نظرتون درباره نوشیدنی های انرژی زا چیه ؟ مجبورم شبا بیدار بمونم بخونم ولی خوابم میگیره ولی وقتی هایپ استفاده میکنم دیگه خوابم نمیگیره ؟به نظرتون این یک ماه اخر استفاده کنم ؟ چیکار کنم شبا بیدار بمونم نیاز دارم بخونم ! ؟قهوه چطوره ؟
نظرتون درباره نوشیدنی های انرژی زا چیه ؟ مجبورم شبا بیدار بمونم بخونم ولی خوابم میگیره ولی وقتی هایپ استفاده میکنم دیگه خوابم نمیگیره ؟به نظرتون این یک ماه اخر استفاده کنم ؟ چیکار کنم شبا بیدار بمونم نیاز دارم بخونم ! ؟قهوه چطوره ؟
مصرف زیاد انرژی زه خیلی خوب نیستا..حتی تو بعضی کشور ها مصرفش ممنوعه
من یه مدت همش hype میخوردم تپش گرفته بودم..
نمیارزه سلامتیتو ب خطر بندازی
عزیزم خوابت رو درست کن این چیزا رو بزار کنار ! من خودم یه نفر رو میشناسم که بیخبری خونوادش شبا هایپ میخورد که بیدار بمونه ! شب هفتمی که خورد اووردوز کرد !!! سکته قلبی کرد و مرد ! یه نفر رو هم میشناسم که زیاد مصرف میکرد شب قبل کنکور یدونه خورده بود صب کنکور هم با خودش برده بود سر جلسه ! همون سرجلسه حالش خراب شد بردنش اورژانس !
در ضمن شانس بیاری هیچکدوم از اینا برات اتفاق نیافته کم کمش تپش قلبت میره بالا ضربانت زیاد میشه تنگی نفس استرس زیاد و از همه بد تر !!! اعتیاد بهش ! اینقد کافئین زیاده که بعد از 10 روز مصرفش بهش معتاد میشی !
خوابت رو درست کن بیخیال این مزخرفات ! موفق باشی بدرود
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
منم یکی دوستام میگفت صبح که بیدار میشی هایپ بخور تا شب خوابت نمیگیره... ولی امتحان نکردم تاحالا...
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
برعکس همه، من وقتی ردبول یا هایپ میخورم سیستم بدنم درست میشه و به موقع میخوابم!
جدا از ضرراتی که دارن تازگیا خیلی بدمزه شدن! Big Bear که خوده زهر ماره!
دوستان نوشابه های انرژی زا براتون معجزه نمیکنن فقط بدنتون رو پر از کافئین میکنن که مصرف زیادش فوق العاده ضرر داره . کافئین احتمال پنیک اتک رو بالا میبره ، ینی اگه در شرایطی قرار بگیرید که استرس بهتون وارد بشه یه حالت دلهره بهتون دست میده که نمیذاره فک کنید و غیره !
برای افزایش انرژی و بیدار موندن نیازی به این نوشابه های صنعتی نیست . آینده خودتون رو داغون نکنید
There is enough light for one who wants to see