ینی بارکلا.کاملو متینسلام منم مث شما همیشه منتظر شرایط خوب و آرامش برا خوندن بودم اما دیدم به قول شما همیشه بالاخره یه نوع درگیری مانع میشه بخاطر این به این باور رسیدم شاید هیچ وقت اون شرایط آروم مد نظرم ایجاد نشه و باید با هر شرایطی بخونم...شک نکنید که کار خوبی میکنید برا سال 96 از الان خودتونو اماده کنید...من یکیو میشناسم که تقریبا ده سال دوازده سال پیش یه انتخاب رشته اشتباه باعث شد با رتبه خوب و موقعیتایی که میتونست تو رشته های پیراپزشکی خوب قبول بشه اما نشد الان یه مهندس کشاورزی هس با اینکه کار میکنه و خیلی هم باسواده و سطح تحصیلات بالا داره اما کارش با یه کارگر معمولی تقریبا تفاوتی نداره...الان به شدت پشیمونه و داره بعد از 12سال فاصله با درس و کتاب دبیرستانی ، درس میخونه برا سال 96 و میگه کاش همون سال اول که قبول شدم فقط یه سال میموندم و...یکی دیگه رو هم میشناسم که اونم هدفش پزشکی بود و 12نمیدونم10پشت کنکور موند شما که همش سه ساله انقد ناراحت نباش اگه واقعا هدفتو بخوای این مردی که گفتم خیلی مورد تمسخر قرار گرف ولی باوجود زن و بچه و..میخوند تا اینکه پزشکی روزانه جای خوبی قبول شد و الان هزار ما شا الله زندگیشون از این رو به اون رو شد هیچ وقت تسلیم نشد از من به شما نصیحت اگه اهل تلاشی از همین امروز بگو یا علی و حرف هیچکس برات مهم نباشه....از الان شروع کن و کار به عوامل مزاحم نداشته باش