ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
دوستان شرمنده من یه سوال ساده داشتم
میشه اینو توضیح بدید (درواقع من 3تاحرکت اولو فهمیدم ولی 3تای اخر ینی 2 تا تانژانت و 2 کت به علاوه 2 رو نفهمیدم)
There is enough light for one who wants to see
راستش به نظر من اصلا از این فرمولها استفاده نشه بهتره. همون فرمول شماره ی 1 که آقای jarvis فرمودن همه ی مسائل رو حل میکنه!
شما جمله ی عمومی دنباله رو که داشته باشی خیلی راحت میتونی با خواص سیگما مجموع هر تعداد جمله رو بدست بیاری
اگر جمله ی اول و آخر رو هم بهت دادن دوتا جمله رو از هم کم میکنی و تقسیم بر اندیس آخری منهای اولی میکنی تا d بدست بیاد
ببین:
به نظرم روش سیگما در مواردی مثل مورد شماره ی 2 که بهت گفتم (مجموع جملاتی که از جمله ی اول شروع نشه! بلکه از جمله های وسط شروع بشه) خیلی بهتر عمل میکنه... اگه بخوای همین مثال ب رو با روش عادی حل کنی یکمی وقت گیر تر هست به نظرم...
این سیگما رو توی فصل انتگرال باهاش سر و کار داشتیم
ویرایش توسط hopluk : 07 مرداد 1397 در ساعت 00:35
سلام دوستان اگه ممکنه این سوال تجربی 94 رو قشنگ با توضیح حل کنید.بچه ها این یه تیپ سواله پس اگه میشه این تیپ رو توضیح بدید نه صرفا این سوال رو چون مشابهش تو قلمچی جامع اردیبشهت (اگر اشتباه نکنم)هم بود.معلومه که یکی از تیپ سوال های مهمه..
*اعداد طبیعی فرد را به طریقی دسته بندي میکنیم، که تعداد جملات در هر دسته، برابر شماره ي آن دسته باشد.(1), (3, 5), (7, 9, 11),⋯
مجموع دو جمله ي اول و آخر دسته ي سی ام، کدام است؟
1)1700 2)1750 3)1800 4)1850
*یقیــن چه خوب اندوه را میراند...*علی(ع)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)