مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir
فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir
آپ
فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir
ماشالا به تجربه هاتون...چقد زیادن
مثبت فکر کنین...
خیلی زود جا نزنین...
هدفتون بزرگ و بزرگتر باشه......
ناامید نشین.........
تو درسا هیچ مبحثی رو حذف نکنین.....
+امسال خودمم اینارو رعایت میکنم....
از 100 درصد توانتون استفاده کنین و به خودتون اعتماد داشته باشید با دیگران رقابت کنین و اینو یادتون نره که شما هیچی از اون کسیکه رتبه ی زیر 10 میاره کم نداری .... درضمن کمتر نق بزنین و از شرایط گله کنین
من تجربه و توصیه خیلی زیاد دارم
اما مهم ترینش رو الان میگم و بقیه رو بعدا تایپ میکنم
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
* به نظرم مهم ترین نکته ای که موقع درس خوندن و آمادگی برای کنکور باید بهش توجه کنین "هدف" ، مشخص کردن علاقه ، و مطالعه در مورد چندتا مسائل دیگه هستش
چیزی که من و خیلی از دوستای من بهش توجه نکردیم و این خودش یه تجربه ی تلخ بود واسه همه ی ما
چون هیچ کدوم نرفتیم دنبال علاقه امون و هیچ رشته و دانشگاهی رو از قبل در نظر نداشتیم و در موردش تحقیق نکردیم و هفته ای که قرار بود انتخاب رشته کنیم کاملا گیج و سردرگم بودیم
واسه همین توصیه ی من اینه که از همین الان برین سراغ انتخاب رشته و همه چیز رو نذارین واسه دقیقه نود که به مشکل بخورین
مخصوصا کسایی که شهرستان و روستا زندگی میکنن و به اون صورت به مشاور دسترسی ندارن که توی این مسائل راهنماییشون بکنن
اشتباه ما این بود که هر موقع میخواستیم در مورد رشته و دانشگاه فکر یا تحقیق بکنیم با خودمون میگفتیم: خیلی "زوده"
فعلا فقط باید روی درس خوندن و تست زدن و آزمون تمرکز کنیم و بعد از این که نتایج اومد در موردشون تصمیم میگیریم
اما خب یک هفته فرصت خیلی کمی هست برای مشخص کردن علاقه و انتخاب رشته درست!
پس از همین حالا:
1) "هدفتون" رو مشخص کنین: برای چی دارین درس میخونین؟ قراره به کجا برسین؟
2) پیدا کردن تمام رشته های مربوط به گروه آزمایشیتون و مشخص کردن زیر گروه ها و ضرایب درس های مختلف
3) مشخص کردن علاقه و استعداد
4) انتخاب چندتا رشته ی مختلف
5) تحقیق در مورد رشته هایی که انتخاب کردین: رشته و درس هایی که قراره در آینده بخونین در چه مورده؟ چه واحدهای دانشگاهی رو باید بگذرونین؟ رشته ی مورد نظر توی کدوم زیر گروه قرار داره؟ با چه رتبه و ترازی میتونین این رشته رو توی دانشگاه های مختلف و مورد علاقتون قبول بشین؟ (نگاه کردن به رتبه های قبولی سالهای گذشته) وضعیت بازار کارش چطوریه و توی چه محیط های میتونین کار بکنین؟ توانایی ادامه تحصیل توی این رشته رو دارین یا نه؟ و...
6) تحقیق در مورد دانشگاه های مختلف: در مورد سطح علمی، شرایط و فضای دانشگاه های مختلف پرس و جو کنید، جدول رتبه بندی دانشگاه ها رو نگاه کنین و...
7) رشته ها و دانشگاه هایی رو که مشخص کردین اولویت بندی کنین: برای اولویت بندی میتونین فرض کنین همه ی رشته های انتخابی رو قبول شدین، حالا بین این دو یا چند رشته کدوم رو واسه تحصیل انتخاب میکنین؟ همون رو اولویت اول قرار بدین و باز به همین صورت اولویتهای بعدی رو مشخص کنید.
8) در مورد مسائل دیگه به غیر از رشته و دانشگاه تحقیق کنید: انواع خوابگاه(دولتی و خودگردان) و تفاوتهاشون، انواع دانشگاه (دولتی، آزاد ، پیام نور و...) ، انواع گزینش (کشوری، بومی، استانی و ناحیه ای) ، استانهای ناحیه ای و بومی خودتون رو بشناسین، تفاوت دانشگاه های متمرکز و نیمه متمرکز، تفاوت رتبه ی کشوری و منطقه و... و خیلی موارد دیگه که در حال حاضر تو ذهنم نیست.
این یکی از مهمترین تجربه های من بود
این نکته رو هم بگم که من نظر و تجربه ی شخصیم رو گفتم و ممکنه کاملا درست نباشه و شرایط همه یکسان نیست
خیلی از دانش آموزها این امکان براشون فراهم میشه که برای انتخاب رشته برن پیش مشاورای خوب و کمک بگیرن و یه عده هم نه
و توی مدرسه هم مشاورای خود مدرسه در طول سال تحصیلی خیلی از این نکات رو توضیح میدن اما متاسفانه مدرسه ما با این که دوتا مشاور هم داشت هیچ کمکی توی این زمینه به ما نکردن
فقط میومدن چندتا جمله قصار از این طرف و اون طرف کپی میکردن میچسبوندن توی پانل
ویرایش توسط Elin : 27 شهریور 1395 در ساعت 21:05
تجربه تلخ نخوندن و قبول نشدن رفتن ب سربازی
تجربه شیرین درس خوندن آسون ترین کار سخت روی زمین
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
کتابهای کمک درسی رو با دقت و تحقیق بخرین
میتونین از دبیرهاتون، دانش آموزا و دانشجوهای دیگه بپرسین یا توی نت سرچ کنین
وقتی واسه هر درسی یک یا دوتا کتاب و ناشر خوب پیدا کردین بعدش میتونین خرید کنین
من خودم چندتا کتاب رو همینطوری هزینه کردم و خریدم ولی اصلا به دردم نخوردن و بدون استفاده موندن
کتابهای تست استاندارد بخرین
اگه مطالب و درسنامه ها خیلی کلی باشن فایده نداره باید نکته های مختلف رو یاد بگیرین اما کتابهایی هم که بیش از حد جزئی توضیح دادن و نکات خیلی زیاد گفتن باعث میشه گیج بشین
خیلی سریع سراغ تست زدن نرین
به نظرم تست زدن بعد از این که مطالعه کامل شد خیلی بهتره ، پس برای تست زدن عجله نداشته باشین
خیلی از تستها ترکیبی هستن و برای جواب دادن بهشون باید یک مطلب یا کتاب خاص رو کامل خونده باشین و در غیر این صورت نمیتونین خوب تست بزنین و همین باعث نا امیدی میشه
من کنکوری 96 ام.
اما تو همین سه ماه کلییییییییییی تجربه کسب کردم .
مهم ترینش اینان:
1)پول بی زبونتون رو ندید مشاور.
2)جوگیر نشید از پیشرفتهای اولتون(تیر عالی بودم مرداد خوب شهریور افتضاح)
3)درگیر رابطه با جنس مخالف نشین و قلبتون رو کاه بگیرید
4)بی خود کلاس کنکور نرید.
5)واقع بین باشید.
6)احساسات رو به کل کنار بزارید چه تو درس چه تو چیزای دیگه.
7)اینجا بیاین اما کنترل شده.
از همه ی ایران دانش اموز هست و این اطلاعاتتون رو بالا میبره.
8)با خودتون صادق باشین.
يه چيزي كه واقعا باعث شد تا نتيجه ي كنكور من عوض بشه اين بود كه فك ميكردم با خوندن جزوه نقاط ضعفوا از بين ميبرن در صورتي كه اينكار اشتباهترين بود
فقط تست بزنين جزوه رو فقط يكبار بخونين بقيش فقط تست
سه اشتباه هولناک که امسال کنکور منو خراب کرد...
1- استادای پروازی احمقی که یه سال ما رو بازی دادن....وقتمون و پولمون رو تلف کردن....
2-بحث با دوستان کنکوری سراینکه کدوم کتاب بهتره.....ترازت چن شد....چن ساعن خوندیو و من هیچی نخوندم و از این حرفا......
3-این اخریو نمیشه بگم....تایپیکو میبندن
نا امید نشین و استرس رو از خودتون دور کنین
ساعت مطالعه تون رو کم کم افزایش بدین هرچی بیشتر بهتر (البته کیفیت رو هم درنظر بگیرین . مثلا وقتی گوشی تون لای کتابه اون درس خوندن مفید نیست! )
امروز و فردا و وقت کُشی نکنین چون یهو به خودتون میاین و میبینین که زمان از دست رفته و هیچی جز پشیمونی براتون نمونده
تلویزیون و نت رو محدود کنین اما زیاد هم به خودتون سخت نگیرین تفریح به اندازه آخر هفته ها در حد چند ساعت داشته باشین
با یه منبع کمک درسی شروع کنید و همون رو کامل بخونین بعد برین سراغ یه منبع دیگه
و مهمترین چیز اینکه فرصتها رو از دست ندین که بعدا پشیمون میشین . این خیلی خیلی مهمه من خودم همش فکر میکردم چون فارغ التحصیلم و وقتم زیاده همش امروز و فردا میکردم آخرش به خودم اومدم دیدم چقدر دیر شده واسه جبران گذشته ها بعد هی ناامید تر میشدم و اخرش شد افسردگی و حتی فکر خودکشی !!! اینارو دارم میگم که تو که کنکوری هستی و داری اینو میخونی و هنوز شروع نکردی یا وقت کُشی میکنی اینکارو نکنی که عاقبتت مثله من نشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)