مهم: داوطلبانی که دارای بیش از یک دیپلم هستند بر اساس تبصره 5 ص14 دفترچه کنکور سراسری 95 باید بدانند که
اگر دیپلم هم نام با گروه آزمایشی کنکورخود را داشته باشند فقط باید با همان دیپلم ثبت نام کنند.
اگر دیپلم گروه آزمایشی هم نام با گروه آزمایشی کنکور خود را نداشته باشند می توانند در سایر گروه های ازمایشی با یکی از دیپلم هایشان نیز شرکت کنند.
مثال: اگر فردی دارای دو دیپلم یکی ریاضی و دیگری انسانی باشد،وی برای شرکت در کنکور ریاضی(هم نام با یکی از دیپلم های وی) فقط حق استفاده از دیپلم ریاضی خود را دارد و از دیپلم انسانی نباید استفاده کند.
اما اگر بخواهد در رشته تجربی شرکت کند هیچ مشکلی در استفاده از هر یک از دیپلم ها ندارد.
پاسخ به سوالات سربازی
الان من برم ریاضی امتحان بدم دیپلمشو بگیرم برم با اون ثبت نام کنم برا کنکور تجربی 96 برام تاثیر سوابق فرقیم داره یا همون آش و همون کاسه
سلام بچه ها ترو خدا اگه کسی میتونه کمکم کنه
من برای دیپلم دوم (تجربی) اقدام کردم در خرداد ثبت نامم کردم یک امتحان هم سر جلسه رفتم
من که دیپلم اولم ریاضی بوده و این دیپلم مجدد رو نگرفتم فقط ثبت نام کردم میتونم در کنکور تجربی ثبت نام کنم یا باید حتما برم و بقیه دروس دیپلم مجدد که تجربی بوده را امتحان بدم و دیپلومشو بگیرم؟؟ یا اینکه چون نمیه کاره ولش کردم برام دیپلمی صادر نشده و چند دیپلمی به حساب نمیام؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)