خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ماندن يا نماندن مسئله اين است.....

سلام دوستان خداقوت والا هدف از تشكيل اين تاپيك اينه كه من الان كنكوري٩٥ هستم رشته رياضي براي كنكوري خوندنم تازه شروع كردم از صفر اونم فقط به عشق اينكه يه سال واستم و كنكور تجربي شركت كنم نظر شما چيه ؟ و سوال ديگه هم اينه كه اگه يكسال سال واستم لازمه تا كنكور٩٥ دروس تخصصي رياضي مثل ديف رو بخونم يا نه برم سر وقت زيست و دروس تجربي؟؟
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تا به هدفت نرسیدی ول نکن اوناییم که بهت میگن پشت کنکور نمون ادمای ضعیف النفسن..اراده

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظر من یکم دیر شرو کردی. ولی حالا کاریه که شده! همین وقت باقی رو هم قشنگ بخون کامل. اگه رتبت اون چیزی رو ک میخوای بهت داد که برو. اگه نشد ، وایستا پشت کنکور. ولی بنظر من اگه بتونی بری خیلی بهتره! آخه شاید آدم خسته شه و یا حوصلش نکشه بخونه. همون قضیه ی شنبه ایه که همیشه نمیاد (البته واسه بعضیا) ...
      اما اگه وایسادی ، هیچ مشکلی نیست. خیلیا بودن که پشت کنکوری بودن و رتبه های خیلی خیلی خوبی اوردن. میدونی؟ پشت کنکوری ها یه امتیازی که نسبت به بقیه ی داوطلبین دارن اینه که یه دید کلی نسبت به کنکور دارن میدونن چی به چیه. به هر حال تجربه اش کردن! (اما مث اون بعضیا نشی...)

تصمیم با خودته. میتونی بری و یکسال از زندگیت رو از دستش ندی و از تغییرات کتاب درسی اینده و ... فرار کنی ، میتونی بمونی یک سال و یه آینده ی روشن برا خودت بسازی!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mah77di نمایش پست ها
      سلام دوستان خداقوت والا هدف از تشكيل اين تاپيك اينه كه من الان كنكوري٩٥ هستم رشته رياضي براي كنكوري خوندنم تازه شروع كردم از صفر اونم فقط به عشق اينكه يه سال واستم و كنكور تجربي شركت كنم نظر شما چيه ؟ و سوال ديگه هم اينه كه اگه يكسال سال واستم لازمه تا كنكور٩٥ دروس تخصصي رياضي مثل ديف رو بخونم يا نه برم سر وقت زيست و دروس تجربي؟؟
      ممنون
      سلام خسته نباشین واسه کنکور 95 ککه دیگه وقتی نمونده اگه میخواین سال اینده تجربی شرکت کنین دیگه الان لزومی نداره بشینی درسای اختصاصی ریضای رو بخونی اصلا ارزش نداره....همین درسال مشترک رو بخوون..این مدت رو حسابی بخون ببین چن مرده حلاجی؟؟؟بعد تصمیم بگیر که بمونی یا نه
      اگه هدفی داری که برات مهمه خب قطعا ارزشش داره یه سال دیگه واسش تلاش کنی ولی یه سالت نشه دو سال بعد سه بعد چارر......
      موفق باشی..تصمیم هرچی که گرفتی الان نباشه.ایشالله بعد کنکور قشنگ دوماه وقت داری بشین فک کن بمونی یا نه..الان فقط رتبتو بکش بالا
      دیروزت خوب یا بد گذشت
      مهم نیست
      امروز روز دیگری است

قدری شادی با خود به خانه ببر
      راه خانه ات را که یاد گرفت ،
      فردا با پای خودش می آید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mah77di نمایش پست ها
      ممنون
      بسته به شخص داره پشت کنکوری....من سراغ دارم آدمای پشت کنکوری ای که دارن فوق العاده تلاش میکنن و کم نیاوردن جلو چشمامن....یکسال اینجا عمرت رو تعیین میکنه...آیندت رو

هدف اونقد ارزش داره که آدم واسش جون بده...تکنولوژی فکر دکتر آزمندیان رو گوش بده
      مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir

فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اول خوب شرایط رو ببین...سبک و سنگین کن...ببین تواناییش رو دارید و میتونید بمونید یا نه!!!

شما که رشتتون ریاضی هست خیلی شرایط خوبی دارین...چون تو رشته ی تجربی معمولا درصد ریاضی و فیزیک بچه ها کم هست

و شما با زدنه درصد بالا ترازتون میره بالا...

فقط مشکل یه درس زیست هست...که باید بخونید.
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      اول خوب شرایط رو ببین...سبک و سنگین کن...ببین تواناییش رو دارید و میتونید بمونید یا نه!!!

شما که رشتتون ریاضی هست خیلی شرایط خوبی دارین...چون تو رشته ی تجربی معمولا درصد ریاضی و فیزیک بچه ها کم هست

و شما با زدنه درصد بالا ترازتون میره بالا...

فقط مشکل یه درس زیست هست...که باید بخونید.

همه اونایی که ریاضی هستن،ریاضی و فیزیکشون خوب نیست...قضیه مث تجربیه...بسته به شخص داره

فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Chamran نمایش پست ها

همه اونایی که ریاضی هستن،ریاضی و فیزیکشون خوب نیست...قضیه مث تجربیه...بسته به شخص داره
      وقتی آدم از یه عضوی از بدنش کار میکشه به طبع اون عضو قوی تر میشه.

همونطور که من خودم قبل از ورود به رشته ی تجربی تواناییم تو مباحث ریاضی و فیزیک بالا بود اما با بیشتر شدن مطالب حفظی تو رشتم،تو ریاضی مشکل پیدا کردم.

وقتی 3سال با دروسی که ذهنی بودن و مربوط به ریاضی بودن سر و کله بزنید مسلما خواه ناخواه تو اون مباحث قوی میشین.
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      وقتی آدم از یه عضوی از بدنش کار میکشه به طبع اون عضو قوی تر میشه.

همونطور که من خودم قبل از ورود به رشته ی تجربی تواناییم تو مباحث ریاضی و فیزیک بالا بود اما با بیشتر شدن مطالب حفظی تو رشتم،تو ریاضی مشکل پیدا کردم.

وقتی 3سال با دروسی که ذهنی بودن و مربوط به ریاضی بودن سر و کله بزنید مسلما خواه ناخواه تو اون مباحث قوی میشین.

خب تو ریاضی اگه کار نکرده باشه چی؟...مثلا تو زیست طرف نخونده باشه که عضوش قوی نمیشه
      فیزیک ریاضی هم زیاد فرق نمیکنه

ولی!!در کل حرف شما درست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن