سلام به موضوع خوبی اشاره کردین که خیلیا ازش غافلن بله درسته که گاج نقره ای کتاب خوبیه ...در خوب بودنش شکی نیست اما اونقدر پیچیده نوشته شده که بعد از حتی یه بار خوندن حوصله مرورشو از دست خواهید داد ...کتاب بدون دسته بندی خاصی هست راحت نمیشه حفظ کرد مطالبو احتیاج به صرف انرژی زیاد داره از جمله کتاباییه که جمع کردنش سخته...
خط ویژه هم حداقل الان برای شما خوب نیست بیش از حد خلاصه هست و مفهوم ایه ها رو گفته و خیلی جاها معنی ایه نداره و این جالب نیست ...
کتاب جامع خیلی سبز هم یه بررسی کنید مطالبش خیلی راحتر و دسته بندی شده نوشته شده و مشتاق میشید برای خوندنش....
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
ویرایش توسط ezio auditore77 : 28 خرداد 1395 در ساعت 16:01
هیچ وقت نبودم ولی این کتاب گنده ها دو ماه اخر بهت ضربه میزنن یهو به خودت میای میبینی ده پونزده تا کتاب گندرو خوندی ولی مونده رو دستت چون الان وقت جمع بندیه و نمیدونی چیکار کنی تنها راه حل اینه که از اول تو درسایی که با کتابایه کوچولو موچولو هم میشه جلو رفت قید کتاب گنده ها رو بزنی مخصوصا این که یه عالمه نکته انحرافی و غیر کاربردی دارن که ارزشی تو کنکور نداره
قبلا همیشه دنبال کتابای حجیم بودم هرکتابی حجمش بیشتر بود همونو میخریدم مثلا واسه دیفرانسیل منبعی که داشتم بالغ بر هزارو پونصد صفحه بود یا برا شیمی از شیمی های مبتکران استفاده میکردم درسته همه تستاشونو دوبار زدم ولی تو کنکور با دوبار خوندن نمیشه به جایی رسید حداقل هر مبحثو باید هفت هشت بار خوند همین شد که دارم سعی میکنم از حجم کتابام کم کنم مثلا تو همین دیفرانسیل دیف پیش دو تخته سیاه رو میخوندم که هفت صد صفحه بود حالا دارم جاشو میدم به جامع اندیشه فاعق که کللللللللللل دیفو تو شش صد صفحه اورده به عنوان یکی که سرش تو کتابای مختلف بوده بهت توصیه میکنم سمت کتابای چند صد صفحه ای نری شاید اگه این کتابا رو بخونی تو ازمونا صد بزنی اصن دویست بزنی ولی چون حجمشون زیاده نمیتونی درستو حسابی مرور کنیو یادت میره ولی اگه یه کتاب کوچیک تر بخونی حتی به فرض اینکه تو ازمونات افت کنه اما از اون جایی که خوب خوندیش درصد ازمونات میشه درصد کنکورت معلم دیفرانسیلمون همیشه میگفت والا با همین ابی کانون راحت میشه ریاضی رو هفتاد زد ولی طرف میره یه کتاب میخره n صفحه بعد سر جلسه کنکور تست میدن ماست ولی نمیتونه جواب بده بعد میان میگن کنکور سخت بوده
میخوای من عکس یک یا درس رو که از خط ویژه بزارم خودت ببینی کدوم بهتره ؟ در ضمن به نظر من کنار خط ویژه یا گاج نمیخواد آیات و نکات بخوتی چون هر دو کاملن
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)