6 ساعت بعد از مشاهده این تاپیک ، گوشی خودم افتاد و صفحش شیکست -_- #کلید_اسرار
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی Sina CEO of Iramrich by the way here's my channel : @MrRich
گوشی فقط این ==>12دولگد--والا
خلاف قوانین.
نوشته اصلی توسط Ali.N گوشی فقط این ==>12دولگد--والا من این گوشی رو دارم!!!! سالمه سالمه فقط جلد پشتش شکسته!
نوشته اصلی توسط reza_m.d.d سلام دوستان من گوشیم افتاد تو اب حتی بازشم کردم،خشکشم کردم،با اتانول هم یه دور پاکش کردم ولی خب باز روشن نمیشه میخواستم بدونم راه علاجی نداره؟؟؟؟یا فاتحش خوندس؟؟؟؟ s6اگر بیفته توی اب چی کارش باید بکنن؟چه جوری درش باز میشه؟
نوشته اصلی توسط zist200 s6اگر بیفته توی اب چی کارش باید بکنن؟چه جوری درش باز میشه؟ چی شد داداش گوشیت هنوز درست نشده؟
نوشته اصلی توسط M-95 چی شد داداش گوشیت هنوز درست نشده؟ نه داداش خرابه...
نوشته اصلی توسط zist200 نه داداش خرابه... کارایی که بچه ها تو این تاپیک نوشته بودن رو انجان دادی؟
اینا که میگن ببکوبمش به میخ تویله!!
نوشته اصلی توسط zist200 اینا که میگن ببکوبمش به میخ تویله!! .نه بابا یه بار همچین کاری نکنی!!!
نوشته اصلی توسط M-95 .نه بابا یه بار همچین کاری نکنی!!! گوشی فقط گوشی 0011 ای محکمه!!
نوشته اصلی توسط zist200 گوشی فقط گوشی 0011 ای محکمه!! منم از این نوکیا دکمه دارا دارم... انشاالله گوشیت درست میشه
نوشته اصلی توسط M-95 منم از این نوکیا دکمه دارا دارم... انشاالله گوشیت درست میشه من تصمیمو گرفتم یا میرم s7میگرم یا منتطر نوت 7 سامسونگ میشینم اخه میگن 3 دوربین ست!!!
ویرایش توسط zista : 29 خرداد 1395 در ساعت 19:00
نوشته اصلی توسط zist200 من تصمیمو گرفتم یا میرم s7میگرم یا منتطر نوت 7 سامسونگ میشینم اخه میگن دو دوربین ست!!! وضعت خوبه ها کلک .
نوشته اصلی توسط M-95 وضعت خوبه ها کلک . نگو داداش نگو
نوشته اصلی توسط zist200 نگو داداش نگو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها