سلام کتاب های نشر الگو برای زیست چطورین؟ایا همایش بهتره یا نه؟
کتاب نانو رو بگیر دراخر همایش عمارلو ولاه کنکوری تر از فاگوزیسته...کتاب نانو هرچی نیازه گفته من یکسال عمرمو دادم پای انتخاب منابع...یاعلی
ویرایش توسط ah.at : 30 خرداد 1395 در ساعت 04:17
بله داداش مولف کتاب بودن عین خوانندگی نبوغ نمیخواد قطعا جملاتی که عمارلو امرایی میارن خیلی ب درد بخور تر از یه دانشجو باهرمیزان نبوغه...
از نظر من جالب نیس ... من بودم پسش میدادم ... همون طور که میبینین تو کامنتا حرفای من تایید شد خخخ دقت کنین الان مد شده که میگن فاگو چرته یا مثلا فلان دبیر خیلی بلده و این چیزا ... باید بدونین تمامی کسانی که اسمشون برده شد پزشک هستند نه دبیر ... جناب عمارلو هم پزشک بوده و زیست تدریس کرده یا کرامت یا اشکان هاشمی و .... فردین جوادی هم پزشک خواهد شد و زیست تدریس خواهد کرد ... قطعا فرقی بین این افراد نیست چه بسا دانشجو های جوانی مثل ایشون خلاقانه ترن مفاهیم رو بیان کنن تا امسال پا به سن گذاشته ای مثل عمارلو ...
شاید بگن که من طرفدار فردین جوادی ام ولی باید بگم که من به خاطر وقت محدودی که داشتم هیچ کدوم از کتابای فاگو رو نخریدم ولی به بهترین بودن این کتابا ایمان دارم ...
به هر حال انتخاب با شماس ... راستی سمت کتابای امرایی نرید چون جالب نیستن حداقل از رو چن تا جزوه ای که ازش دارم اینو فهمیدم
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
فاگوزیست رو من خودم به خاطر اینکه همش نکته گفته خیلی دوس دارم اما واقعا حجمش بالاس دوم و سوم و پیش و قلب و گیاهی و.... خیلی میشه اخه بخدا تا الان 700 تومن فقط پول کتاب دادم دیگه نمیتونم برم بخرم شک داشتم که همایش ها خوبن یا نه اما الان که دوستان گفتن خوبه با همینا میخونم .فاگو رو دیگه نمیتونم بخونم و بخرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)