ث
اون وختا یه چی بود ب اسم نیم باز وقتی اومد همه امکاناتمون با لاس وگاس اشتباه گرفتن و حال میکردن که واااااااو چقدر زود پیام میرسه ������
بعدش یه چیز بی مزه تر اومد به اسم بومباز ������ کلا نمیخوام نظری بدم راجع بش ������
بعدی مهم ترین وسیله تاریخ چت ایران بود او بود ک ملت را به یه روز خوب امیدوار کرد ������ او بود ک با آن رنگ سبز خود سبزی ب خانواده ها بخشید و آن چیزی نبود جز ویچتویچت نقش عجیبی در ازدواجای سالهای 91 تا 93 داشت . یعنی تمام ازدواج هایی ک الان تو فک و فامیلتون هست اون سالها از ویچت بود ������ بعدش یه روز ا خواب پا شدن یهو دیدن ای وای من کلا فیلتر شده . چ روزهایی ک ملت دنبال عشقهایی ک پیدا کرده بودن ب فواصل متراژ ویچت میرفتن میچرخیدن شاید ببیننش ������
چ حال هایی ک گرفته شد سر فیلتر شدن ویچت چ عشقها ک پر پر شد . هنوزم ک هنوزه اسم ویچت ک میاد یه آه عمیق از خیلیا بلند میشه ������������ بعد از ویچت دیگه واتساپ اومد و موند خداروشکر ولی خب کلی سخت بود ک بخوای شماره پیدا کنی ������ شما باید مخ رو میزدی میاوردی واتس و این بس دشوار بود . از این رو ملت ریختن تو فیسبوک و اون قسمت پیام فیسبوک هر شخص در فیسبوک قصه ها ب دنبال دارد ������ تو اوج فیسبوک یهو یه برنامه ای اومد ب اسم بیتاک یه زرتی زد اولش بعدش زیاد بخاری ازش بلند نشد بیشتر همه به این مسئله فکر کردن ک اینم مثل ویچت میشه و همون شعر معروف : دل نبند ک تش تلخیه ������
از تمام این مقاصد مخ زنی گذشتیم تااااااا رسیدیم ب اینجا یه چیزی ب اسم دایرکت ک هرجا نوشته ممنوع همون بازتره ������
همه اینا رو گفتیم ک برسیم ب اصل مطلب تازه . جدیدا یه چیزی اومده من عضو #ژیگلایز هستم هرچی ک میخواید بهم بگید لینک توبیو ������
99 و 9 دهم درصد پسرا منتظرن یه دختر بیاد بگه خیلی وقت بود میخواستم بگم شما شبیه یه نفری هستید نمیدونم کجا دیدم ������
99 و 9 و 9 صدم در صد دخترا هم منتظرن یکی بیاد بگه خیلی وقت بود میخواستم یه چیزی بگم
دختره : چی ؟
پسر : یعنی نمیدونی ؟
دختر : نه چیو
پسر : هیچی ولش کن
دختر : چیز مهمی بود؟
پسر : شاید
دختر : خب بگو
پسر : میترسم
دختر : از چی
پسر : غرورم
دختر : مگه قراره چی بگی ؟
پسر : هیچی ولش کن