مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir
فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir
بازجویی؟؟بهش فک میکنم اصلا شاید انصراف دادم کلا بزنم تو کار پلیسی و کاراگاه گجت ولی کلا اگه سوال کردم خواستم وضعیتتون رو بدونم
عالیه الان که خرداده دارین 5-6میخونین بعد به 8-9برسه خیلی خوب میشه خیلیییی
برا زیست اره خوبه که بهش علاقه مند شدین به فکر پاس نباشین ویادگیری مهمتره
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir
فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
خلاصه حرفایه همه بچه کنکوری ها میشه این:
داداشا ابجیا سرتونو بندازین پایین و کار خودتو کنید و به هیچ چیزی به جز درس کار نداشته باشید و سعی کنید بهترین خودتون باشید همین!
ویرایش توسط aCe : 22 خرداد 1395 در ساعت 13:32
... خدا آخر و عاقبت هممونو به خیر کنه ...
*** اللهم کن لولیک الفرج ***
- ان شاء الله -
سلام
کاش این تاپیک بعد کنکور ایجاد میشد الان خیلی زوده عجله دارید؟
البته من خیلی حرف برا گفتن دارم که ترجیح میدم بعد کنکور بگم
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
هرکاری می کنید بکنید هر کتابی می خوانید بخوانید .................ولی دو چیز را به یاد داشته باشید>>>>>
اول اینکه: تاثیر معدل اگر در کنکور 96 قعطی شد با توجه به گفته یکی از مسولین قرار 30 %تاثیر پایه بشه.......... بدانید که معدل اگر قطعی شد تاثیرش وحشتناک هست و با توجه به فروش سوالات معدل شما باید 19.80 به بالا باشد تا از تیر رس خارج بشین
دوم اینکه: جان خودتون پشت کنکور نمانید..............
سلام.تجربه های شخصی>>>90%اونایی که فک میکنی دوستتن و دارن راهنماییت میکنن از سر حسودی یا... فقط بهت دروغ میگن از اونایی که فقط حرف میزنن و واسه دو ساعت درس خوندن جونشون درمیاد دوری کن که به شدت البته به تدریج روت اثر میذارن تا تو رو هم مث خودشون نکنن ول کن نیستن لامصبا هی این مشاور اون مشاور نکن...موسسات مختلف نرو ...سال کنکور وقت تجربه کردن چیزای مختلف نیست یه راه درست رو همین ابتدا پیش بگیر و تا آخر باهاش برو به هیچکس(خصوصا جنس مخالف) و هیچ چیز جز درست تو این سال اهمیت نده(حتی اگه فک میکنی تو یه فرشته نجاتی که خداوند واسه حل و فصل مشکلات بقیه فرستاده رو این کره خاکی) تو این یه ساله لطفا نسبت به جنس مخالفت به شدت غرور داشته باش و رابطه باهاشون رو بی ارزش ترین چیز بدون چون اگه وارد یه رابطه حتی نه چندان جدی شدی فاتحه کنکورو بخون ای بود نکاتی چند از مواردی که من به خاطرشون بهترین لحظات عمرم رو برباد دادم و وقتی به خودم اومدم که خیلی دیر شده بود واسه رسیدن به چیزی که مستحقشم و هدفم بوده... شما عبرت گیرید و منطقی با قضایا برخورد کنین... باشد که رستگار شوید
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)