خخخخخخخخخخخخخخ اعتماد بنفست بالاس ها
گفتش ک نمیتونه مشکلاتشو بگه
بعدم اونایی ک توانایی مالی برای خرید فیلم و ...... ندارن هر چند کلا من مخالف این قضیه خرید فیلم و ... میتونن از فیلم های آلاء استفاده کنن هم رایگان هم دبیرای خوبی داره مخصوصا شیمی عربی فیزیک زیستم میگن خوبه من ندیدم
این مربوط به هندسه هستش و قضیه اش رو توی امتحان ثابت کردم .
منم قبول دارم که درسنامه ی کتاب خیلی ضعیف هستش ولی جزوه ی دبیر میتونه اونو جبران کنه ...
Mehdi Is Back
اگه امسال نشد ، باید باید یاید بمونیو یه باردیگه کنکور بدی تا اونی که میخوای قبول شی وگرنه کل عمرتو حسرت میخوری چون فقط میتونی یه بار زندگی کنیو باید اون زندگی که دلت میخواد بسازی
گاهی میخوای به دیگران محبت کنی دوستشون داری میخوای هدایت کنی اما ....
خیلی راحت همه چیز خراب میشه دل طرف میشکنه چون ....
عمر چیه
من خیلیا رو دیدم ک سال سوم چهارم قبول شدن
الان مد شده دیگه همه سال سوم قبول شن
من سه چهار نفر دیدم سال چهارم قبول شدن
sick and tired of virtual world!
ببین عمرت به هیچ وجه هدر نمی ره چون واسه هدفت داری تلاش می کنی به قول دوستان اگه الان واسه هدفت تلاش نکنی یه عمر حسرت می خوری این حرف شعاری نیست ها واقعیته اگه تو 21 سالگی قبول بشی بعد از اینکه 7 یا8سال بگذره به خودت می گی من چقدر ....... بودم که تو 21 سالگی می گفتم سنم زیاده و عمرم به هدر می ره از این حرفا خلاصه مطمئن باش فرصت واسه خوش گذرانی زیاده و لذت این خوش گذرانی زمانی چند صد برابر میشه که به هدفت رسیده باشی پس بجنگ واسه96
سلام!اینو اول بدون اگه کسی بهت میگه بمون واسه سال بعد خودشم پشت کنکوری هستش و میدونه قبول نمیشه.چرا نا امیدی تو؟بخون بخون و بازم بخون بخدا میشه
سلام منم مث شما همیشه منتظر شرایط خوب و آرامش برا خوندن بودم اما دیدم به قول شما همیشه بالاخره یه نوع درگیری مانع میشه بخاطر این به این باور رسیدم شاید هیچ وقت اون شرایط آروم مد نظرم ایجاد نشه و باید با هر شرایطی بخونم...شک نکنید که کار خوبی میکنید برا سال 96 از الان خودتونو اماده کنید...من یکیو میشناسم که تقریبا ده سال دوازده سال پیش یه انتخاب رشته اشتباه باعث شد با رتبه خوب و موقعیتایی که میتونست تو رشته های پیراپزشکی خوب قبول بشه اما نشد الان یه مهندس کشاورزی هس با اینکه کار میکنه و خیلی هم باسواده و سطح تحصیلات بالا داره اما کارش با یه کارگر معمولی تقریبا تفاوتی نداره...الان به شدت پشیمونه و داره بعد از 12سال فاصله با درس و کتاب دبیرستانی ، درس میخونه برا سال 96 و میگه کاش همون سال اول که قبول شدم فقط یه سال میموندم و...یکی دیگه رو هم میشناسم که اونم هدفش پزشکی بود و 12نمیدونم10سال پشت کنکور موند شما که همش سه ساله انقد ناراحت نباش اگه واقعا هدفتو بخوای این مردی که گفتم خیلی مورد تمسخر قرار گرف ولی باوجود زن و بچه و..میخوند تا اینکه پزشکی روزانه جای خوبی قبول شد و الان هزار ما شا الله زندگیشون از این رو به اون رو شد هیچ وقت تسلیم نشد از من به شما نصیحت اگه اهل تلاشی از همین امروز بگو یا علی و حرف هیچکس برات مهم نباشه....از الان شروع کن و کار به عوامل مزاحم نداشته باش
ویرایش توسط ferferiiiii1997 : 17 خرداد 1395 در ساعت 21:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)