ویرایش توسط _saeed_ : 24 خرداد 1395 در ساعت 14:26
ویرایش توسط _saeed_ : 24 خرداد 1395 در ساعت 14:33
داداش کی گفت فرق نمیکنه؟دانشگاه تهران که رتبه زیر100 میخواد طرف با اون رتبه حقوق و رشته های دیگه رو ول نمیکنه بچسبه به علوم سیاسی!
منطقی فکر کن از خیال بیای بیرون این مملکت رئیس جمهورش رشتش راه سازی بود!ا
رو هوا کسی رو نمیزنن این رشته فقط کار دولتی داره کار دولتیم که میدونی کلا با پارتیه.ته تهشم میری یه جا کارمند میشی با ماهی 1.5 حقوق.
حالا اینا که گفتم میشه با پارتی و رتبه و دانشگاه خوب!خب ملت همینارو میببنن میان تجربی دیگه
خخخخخ
ناراحت نشو ولی 3 تا تاپیک زدی گفتی میتونم یا نه هرکی گفت نمیتونی گفتی من به خدا توکل کردم پس میشه!!
مطمئن باش اگه خداییم باشه تو این کارا دخالت نمیکنه!
همین الان کسی 50 میلیون هزینه کنه واسه کلاس خصوصی با اساتید تاپ کشور و کنارش خودشم درس بخونه خیلی شیک رتبه 1 میشه.
پس یا همت داشته باش یا پول
خخخخخ
نارحت نشو ولی شما اگه دعا نویسی برا خودت بنویس که20سالته هنوز اندرخم یه کوچه ای (کنکور)من خواستم درمورد رتبه موردنیازش بهم اطلاعات بدی نه اینکه نصیحتم کنی .وبیای منصرفم کنی من خیلی وقته انتخابمو کردم از بازر کارش اطلاعات داشتم ازقبل.ولی با این حال میخوام برم تو این رشته.اگه ادم بخواد با حرف هرکس نظرش عوض شه که باید کل عمرشو بیکار بمونه چون هرکاری کنی مردم حرف میزنن.خدام بزرگتراز اونیه که تو بخوای درموردش اضحار نظر کنی .والسلام
ویرایش توسط _saeed_ : 24 خرداد 1395 در ساعت 16:17
خخ
پسر خوب من یک سال پشت کنکور موندم نمیخواد نگران اندر خم من باشی نگران خودت باش که تو 15 روز 4 تا تصمیم مختلف میگیری هنوزم نمیدونی چی کار کنی و دنبال راه فراری همین الان که سردرگمی خودش نشون میده کی اندر خم یک کوچس.
خداتم اگه بزرگه نیاز به دفاع امثال تو نداره.واسه این رشته رتبه زیر 2200 منطقه 2 واسه شهید بهشتی و رتبه زیر 1800 واسه دانشگاه تهران.
در ضمن کسی اینجا نظر میده میخواد تصمیم درست رو بگیری و گرنه به .... نیست که بخواد منصرفت کنه.امیدوارم ناراحت نشی!
این که شما دانشگاه ازاد بخونی یا دانشگاه سراسری اونقدر فرقی نداره...
اگه رشتت تو ایران بازده نداشته باشه(که شامل اکثر رشته ها میشه!)نوع دانشگاه تفاوت چندانی نمیکنه...
یکی از اشنایان دور بنده دکترای علوم سیاسی دارن همه ی مقاطعشون هم از دانشگاه های سراسری تهران گرفتن و الان دانشگاه تدریس میکنن با حقوق زیر1200!
به خصوص برای تو که پسر هستی پیشنهاد میکنم تجدید نظر کنی...
سلام دوست عزیز با ارزوی شادکامی و موفقیت همیشگی....
سعید جان حتما توصیه میکنم دقیق بررسی کن بعد راجب علوم سیاسی دانشگاههای دولتی بگو....چرا؟رشته علوم سیاسی بدون هیچ گرایشی که در زیر گروه5 علوم تجربی قرار داره دقت کنی تو دفترچه نوشته گرایش مطالعات امنیتی...نه بدون گرایش...علوم سیاسی رشته علوم سیاسی صرفا شناور نیست و فقط تو دو دانشگاه شناوره یعنی دانشگاه امام صادق و دانشگاه اطلاعات تمام....شما بخوای علوم سیاسی بخونی باید کنکور انسانی شرکت میکردی یا دانشگاه ازاد بدون ازمون بخونی یا این دانشگاههای خاص بخونی که امام صادق اولا تو مصاحبش معدلین کتبی بالای17 دعوت میکنی(طبق تجربه دو دوستم) و پذیرشش واقعا سخته....مثل اطلاعات که اون فوق سخته.....موفق باشی
سلام دوستان
من حدودا 90 درصد امام صادق قبولم چون معدلم خوب بود احتمالا کنکورم بد نباشه مصاحبه هم حله(رشته ریاضی معدل 19.55)
فقط میخوام بدونم یه نفر با عنوان فارغ التحیصل امام صادق در رشته علوم سیاسی چه جا هایی میتونه استخدام شه؟(لطفا نگید وزارت خارجه و این ها چون خیلی گسترده تر از این حرفاست)خودمم کل نت رو گشتم اگه اطلاعات دارید بدید
خیلی متشکر از شما
@Skinner
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)