بستگی داره ! الان من یه سال موندم اویل سال هدفم دانشگاه های تاپ بود اواسط سال رشته های تاپ الان فقط میخوام زیر 5000 شم !!
بله کلا بعضی اسم های جا افتاده و معروفو یه جور دیگه میگن بخصوص قدیمیا بخصوص برای دو اسم رقیه و طاهره معادل دارن که این تنها گوشه ای از عجایب و زیبایی های زبان ترکیه
الان فهمیدین ترکم یا بیشتر توضیح بدم
یاشاسین آذربایجان
رفع اسپم:۲۵ روزو بخون شاید بخت باهاتون یار بود قبول شدید
باید ببینی میشه موند یا نه من اولین سالی بود که پشت کنکور بودم.یه سال دیگه هم میخوام بمونم ایشالله میرسم بهش.امسالم اگه وسطش ول نکرده بودم الان مث الاخ گیر نبودم ولی گذشت دیگه
یه چی دیگهالان هنوز کنکور ندادی بزار بدی بعد تصمیم بگیر...سوم ببین میتونی بیخیال رویات بشی یانه..بعضیا میتونن خوب میرن سال اول ولی بعضیا هم نه....
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
میدونی چیه کلا شروع کردن آسونه تموم کردن خیلی سخت! همه اولش دوست دارن پشت کنکور بمونن چون قراره یه مسیری رو از اول شروع کنن یه مسیر طولانی ولی هر چی به آخرش نزدیک میشن روزها سخت تر میگذره ، چه خوب درس خونده باشی چه متوسط چه ضعیف این آخر واسه همه سخته و آدم برای این که از فشاری که روشه راحت شه به سال بعد و دوباره شروع کردن فکر میکنه .... من اصلا نمیخوام بگم بمون یا نمون چون این تصمیم به تو بستگی داره فقط میگم حتی اگه سال بعد عالی درس بخونی بازم دوباره میرسی به این مقطع و باید از اینجا رد بشی برنده ی اصلی اون کسیه که این یک ماه رو خوب پشت سر بگذاره ...
تمام تلاشت رو برای امسال بکن مطمئن باش اگه این 25 روز مونده تا 25 تیر رو با تمام وجود درس بخونی نتیجه ای میگیری که خودت تعجب میکنی
سلام
كسي ميدونه
زيست شناسي بيوتكنولوژي يا ميكروبيولوژي يا ژنتيك تهران و شهيد بهشتي منطقه ٣ رتبه چند ميخواد كه ديگه مطمئن؟ با توجه به يك از ١٠ قلم چي بايد نزديك ٢-٣ هزار ولي توي قبولي بر اساس رتبه كسي اينا رو نزده با اين رتبه كم تر ميخواد؟
'و اينكه عربي نزديك ٥٠ تو اين مدت چي پيشنهاد ميديد كتاب خلاصه هست واقعا مفيد يا كلاس بگيرم؟
همينطور فيزيك و رياضي ميشه بخش هاي پر سوال و راحت واسه ٤٠ درصد رو معرفي كنيد
ممنون
خلاف قوانین.
تو همه تلاشت بکن شاید وقتی کارنامه اومد پشیمون شدی با یه رتبه 5000 تا 8000 خواستی بری...
روزی 10 ساعت بخون اگه پشیمون شدی نه راه پس داشت باشی نه پیش ! بتونی یه جا قبول بشی ولی اگه ول کنی 20 هزار میاری هیچ جا قبول نمیشی !
معمولا کسای که از الان ول میکند ترسو هستند میترسن شکست بخورن تو نباید تسلیم بشی
نه جانم امسال شماها هستن که دارن تجربی رو مثه یه غول نشون میدن ... ماخودمون 5-6 سال پیش یبار خوندیم کنکور دادیم تو بهترین دانشگاها درس خوندیم حالا بازم میخاییم کنکور بدیم ... اینو گفتم که بدونی یذره تجربه رو دارم همین طوری رو هوا چیزی نمیگم
البته احتمالا از نظر شما زرشک محسوب بشه ... ولی از نظر من بهترین کاریه که میشه انجام داد و همینش مهمه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)