من با یکی از اکادمی پارسال مشاور گرفتم افتضااااح بوود
دندون تهرانم میخوند
خوش ب حالتون ک میخاین تازه شروع کنین
من ک ۲ سالمو خراب کردم![]()
من با یکی از اکادمی پارسال مشاور گرفتم افتضااااح بوود
دندون تهرانم میخوند
خوش ب حالتون ک میخاین تازه شروع کنین
من ک ۲ سالمو خراب کردم![]()
sick and tired of virtual world!
اشکالی نداره دخترخوب...من خودم دانشجوهستم...ولی میدونی یه نکته ای رومتوجه شدم...هرضربه خوردن وشکستی یه درسه وتجربه واین تجربه هاست که ادمای موفق رومیسازه...منم کنکورم ضربه خوردم...الان دانشجوهستم ولی میدونم که چرا خط زندگیم تو اون مسیری قرار نگرفت که میخواستم...شب یا روزی نبود که فکرنکنم...نهایتش متوجه شدم....شماهم دنبال این بگرد که اگرمشکل ازخودت بوده حلش کنی واگرامتحان خداست بدونی چرا این امتحانو ازت گرفته....
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیز من به این موسسه رفتم برای مشاوره با خانم مجردثانی یک ساعت صحبت کرد 100 تومن گرفت در صورتی که اصلا قبلش به من نگفته بود که هزینه داره حالا این به کنار .اما خب خانم مجردثانی راهکارهایی رو گفتن که هم به دردم خورد و هم سردرگمم کرد .ولی دبیرهایی که به عنوان دبیر خصوصی هستن اصلا جالب نیست .
سلام دوست عزیز من برای مشاور اقای یخچالیان رو انتخاب کردم که واقعا قبولشون دارم و چند بار تو صدا و سیما برنامه داشتن . نه کلاس نمیرم من تهرانم اما وقتی رفتم اموزشگاه هدف سر زدم دیدم خیل راهم دوره دو ساعت رفت دو ساعت برگشت و سه ساعت هم سر کلاس دیگه هیچی نمی مونه از من ک . من پایم قویه مدرسمم دولتی بوده اما تصمیم گرفتم خودم بشینم بخونم و فقط برای رفه اشکال اگه شد به استادی بگم ک اشکالامو رفع کنه به نظر منم این درست نیست که مبحثی رو که بلد بودی بشینی سر کلاس و گوش بدی. اقای ملاک پور رو خیلی تعریفشو شنیده بودم و میگفتن که خیلی خوبه
راستی بچه ها من خودم تو تلگرام کانال جزوه کده رو خیلی قبول دارم جزوه هاش خوبه .و همین طور کانال بانک جزوه سیمرغ
simorghparsstudentsو همین طور jozvehkade
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)