه؟چرا آره و چرا نه؟جواب خود خیلی سبزم گذاشتم باهاش ببینید.

این راه حل از اینجا به نظرم رسید.درسته اینجا گفته 120 درجه هستند ولی حتی اگر هم نمی گفت خوب هر سه بردار هم اندازه که برآیندشون صفر بشه زاویه بینشون 120 هست!

DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
      ویرایش توسط Ali35 : 31 خرداد 1395 در ساعت 13:12

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      screenshot_2016-06-20-09-29-47.jpg
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 31 خرداد 1395 در ساعت 10:37

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      سلام خسه نباشید و نماز روزه هاتون قبول درگاه خداوند قادر و متعال قرار گرفته باشه(من الان خیلی نورانی شدم ازم فاصله بگیرین)

آیا درسته این سوال از این روش حل بشه؟چرا آره و چرا نه؟جواب خود خیلی سبزم گذاشتم باهاش ببینید.

فایل پیوست 56227

فایل پیوست 56228

این راه حل از اینجا به نظرم رسید.درسته اینجا گفته 120 درجه هستند ولی حتی اگر هم نمی گفت خوب هر سه بردار هم اندازه که برآیندشون صفر بشه زاویه بینشون 120 هست!
      فایل پیوست 56231
      طبق همون نکته فقط دو نیرو میمونه برامون 10 و 5 با زاویه 120
      باقی محاسبه با شما

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SUBZERO نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot_2016-06-20-09-29-47.jpg
مشاهده: 42
حجم: 24.9 کیلو بایت

نه زاویه رو میخواد نه بردار برآیند رو.منم زاویه رو 120 در آوردم مثل پاسخنامه ولی سوالم اینه که آیا این راه حل درسته؟ یعنی همیشه وقتی سه تا (120) یا 5 تا(72) یا 6 تا (60) بودن میشه اینطوری تجزیه کرد و مشکلی پیش نمیاد؟آخه یه سوال دیگه تو این خیلی سبز هست با این روش نشد!

سوال 134:برآیند سه نیروی f1 , f2 ,f3 با اندازه های 13 و 12 و 5 , صفر می باشد.زاویه ی بین دو نیروی f1 و f2 چقدر است

30 60
      90 120

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      قضیه ها رو درست بکار ببر. این درسته که برایند سه نیروی هم اندازه درصورتی صفره که زاویه بین هر دو جفتی ازشون 120 درجه باشه ولی این به این معنی نیست که هیچ سه نیرویی با زاویه مخالف 120 درجه نتونن برایند صفری داشته باشن. ی مثال ساده بزنم. دو نیروی ی نیوتونی رو به راست و ی نیروی دو نیوتونی رو به چپ سه نیروی هستن که برایندشون صفر میشه والی زاویه بین هیچ دو نیرویی 120 درجه نیست.

هروقت برایند سه نیرو شد صفر، برایند هر جفتی از این سه نیروی، قرینه و هم اندازه بردار سومه. تو میخای زاویه بین دو نیروی 5 و 12 نیوتونی جوری باشه که با ی نیروی 13 نیوتونی برایند 0 ایجاد کنن. پس برایند نیروهای 5 و 12 باید قرینه و هم اندازه بردار سوم، 13 نیوتون باشه. بنابراین برایند نیروهای 5 و 12 نیتوتونی باید 13 نیوتون باشه. چون 5 و 12 و13 سه تایی فیثاغورثی هستن پس زاویه بین دو نیروی 5 و 12 نیوتونی 90 درجه س گزینه 3 درسته.
      اینجوری فک کن: دو نیروی 5 و 12 نیوتونی با زاویه 90 درجه برایندشون میشه 13 که با نیروی 13 نیوتونی سوم امکان وجود سه نیروی 5 و 12 و 13 نیوتونی با برایند کلیه 0 رو میده.

بازم میگم: برای اینکه برایند سه نیرو بشه صفر، 120 درجه بودن زوایا شرط لازمی نیست. برای اینکه برایند 5 نیرو بشه صفر، 72 درجه بودن زوایا شرط لازمی نیست. تو n نیروی دلخاه با زاویه های دلخاه رسم کن. من میتونم فقط ی نیروی به این n نیروی دلخاه ازافه کنم بطوری ک برایند این n+1 نیروی بشه 0.

قضایا رو قاطی نکن. حله؟ متوجه شدی؟

اگه متوجه شدی اینو حل:
      برایند سه نیروی 2 و 5 و 1 شده صفر. کوسینوس زاویه بین دو نیروی 2 و 5 چقدره؟
      داری فکر میکنی بهش؟ ن فک نکن... بدون حل هم میشه فهمید غیر ممکنه برایند این سه نیرو بشه صفر. دلیلشو میتونی بگی؟

اینو حل کن:
      برایند سه نیروی 2 و 3 و 4 شده 0. کوسینوس زاویه بین دو نیروی 3 و 4 چقدره؟ @Ali35
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 31 خرداد 1395 در ساعت 14:39

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گفتی فیزیکدان و کردی کبابم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SUBZERO نمایش پست ها
      قضیه ها رو درست بکار ببر. این درسته که برایند سه نیروی هم اندازه درصورتی صفره که زاویه بین هر دو جفتی ازشون 120 درجه باشه ولی این به این معنی نیست که هیچ سه نیرویی با زاویه مخالف 120 درجه نتونن برایند صفری داشته باشن. ی مثال ساده بزنم. دو نیروی ی نیوتونی رو به راست و ی نیروی دو نیوتونی رو به چپ سه نیروی هستن که برایندشون صفر میشه والی زاویه بین هیچ دو نیرویی 120 درجه نیست.

هروقت برایند سه نیرو شد صفر، برایند هر جفتی از این سه نیروی، قرینه و هم اندازه بردار سومه. تو میخای زاویه بین دو نیروی 5 و 12 نیوتونی جوری باشه که با ی نیروی 13 نیوتونی برایند 0 ایجاد کنن. پس برایند نیروهای 5 و 12 باید قرینه و هم اندازه بردار سوم، 13 نیوتون باشه. بنابراین برایند نیروهای 5 و 12 نیتوتونی باید 13 نیوتون باشه. چون 5 و 12 و13 سه تایی فیثاغورثی هستن پس زاویه بین دو نیروی 5 و 12 نیوتونی 90 درجه س گزینه 3 درسته.
      اینجوری فک کن: دو نیروی 5 و 12 نیوتونی با زاویه 90 درجه برایندشون میشه 13 که با نیروی 13 نیوتونی سوم امکان وجود سه نیروی 5 و 12 و 13 نیوتونی با برایند کلیه 0 رو میده.

بازم میگم: برای اینکه برایند سه نیرو بشه صفر، 120 درجه بودن زوایا شرط لازمی نیست. برای اینکه برایند 5 نیرو بشه صفر، 72 درجه بودن زوایا شرط لازمی نیست. تو n نیروی دلخاه با زاویه های دلخاه رسم کن. من میتونم فقط ی نیروی به این n نیروی دلخاه ازافه کنم بطوری ک برایند این n+1 نیروی بشه 0.

قضایا رو قاطی نکن. حله؟ متوجه شدی؟

اگه متوجه شدی اینو حل:
      برایند سه نیروی 2 و 5 و 1 شده صفر. کوسینوس زاویه بین دو نیروی 2 و 5 چقدره؟
      داری فکر میکنی بهش؟ ن فک نکن... بدون حل هم میشه فهمید غیر ممکنه برایند این سه نیرو بشه صفر. دلیلشو میتونی بگی؟

اینو حل کن:
      برایند سه نیروی 2 و 3 و 4 شده 0. کوسینوس زاویه بین دو نیروی 3 و 4 چقدره؟ @Ali35

سلام یه دنیا ممنون که اینقدر خوب و با حوصله جواب دادین . سر کلاس بودم معلم اینطوری بهم نمیگفت

سوال 1 نمیشه . (یه سرکی در کتاب کار زدم )

چون باید این شرط برقرار باشه تا سه تایی شون تشکیل مثلث بدن و برایند صفر بشه. (5+2+1)>= (1)>=(2+1)-5
      8>1>2 و 1 در اینجا قرار نداره پس غیر ممکنه که برآیند یک بتونه بشه چون در این دامنه نیست

سوال 2 هم که دیگه آبه دیگهه
      شرط رو چک میکنیم 9>2>1 پس ممکنه

2+9+16(3*4)کسینوس@=4

21/24-=کسینوس@

تایپش خیلی سخت بود. انشالله دفعه بعدی عکس میگیرم.

من کلاس فیزیک نمیخوام برم.امکانش هست سوالامو همین جا ازتون بپرسم؟

ویرایش توسط Ali35 : 31 خرداد 1395 در ساعت 19:39

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asas نمایش پست ها
      گفتی فیزیکدان و کردی کبابم
      فدایی داری

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      سلام یه دنیا ممنون که اینقدر خوب و با حوصله جواب دادین . سر کلاس بودم معلم اینطوری بهم نمیگفت

سوال 1 نمیشه . (یه سرکی در کتاب کار زدم )

چون باید این شرط برقرار باشه تا سه تایی شون تشکیل مثلث بدن و برایند صفر بشه. (5+2+1)>= (1)>=(2+1)-5
      8>1>2 و 1 در اینجا قرار نداره پس غیر ممکنه که برآیند یک بتونه بشه چون در این دامنه نیست

سوال 2 هم که دیگه آبه دیگهه
      شرط رو چک میکنیم 9>2>1 پس ممکنه

2+9+16(3*4)کسینوس@=4

21/24-=کسینوس@

تایپش خیلی سخت بود. انشالله دفعه بعدی عکس میگیرم.

من کلاس فیزیک نمیخوام برم.امکانش هست سوالامو همین جا ازتون بپرسم؟

من فقط ی چیزی بگم.... وقتی میخای چک کنی ببینی گثلا سه علد 7 3 6 در نا مساوی مثلث صدق میکنن.... خودتو زجر نده با چک کردن کلی مجموع و تفاضل و دو نا مساوی. فقط ی چیزو رو چک کنی کافیه.همین که بزرگترین عدد از مجموع دو عدد دیگه کوچکتر باشه کافیه که سه عدد داده شه در هر سه نا مساوی مثلث صدق کنن. الان 7 از مجموع 6+3 کوچکتره پس این سه عدد طول اظلاع ی مثلث هستن. وقتی بزرگترین طول از مجموع طول دو ضلع دیگه کوچکتر باشه، بقیه نا مساوی های مثلث هم حتما بر قرارن.

اگه برایند n تا نیروی بشه صفر. این n بردار تشکیل ی n ضلعی مسطح میدن. بهش فکر کن. نمیخاد جواب بدی فقط بهش فکر کن. در حالت خاص هم که n عدد 3 باشه میتونیم بگیم وقتی برایند سه بردار میشه 0 که این سه بردار تشکیل ی سه ضلعی(مثلث) بدن. دیگه لازم نیست بگیم مسطح چون هر گاوی میدونی مثلث مسطحه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن