نوشته اصلی توسط
zahra.2015
سلام ب همه خب همینجور ک میدونید 29روزتاروز سرنوشت ساز مون مونده چند وقت پیش رفتم پیش یکی از مشاور های استانم و درمورد زیست و درصدمو ایناازش پرسیدم
لازم ب ذکر چون آشنا بود و پارتی کلفت و مجانی رفتم پیشش والا من جون ب عزرائیل میدم اما پول ن
حالا ب هر حال صحبت از جمع بندی شد و کتاب های جمع بندی و کتاب های لقمه ک خب چون ایشونم دانش اموزای موفق داشتن ب من گفتن این کتابای لقمه زیست حتما بگیرم چون هم کوچیکه هم حجمش کم هم مفید منم راستش تودودلی و ارزونی بازار ک هموننمایشگاه کتاب جانوریشوگرفتم اما خب هنو وقت نکردم بخونم تاالان ک بخاطر ی سری مشکلات ک باعث شد من ی مدت از درس بمونم بااین وقت کمب یاد این لقمه ها افتادم
خب بعد این همه مقدمه چینی ازدوستان عزیزی ک این کتاب هارودارن و یادرصدشون بالاس و این کتاب هارودیدن میخوام ب سوالات من جواب بدن
این کتاب ها از نظر سطح علمی چجورین ؟آیا کامل کامل هستن و تموم مطالب در برمیگیرن؟
آیا این کتاب ها مشکل و غلط علمی ندارن؟ ب نظرتون واقعا بااین کتاب ها میشه درصدذکرشده بر روی هر کتاب گرفت؟
از شمام میخوام نظراتتونو جدا جدا درمورد هرکتابی ک از سری کتاب های زیست لقمه دارید اینجا بگید تا هم من وهم بقیه دوستان استفاده کنن