لام میدونم قلا پرسیدم ولی جواب نگرفتم.
آیا میشود تابستان کلاس نرفت و فقط دی وی دی جلو رفت؟مثلا فیزیک نوروزی (پایه) رو پیش برم و با خیلی سبز تست بزنم؟ اگه اینطوریه چرا بقیه اینکارو نمیکنن؟
لام میدونم قلا پرسیدم ولی جواب نگرفتم.
آیا میشود تابستان کلاس نرفت و فقط دی وی دی جلو رفت؟مثلا فیزیک نوروزی (پایه) رو پیش برم و با خیلی سبز تست بزنم؟ اگه اینطوریه چرا بقیه اینکارو نمیکنن؟
DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
به نظر من تو دی وی دی های بازار فقط دی وی دی های مهندس دادبام و مهندس مهربان ارزش دارن
تو هم که ریاضی هستی ب دردت میخوره
دی وی دی خوب داریم کلاس خوبم داریم بستگی داره کدوماشو انتخا کنی ک واقعا بدردت بخوره ولی در کنار جفتش باید خودت تست بزنی
یعنی به نظر شما اینکه آدم کلاس نره ولی با دی وی دی پیش بره خوبه؟ مثلا من الان با دی وی دی نوروزی واسه فیزیک پیش برم 100 تومن بیش تر نمیبره , ولی با کلاس 700 تومن به 300 تومن برف و آمد واسم در میاد کلی هم وقت پرت میره.تازه شاید معلم به خوبی نوروزی هم نباشه.خب چرا بقیه این کارو نمی کنن؟
آقا کسی تو انجمن داشتیم تابستون کلاس نرفته باشه و فقط با دی وی دی پیش رفته باشه؟
یعنی بدون کلاس هم میشه؟(کلاس بیرون منظوره) با همین دی وی دی یا آلا شریف
بعد این از فدایی فرد بهتر نیست؟
There is enough light for one who wants to see
جو رقابتی چیه آخه ؟ یکی از دوستای خودم 5 ملیون داده رفته کلاس بعد الان فک کنم رتبش 6 رقمی نشه کلاش رو میندازه هوا !
این پست رو هم ببینید :
http://forum.konkur.in/thread18136.html#post316144
همین ایشون فک کنم 81 زد فیزیکش رو ...
There is enough light for one who wants to see