دوستان مناواخر فروردین شروع کردم به خوندن تا الان هم تقریبا نصف مطالب مورد نیاز کنکور و خوندم . به نظرتون بشینم همینا رو تثبیت کنم به تسلط کامل برسم یا بازم بیشتر بخونم تا حدودای 10 تیر ؟! میترسم کل مطالب و بخونم و برم و هیچی هیچ کدومم نتونم بزنم !
دوستان مناواخر فروردین شروع کردم به خوندن تا الان هم تقریبا نصف مطالب مورد نیاز کنکور و خوندم . به نظرتون بشینم همینا رو تثبیت کنم به تسلط کامل برسم یا بازم بیشتر بخونم تا حدودای 10 تیر ؟! میترسم کل مطالب و بخونم و برم و هیچی هیچ کدومم نتونم بزنم !
دوست عزیز نمیدونم نظرم تا چه حد مقبوله ولی ببین ما عملا چیزی به نام مبحث سخت و صدالبته اسون نداریم ، شما هرچی رو که میبینی میتونی بخونیش رو بخون!
میگن مقاطغ یا چه میدونم کاربرد مشتق سخته ، شما خودت برو یه نگاهی بهش بنداز ، دیدی میتونی بخونیش خوب پس بخونش
اگه دیدی نمیتونی هم راهش اینکه تلاشت رو بیشتر کنی و با مرور و تمرکز بالا اون بخش رو برای خودت تثبیت کنی
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
اولببین چی میخوای قبول شی...
بعد اینکه تا چه رتبه ای قبول میشه تو اون رشته...
بعد اگر با درست زدن مطالبی که خوندی قبول میشی از همین الان تثبیت کن اگر نه تا 10 تیر بخون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)