یعنی دومولش یه لیتره چه سریعم پیش میره ازفصل یک جهش کرد 3 ماشالا!!!!!!!!
شایدم داری شیمی چاپ قدیمو میخونی چون یه سری مباحث غلظت شوت شد فصل سه امسال توی ویرایش جدیدکتاب درسی!
نوشته اصلی توسط lRl یعنی دومولش یه لیتره چه سریعم پیش میره ازفصل یک جهش کرد 3 ماشالا!!!!!!!! نه بابا تو استوکیومتری کاربرد داره دیگ |: ولی خب تو این تست ببینید چیکار کرده
اینجا گفته 22.4 لیتر یه موله
نوشته اصلی توسط Hamedzr اینجا گفته 22.4 لیتر یه موله ازشرایط stp استفاىه كرده مثلا وقتی میگه غلظت یه گاز2مول برلیتره لزومی نداره همه ی گازا 2مولشون یه لیترباشه اما توی شرایط استاندارد طبق قانون اووگادروکه توی همون فصل یکه توی اون شرایط همه ی گازا یه مولشون 22و4دهمه لیتره
نوشته اصلی توسط Hamedzr اینجا گفته 22.4 لیتر یه موله شما قبل اینکه کتاب رو کامل بخونید چرا تست میزنید؟ یک مول گاز تو شرایط stp، حجمش 22.4 لیتره
شوق بچه رونسبت به شیمی ازبین نبر !!!!!
ممنون اوکی شدم
نوشته اصلی توسط lRl شوق بچه رونسبت به شیمی ازبین نبر !!!!! خب معلوم نیست یه بار از نهایی سوال میپرسه یه بار تست. اول باید کتاب یا جزوه رو بخونه مثالاشو کامل حل کنه بعد بره سراغ بقیش. دیمی که نمیشه
اره اره همین کاراروبکن که گف
نوشته اصلی توسط lRl شوق بچه رونسبت به شیمی ازبین نبر !!!!! طوری میگه بچه انگار همین دیروز متولد شده!!!
بچه توفرهنگ لغت ذهن مابرخلاف شمایه معنی نمیده:troll (9):
اگه نخواین مسخره کنین یه سوال دیگم دارم جواب این سوال مگه اینطوری نمیشه ؟
الان دیدم مبتکران داری ادرس بدم بری حلشوببینی به جای توضیح دادن یاحل کنم؟
نوشته اصلی توسط lRl بچه توفرهنگ لغت ذهن مابرخلاف شمایه معنی نمیده:troll (9): چ بد اخلاق!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها