الان ملتفتت می کنم
اول تعریف خزانه ی ژنی:همه ی انواع الل های ژن های سلول های تولیدکننده ی گامت.........
خب حالاچه عواملی بر تنوع افرادجمعیت موثرند:1.جهش2.شارش3.رانش و.....بادرنظرگرفتن موثربودن (یعنی کم یا زیادکردن تنوع)که خود سوال قسمت اول قیدکره،
خب فرضاجهش باعث تبدیل اللی به الل دیگه می شه یا رانش باعث کم شدن اللی خاص می شه..که همه ی این ها به نوعی بر خزانه ی ژنی اثرمی ذاره وفراوانی الل هاروتغییرمی ده......
من هم این تست رو مشکل داشتم آخرش فهمیدم تست غلطه!
گزینه2: طراح انتخاب طبیعی و طبیعت و محیط رو یکی گرفته! یعنی انتخاب طبیعی در تغییر ساختار ژنی نقش داره و محیط (یا انتخاب طبیعی) جهت و مقدار تغییر گونه ها رو تعیین میکنه!
جواب گزینه 3 هست، ولی این گزینه هم به نظر من اشکال داره! مثلا نوترکیبی باعث تنوع میشه، ولی آیا خزانه ژنی رو تغییر میده؟! نه!!
میدونم استلالم خیلی تخیلی بود، ولی ظاهرا درسته!!
در کل این تست غلطه ،زیاد درگیرش نشید. حتما تو کنکور 95 هم تست غلط خواهیم دید!
سلام دوست عزیز حدود 30 سوال این تیپی کنکور 94 داشت که دو گزینه خیلی خیلی راحت رد میشد و جدال و جنگ بین 2 گزینه بود که اغلب یکی از اون 2 گزینه یک عبارت جامع درست بود یعنی برای همه حالات درست بود به نظر من گزینه 2 به این دلبل غلطه به خاطر مثال کتاب در مورد
انتخاب طبیعی جهت دار در روغن ذرت {قصل 5 پیش } و کتاب میگه علت جهش نیست بلکه نوتریکبی با کراس است که ما می دانیم باعث تغییر ساختار شده
و چون در مثال انخاب جهت دار است پس جهت را نیز تعینین میکند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)