اقا اصن برم سمتش ؟؟یکی از اشنا هامون رتبش چهل شده بود میگفتش تستاش تو کنکور سخته نرو سمتش وقتتو هدر نده اگه نظر شما چیز دیگه ای هستش و ایا خودتون تو کنکور تستاشو زدین یه راهنمایی در مورد منابع بکنید ممنون
اقا اصن برم سمتش ؟؟یکی از اشنا هامون رتبش چهل شده بود میگفتش تستاش تو کنکور سخته نرو سمتش وقتتو هدر نده اگه نظر شما چیز دیگه ای هستش و ایا خودتون تو کنکور تستاشو زدین یه راهنمایی در مورد منابع بکنید ممنون
هندسه پایه و هندسه تحلیلی
هر کدوم 8 تست که جمعا میشه 16 تست یعنی حدود 30 درصد ریاضی
هندسه پایه خلاقت ، هندسی تحلیلی فقط کلیشه !
واقعن فرق اونی که میره شریف با اونی ک رتبش میشه 400 -500 و از شریف میمونه تو یک سری مباحث خاص هس که یکیش هندسه پایه !
در مورد هندسه پایه پرسیدی منم پایه رو میگم واست .
8 تا فصل داریم تو هندسه 1 و هندسه 2 که 8 تست هم باید طرح بشه .
معمولش اینه که هر فصل 1 تست داشته باشه ولی خب هر جور طراح خوشش بیاد همونجور طرح میشه
هندسه پایه 94 که سخت ترین هندسه پایه تاریخ معاصر ایران نام گرف ، از 8 تا تست ، 7تاشون مثلث و دایره بود .
که تو 3 تا تست ترکیبی بودن یعنی دایره محاط در مثلث یا مثلث محاط در دایره یا اصلن تقاطع این دو شکل !
این نشون میده طراح 94 عاشق مثلث و دایره بوده !
حتی در همین 94 که واقعن سخت بوده ، 2 تا تست بوده ک واقعن با نگاه میشه جوابشون داد .
یک تستش هم من 15 دیقه روش بودم نتونستم حل کنم !
بخوام جمع کنم صحبت هام رو ، واس شمایی که تازه اول استارت کنکوری شدنت هست و تازه میخوای شروع کنی و قطعا به کمتر از شریف از الان فکر نمیکنی ، حذف کردن هیچ مبحث و درسی توصیه نمیشه .
هندسه رو هم اگر کامل به کتاب درسی مسلط باشی و تمرین های کتاب رو خورده باشی ( تاکید میکنم تمرین های کتاب توی هندسه پایه و تحلیلی مهمترین منبع طرح تست طراح های کنکوره و اصلن نباید ازش غافل بود . مثلا تمرین درس دایره که دقیق یادم نیس ص 30 و خورده ای بود هر سال یک تست داره )
در مورد منبع هم گاج یا خیلی سبز یا هر کتاب دیگه ای که خودت باهاش حال کردی ارضات کرد همون عالیه .
تابستون بهترین وقت تسلط بر هندسه پایه هست ، این فرصت رو از دست نده
باز هم میگم هندسه پایه مثل یک صافی هست ک دانش آموزان خفن رو از بقیه جدا میکنه .
سعی کن جزء خفن ها باشی !
یا علی
داش سینا شما امسال گنکوری؟
میخوام بدونم من الان تابستون ریاضی فیزیک هندسه و شیمی سال دوم و سوم رو ببندم اونوقت عمومیا مثل دینی رو چه کنم؟
دینی رو بزار بعد عید بخون
من الان یک ماهه دارم دینی میخونم ، بالاترین درصدمه
تابستون 90 درصدش رو بزار واس اختصاصی ها
اگر پایه عربیت خوبه عربی رو هم جمع کن
عمومی ها کلن کشک ان فقط از ادبیات غافل نشو
زبان فارسی و آرایه تو تابستون حتما جمع کن
واس وقت های بیکاریت هم قرابت یا لغت کار کن
همین
هندسه یه خوبی هم که داره اینه که اگه جواب یه تستی رو بلد باشی در حد 30ثانیه جواب بدست اومده
یه تست دیفرانسیل شاید 3برابر این زمان بخواد + اشتباه در اثر بی دقتی و اینا تو بقیه درسای ریاضیات چندین برابر هندسه پایه هست
تو این تابستون اگه خوب مسلط بشی رو 4تا تستش میشه حساب کرد ولی اگه دیدی که اصلا نمیتونی باش ارتباط برقرار کنی زیاد هم نمیخواد درگیر کنی خودتو باش.
هندسه پایه سخت ترین درس کنکوره
نترسونمت ولی اگه میخوای بخونی از الان تا کنکور روزی 1 ساعت لازمه
بعدشم باید یه طوری بخونی ک مطمعن باشی همه تستاشو میزنی
سیز تا پیاز الات قوی ترین و سخت ترین کتابه از نظر تست
iq هم تستاش بد نیست
الگو هم تعریفشو شنیدم ولی ندیدم خودم
از الان هندسه پایه رو خوب بخون تا آخر تابستون هندسه 1 رو کامل جم کن
برنامه کانون هندسش فشردس یکم ( برا من که از مهر شرو کردم اینطور بود ) برا همین از الان هندسه رو خوب کار کن
ببین واسه هندسه تحلیلی واجبه گاج بخونم؟؟چون تو کنکور تحلیلی رو واقعا اسون میدن تو سایت فار تخته گاز فار بعلاوه ازمون فار رو پیشنهاد کرده که تعدادو سطح تستاش منطقیه نظر ت در مورد شیمی جامع مهروماه چیه؟؟درضمن من سومین سال که میخوام کنکور بدم میخوام منابع جوری باشه که بشه ده بار دوره کرد ن اینکه یه دور بخونمو اینا
به نظرمن بخونین واقعا حیفه 8تا یه کتاب تست بزنین 4تاشو که دیگه میتونین بزنین (معمولا از 8تا حداقل 5تاش قابل زدنه)
آمارو برای دوتاتست میخونیم اونم یکیش کلی وقت گیره بعضی وقتا هندسه رو نخونیم؟؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)