سلام
کدوم بخشی زبان فارسی راحت تره و حتما ازش تست میاد ؟؟ میخوام یکی یا دوتا حداقل از زبان فارسی بزنم و میگن تست راحت میاد ولی نمیدونم دقیقا کجا رو بخونم
سلام
کدوم بخشی زبان فارسی راحت تره و حتما ازش تست میاد ؟؟ میخوام یکی یا دوتا حداقل از زبان فارسی بزنم و میگن تست راحت میاد ولی نمیدونم دقیقا کجا رو بخونم
خلاف قوانین.
خلاف قوانین.
نوع جمله آسونترینه(یعنی نسبت به بقیه تو زمان کمتری میشه خوند)
بعدش قسمتهای پراکنده هست که هرسال1-2 سوال داره(فصل آخر الگو)
بعد 2تا تست تکواژ و ساختمان واژه(هر 2 آموزش یکسانی دارن)
از همه سختتر وابسته هاس(به نظر من البته از همین وابسته ها هم میتونن تست گلابی بدن ولی 95 احتمالا شمارشی بدن)
+جمع بندی الگو خیلی کم حجم مطالب آورده
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
خوان 3 خیلی سبز رو بگیر 5 تا فصل داره برای 5 تا تستی که میاد.
اتفاقا اصلا ریسک نداره زبان فارسی سوالاتش تیپیک و تکراریه به نسبت وقتی که میبره از لغت و تاریخ ادبیات خیلی خیلی بهتره.
کم که نیست 5 تا تست میاد
داداش من لقمه مهر و ماه رو ندیدم.ولی حساب کن دیگه 5 تا تست میاد از از 5 تا بحث.
مثلا واسه تکواژ و واژه باید هرچی تکواژ گفته و گروه هاشون رو از بیس بلد باشی.اینا در حد بلد بودنه نیاز نیست چیزی حفظ کنی چون توی تستا اینقدر تکرار میشن خود به خود با خوندن میفهمی چنتاس.
خب این میشه 1 تست از 5 تا بحث بعدی گروه اسمیه خب واسه این باید صفات پسین و صفات پیشین و ترکیب وصفی و ترکیب اضافی و ... بلد باشی تا بتونی تستو بزنی.
خب نگاه کن اصلا اینطوری نیست جایی رو بخونی ازش بیشتر تست بیاد!!
مبحثای بعدیم میشه ساختمان فعل و جمله (همون جمله های جند جزئی و گذرا به فلان)،ساختمان واژه(واژه های مشتق و مشتق مرکب و مرکب)،اخریشم که به نظر من اسون ترینه بحث ویرایشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)