ببین عزیز ادبیات رو مبحثی بخون مبحثی چه شکله ؟ اینجوری که ادبیات به 5 محبث تقسیم میشه تاریخ ادبیات(3 سوال )لغات (3 سوال)املا(3 سوال )ارایه (3 سوال) زبان فارسی (5 سوال) قرابت (هشت سوال ) که مجموعه کتابای نشر الگو بهترین هستن و باید جدا جدا بخریشون .. ببین تابستون تاریخ لغات و املا رو نخون شک نکن یادت میره من خودم بعد عید خوندم
ولی قرابت هامون سبطی بگیر بخون خیلی مهمه تا اخر تابسون بخونش راحت 8 تس قرابت میزنی
دینی یک گاج نقره ای بگیر بخون هر 2 3 روز یک درس بخون راحت بالای 70 80 میشی بهترین کتاب بازار عربی یک گاج سفید کامل بگیر از 0 تا 100 یاد میده سعی کن عربی تابسون بخونی خیلی سخته
انگلیسی هم من بعد عید خوندم تموم کردم خیلی اسونه ولی شنیدم مبتکران شهاب اناری بسه خیلی عاولیع
اختصاصی فیزیک گاج نقره ای بسه فوق العادس سعی کن تابستون پایه رو بخونی اگر بتونی از پیش هم دینامیک و حرکت بخونی دیگه فوق فوق عاولیه
کلا واسه به نظرم ریاضی پایه تخته سیاه بگیر بسه واسه دیفرانسیل IQ گاج نقره ای عاولیه همینا کافین ( تابستون ریاضی پایه رو جمع کن ) هندسه خودم نخوندم (تحلیلی خوندم که نشر الگو خوبه از مهر به بعد بخون ) گسسته و جبر که باهمه ( خیلی سبز یا گاج نقره ای از مهر به بعد بخون! ) شیمی دوم مبتکران شیمی سوم مبتکران شیمی پیش خیلی سبز زیاد داداش فشار به خودت نیار سعی کن روی 4 ساعت بخونی یا 5 که بعد عید کم نیاری من خودم تابستون خیلی کم فشار اوردم ولی دوستام ا12 13 ساعت میخوندن الان کم اوردن ولی من الان روزی 12 13 میخونم تایم اصلی الان بعد عیده